Online csikung tanfolyamok és videók

Nézd meg milyen tanfolyamok, minikurzusok és videók segíthetnek az egészségesebb élethez.

A honlapon találsz ingyenes és fizetős tanfolyamokat is. Amennyiben még ismeretlen a terület és szeretnél bepillantást nyerni a csikung és öngyógyítás világába válaszd az ingyenes tanfolyamokat. Ezek segítségével kipróbálhatod a technikákat, módszereket, saját bőrödön tapasztalhatod jótékony hatásaikat. 

Amennyiben részletesebben szeretnél tanulni a csikungról, vagy az öngyógyításról, illetve az ingyenes anyagok meggyőztek, akkor válaszd a fizetős tanfolyamokat. Többféle kurzus közül választhatsz, olvasd el a leírásokat, amik segítenek a döntésben. Ha valami nem egyértelmű, akkor nyugodtan kérdezz tőlem, az info@onlinecsikung.hu email címen. 

Ingyenes tanfolyamok

Fizetős tanfolyamok

Kezdd el tanulni a csikungot!

Csikung Start Tanfolyam

Kezdő tanfolyam keretében tanulhatsz a csikungról

Csikung Start tanfolyam

Wai dan csikung kezdő tanfolyam, amiben a mozgásos csikunggal ismerkedhetsz meg. Több, mint 50 profi videó mutatja be és magyarázza el a gyakorlatokat, technikákat. 12 fejezeten keresztül tanulhatsz elméleti és gyakorlati útmutatók segítségével egy ősi kínai rendszerről. Egy komplett, teljes tanfolyam. Ha érdekel a csikung, ezt válaszd!
Az alábbi csikung önmasszázs, 20 perces csikung kurzusokat tartalmazza a Start tanfolyam is.
MEGNÉZEM
Önállóan is megvásárolható modulok

20 perces csikung gyakorlatsor

Ha kevés időd van és gyorsan akarsz tanulni

20 perces Csikung gyakorlatsorok

A Mini csikung 2 tanfolyam keretében egy több, mint 20 perces gyakorlatsor segítségével tanulhatod a csikungot, valamint a wai dan csikung egyik legismertebb gyakorlatsorát a 8 brokáttekercset tanulhatod meg. Amennyiben már tanultál mozgásos csikungot és csak egy-egy 20 perces gyakorlatsor érdekel, akkor ezek közül válassz.
Megnézem

Csikung önmasszázs

Tanuld meg videó segítségével a csikung önmasszázst.

Csikung önmasszázs

A csikung önmasszázs a meridiánrendszeren található akupresszúrás pontokat kezeli különböző technikákkal. A minikurzus keretében megtanulhatod a fontosabb pontok kezelését, a komplett gyakorlatsor pedig segít felfrissülni.
Azoknak ajánlom, akiknek a mozgás nehezebben megy, vagy korlátozva vannak benne. Vagy csak ki akarják egészíteni a mozgásos gyakorlatokat.
MEGNÉZEM

Napi Csikung Rutin

Több gyakorlatsor közül válogathatsz, mintha edzésre járnál

Napi csikung gyakorlás

Komplett gyakorlatsorokat találhatsz az öt elem szerint, akár évszakokra bontva. Ha egyes szervekre szeretnél dolgozni, akkor ezek a gyakorlatsorok tudnak benne segíteni. A gyakorlásukhoz szükséges lehet a Start tanfolyam elvégzése, ha még nem tanultál wai dan csikungot. Ha a Start tanfolyamot elvégzed, ezek a gyakorlatsorok kedvezményesen vásárolhatók meg.
MEGNÉZEM

Öngyógyító Tudástár

Olyan ősi technikák, amikhez nem kell más, csak a tudás és mi magunk

Öngyógyító Tudástár

Az Öngyógyító Tudástár egy egyedülálló kezdeményezés, mely olyan módszereket kínál, amik segítségével viszonylag gyorsan, hatásosan lehet bizonyos betegségeket kezelni. Nem kell más fizikai tárgy, vagy hatóanyag az alkalmazásukhoz. Számos prevenciós gyakorlatsor segít az egészség megőrzésében. Elméleti leírások és anyagok segítenek tanulni az öngyógyításról és önfejlesztésről. Ha fontosnak tartod az egészséged, lépj szintet és fejlődj ezen a területen is. Több csomagból választhatsz. A CHI csomag tartalmazza a fenti tanfolyamokat, minikurzusokat is. Ha az öngyógyítás és a csikung is érdekel akkor ezt válaszd!
JELENTKEZEM
Önállóan is megvásárolható modulok

Kineziológiai önsegítő gyakorlatsor

Készségfejlesztő gyakorlatok

Kineziológiai önsegítő gyakorlatsor

Ebben a mini kurzusban többet tudhatsz meg a kineziológiáról, valamint olyan készégfejlesztő gyakorlatokat tanulhatsz meg, amikkel segíteni tudsz az agyi integráción, tanulási nehézségeken.
MEGNÉZEM

Öngyógyító gyakorlatsor

Hatféle módszer egy gyakorlatsorban

Öngyógyító gyakorlatsor

Az Öngyógyító Tudástárban alkalmazott módszerekből összeállított gyakorlatsor. Taoista mozdulatok, reflexológia, kineziológia, mudra, akupresszúra, csikung segít abban, hogy megtisztítsd a meridián rendszered, old a blokkokat és ezáltal kiegyensúlyozottabb legyél.
MEGVESZEM

EFT tanfolyam

Stresszkezelő módszer

EFT tanfolyam

Egy komplett tanfolyam, mely bevezet az EFT, azaz Érzelmi Felszabadítás Technikájába. Nemcsak a módszert tanulod meg, hanem jobban megismered saját magad, az érzéseid és képes leszel kezelni a fizikai és lelki problémáidat, valamint a mindennapi stresszt.
MEGNÉZEM

A legtöbbet mindig az mondja el, aki kipróbálta:

Gyakran ismételt kérdések

Ha ismeretlen a terület, akkor kezd az ingyenes anyagokkal. Ha tanulni és fejlődni szeretnél, akkor több lehetőséget is kínálok:

  • Amennyiben többet szeretnél megtanulni a csikungról, egy komplett tanfolyamot keresel, úgy javaslom, hogy a Start tanfolyamot vásárold. Ez tartalmazza a mini2, önmasszázs és 20 perces csikung részt is. Valamint itt fogod megtanulni a csikung lényegét, az összefüggéseket és a leghatékonyabb csikung gyakorlatokat.
  • A mini csikung 2 tanfolyam keretében, hasonlóan, mint az ingyenes miniben, videók és leírások segítségével tudsz további csikung gyakorlatokat megtanulni. Innen eléred az ingyenes tanfolyam videóit is, sőt kapsz egy több, mint 20 perces gyakorlatsort, amivel tudsz tenni az egészségedért. Ha anyagilag ennyit engedhetsz meg, vagy Neked ennyi elég, akkor ezt válaszd. 
  • A csikung önmasszázs minikurzus az egész test meridiánrendszerének átmasszírozásának technikáit mutatja be. Amennyiben nehezen ment a mozgás, vagy fájdalmaid voltak, akkor ez a Te tanfolyamod. Akár ülve is végezhető, jó tíz perc alatt nagyban tudsz dolgozni az energetikai rendszereden, oldva a blokkokat. 
  • Ha az Öngyógyító Tudástárhoz csatlakozol a chi csomag keretében, az összes tanfolyamhoz és tudáshoz hozzáférést kapsz. Itt is van lehetőség külön modulokat választani, egy-egy témában, de a chi csomag tartalmazza a Start tanfolyamot és az összes fizetős minikurzust az oldalon. Ez az all in csomag, amiben minden benne van, éves díj nélkül. Ár/érték arányban ez a legkedvezőbb választás. Ha nincs csatlakozási időszak, de érdekel a téma, akkor igényeld meg az ingyenes minikurzust, ami lehetőséget biztosít a belépésre.

Ha itt vagy és ezeket a sorokat olvasod, akkor biztosan tudod használni a felületet. Az online tanfolyamok is hasonlóan épülnek fel. A honlapon egy zárt felülethez kapsz hozzáférést, ahol megtalálod a leírásokat, képeket és videókat. Mint ahogy az ingyenes tanfolyam keretében. A hogyan vásároljak oldalon találsz egy videót, ami bemutatja, hogyan tudsz bejelentkezni a felületre és kiválasztani a megvásárolt tanfolyamot és belépni abba.

Ha vásároltál már interneten keresztül bármit, akkor nem lesz idegen ez sem. Ugyanúgy működik, mintha egy fizikai tárgyat vásárolnál, azzal a különbséggel, hogy itt nem fogja kiszállítani a futár, hanem bejelentkezés után meg tudod nézni a tananyagot. Itt bővebben olvashatsz a vásárlás menetéről, valamint a lenti videó is a segítségedre lehet. 

 

 

Az ingyenes mini csikung tanfolyam igazán csak bepillantást nyújt a csikung jótékony gyakorlataiban. Azonban a csikung ennél jóval több. A több ezer éves kínai filozófiákat, irányzatokat és rendszereket nem lehet átadni pár perces videók segítségével. Így a youtube-on található videók sem fognak megtanítani csikungozni. Igyekeztem úgy összeállítani a tanfolyamokat, hogy a “nyugati” ember számára is érthető legyen, még is közelebb hozza a kínai medicinát és az energia elméletét. 

Szívesen adnám át a tudásomat, akár ingyenesen is. Azonban a honlap és az automatikus rendszerek fenntartása, üzemeltetése, megjelenítése facebook oldalakon, egy vállalkozás működtetése mind-mind, havi szinten elég megterhelő összegeket jelent. Nem beszélve a tudás megszerzése és annak bemutatása, megjelenítése. Nem is igazán hiszek az ingyenes dolgokban, hisz annak nem tulajdonítunk értéket. Hálásak vagyunk, örülünk neki, de ez csak pár napig tart ki. Amennyiben pénzt adunk valamiért, (azaz energiát cserélünk energiára) úgy már számunkra is értékesebb lesz és jobban megbecsüljük. Jobban fog ösztönözni, hogy kitartsunk mellette, végezzük a gyakorlatokat. Vissza-vissza térjünk a felületre, hisz fizettünk érte. 

Úgy gondolom, hogy a fenti tanfolyamok, annyira kedvező áron vannak megjelenítve, hogy ez nem lehet pénz kérdése. Lényegesen többet érnek, nem is beszélve, ha az egészségeden javítanak. Ha még is úgy érzed, hogy ennyi pénzt sem tudsz fizetni érte, de nagyon szeretnél tanulni, akkor írj egy emailt, amiben leírod, hogy miért szeretnéd ingyenesen a tanfolyamot. Elkötelezett vagyok az egészséges életmód tanítása mellett, így aki komolyan szeretne változtatni az életén, de anyagilag nem engedheti meg magának, azokat szoktam támogatni. 

A csikung tanulása is egy út. Nem érdemes sürgetni. Ha már az ingyenes tanfolyam keretében tanultakat biztosan gyakorlod, érzed hatásait érdemes szintet lépni. A Start tanfolyam elvégzése, a gyakorlatok megismerése, rendszeres gyakorlása több hét, hónap is lehet. Ha ezen túl vagy, akkor érdemes az öt elem gyakorlatait megtanulni, melyekkel az egyes szervekre, meridiánokra külön-külön is tudsz dolgozni, akár évszaknak megfelelően. Tagsági kedvezménnyel ezeket a videókat már olcsón 1.990 Ft-ért eléred. Vagy lépj be az Öngyógyító Tudástárba, ahol a csikung mellett további öngyógyító technikákat is megtanulhatsz, segítve az egészséges életmód megteremtését, egyes betegségek természetes kezelését. Amennyiben személyesen szeretnél tanulni, figyeld a hírleveleket és jelentkezz a következő táborra

"

Kezdd el Tanulni

Ha olyan módszert keresel, ami fittebbé, energikusabbá és egészségesebbé tesz, akkor megtaláltad! Már csak válaszd ki a tanfolyamod és megváltozik az Életed.