MINIKURZUS

Önsegítő kineziológiai gyakorlatsor

Ismerj meg egy modern nyugati tudományágat, mely a keleti tanokra épül!

„Az agyban, és csakis az agyban keletkezik örömünk, vígságunk, nevetésünk és bolondozásunk, éppúgy, mint bánatunk, szenvedésünk, gyászunk és könnyünk.”

Hippokratész

Hallottál már a kineziológia gyógyító erejéről, de még nem voltál kezelésen? Már ismered a módszert, többször segített is, de nem ismered az önkezelő kineziológiai módszereket? Lehet még soha sem hallottál erről a tudományágról, de szeretnél többet tudni? Itt a lehetőség. Ez a minikurzus bevezet a kineziológia alapjaiba. Megtanulhatsz számos olyan gyakorlatot, amivel segíteni tudsz magadon.

Ez a minikurzus Neked szól, ha

A kineziológiai öngsegítő gyakorlatok hatásai:

Tanulási nehézségek

A gyakorlatok fejlesztik a koncentrációt, az írott szövegértést, az olvasási és számolási készséget, a vizuális észlelést és gondolkodást.

Mozgáskoordináció

Amennyiben vannak mozgáskoordinációs problémáid, nehezen fogsz meg tárgyakat, néha összekevered melyik a jobb és bal kezed, ezek a gyakorlatok segíteni fognak.

Stresszoldás

Mindennapi problémánk a stressz, mely tovább betegségeket okoz. A kineziológiai gyakorlatok oldják a stresszt, magabiztosabbá tesznek. 

Fájdalomcsillapítás

Megtanulhatsz olyan egyszerű gyakorlatokat, amik a fájdalmat képesek csillapítani, enyhíteni. 

Immunrendszer erősítése

Egyes gyakorlatok erősítik az immunrendszert, valamint a lelkileg és szellemileg is erősebbé tesznek.

Agyi integráció

A gyakorlatok a két agyfélteke közötti kapcsolatot erősítik, ezáltal összeszedettebb, energikusabb leszel, könnyebben megy a gondolkodás.

A minikurzusról

A kurzus keretében betekintést nyerhetsz a kineziológiába. Megismerkedhetsz az izomteszteléssel, valamint egy olyan gyakorlatot tanulhatsz meg, aminek segítségével kommunikálhatsz a tudatalattiddal. 

16 gyakorlatról találsz leírást, képes és videós formában bemutatót.

Valamint egy komplett 15 perces gyakorlatsort tanulhatsz meg videó segítségével, amit napi szinten gyakorolhatsz.

Több videó segít a gyakorlatok megtanulásában. A 15 perces napi rutin gyakorlatsor pedig azokat az önsegítő kineziológiai gyakorlatokat tartalmazza, melyeket napi szinten gyakorolva stresszmentesíteni tudod magad, segítenek a tanulási nehézségekben, mozgáskoordinációban, az agyi integrációban. Ezért egyaránt jó gyerekeknek és felnőtteknek is. 

A gyakorlatokat végezheted reggel vagy délutáni, esti órákban. A lényeg, hogy ha eredményt szeretnél elérni akkor napi szinten gyakorold őket. 

Rólam

Az én életem akkor változott meg, amikor megismerkedtem a csikunggal. Számos tanfolyamot elvégeztem a témában, hogy megtanuljam a csikung lényegét. Beépítettem napi rutinomba és már pár hét múlva éreztem jótékony hatását. Hónapok után pedig nem csak az egészségem javult, hanem rálátásom saját problémáimra. Elkezdtem természetgyógyászatot tanulni, kutattam a csikung jótékony hatásait, sok-sok könyvet elolvastam a témában. A természetgyógyászat által megtanultam az összefüggéseket a mozgás, a meridiánok, a hagyományos kínai orvoslás között. Egy olyan belső folyamat indult el bennem, aminek köszönhetően otthagytam egy stresszes munkát, életmódot váltottam, sok mindenre máshogy tekintek, mint azelőtt. Azóta oktatom a csikungot, kineziológiai módszerekkel segítek embereknek. És ami lényeg, hogy egészségesebben, sokkal nagyobb összhangban, egyensúlyban élem az életem. Ha megtanulod a kineziológiai önsegítő módszereket, akkor Neked is segíteni fog egy stresszmentesebb életet élni.

Kineziológiai minikurzus jelentkezés!

A lenti gomb segítségével a kurzus a kosaradba kerül. Rányomva a PÉNZTÁR oldalra juszt, ahol az adataidat kell megadni és a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombbal véglegesíteni. Kártyával és átutalással tudsz fizetni. Vagy készpénzben az emailben leírtak szerint. Amint befolyt az összeg, megkapod az örökös hozzáférést az egész anyaghoz. 

Mit kapsz a pénzedért?

  • 16 kineziológiai gyakorlatról találsz leírást, képi vagy videós bemutatót. 
  • Megismerhetsz egy technikát, amivel tudsz kommunikálni a tudatalattiddal. 
  • Magáról a kineziológiáról olvashatsz bővebben. 
  • Valamint kapsz egy 15 perces gyakorlatsort, melyet videón keresztül tanulhatsz meg, vagy végezheted a videó segítségével. 

Egy kineziológiai kezelés 10-20E Forint között mozog. Ugyan itt nem kezelést kapsz, viszont megtanulhatod azokat a módszereket, amikkel magadon tudsz segíteni. 

Ha ezt más módon szeretnéd megtanulni, például tanfolyamok keretében, akkor akár 45-60E forintot is kifizethetnél rá.

Azonban most ez a kurzus számodra csak 15.900 Ft-ba kerül. Amit, ha elvégzel, kapsz egy 10%-os kedvezménykupont is. 

Ez az összeg többszörösen fog megtérülni, mert amennyiben használod a tanultakat, olyan felfedezéseket tehetsz, amiket ezen technikák nélkül talán soha sem értél volna el. A fentiekben leírtam már az előnyöket, így nem ismételném magam.  

Mennyibe kerül a tanfolyam?

15.900 Ft helyett, most csak
9.970 Ft
  • Videók
  • Leírások
  • Kuponkedvezmény
AKCIÓ

További tanfolyamok, videók: