csak tagoknak

Öngyógyító tudástár

Olyan ősi technikák, amikhez nem kell más, csak a tudás és mi magunk

Mit kínál az öngyógyító tudástár?

Az elején érdemes azt tisztáznunk, hogy mit is értünk öngyógyítás alatt? Az öngyógyítás a szervezetünk öngyógyító folyamatainak a beindításáról szól. Számos olyan technika és módszer létezik, ami segíthet ebben. Ezekről bővebben is olvashatsz a gombra kattintva egy blogcikkben vagy lefele görgetve ezen az oldalon. 

Az öngyógyító tudástár olyan módszereket kínál, amik segítségével viszonylag gyorsan, hatásosan lehet bizonyos betegségeket orvosolni. Nem kell más fizikai tárgy, vagy hatóanyag az alkalmazásukhoz. Csak mi magunk és a tudás, ami itt elérhető. Ezek leginkább ősi taoista gyakorlatok, akupresszúrás módszerek, reflexológiai kezelések és mudra tartások. Egy olyan tudástár lett összeállítva, ami a legtöbb betegség esetén nyújt alternatívát.

Az oldalon található kezelési módokról:

Nyugati orvoslás kontra keleti orvoslás

Az egyik barátom mesélte, hogy járt az autójával. Kigyulladt egy kis ikon az autójának műszerfalán. Szép pirosan világított. Megnézte a szervizkönyvben, hogy mit is jelenthet az az ikon. Igazán nem lett okosabb, azt tanácsolta a könyv, hogy forduljon a márkaszervizhez. El is vitte az autóját, de mivel vidékre kellett menni, időpontra, így ott megvárta míg megcsinálják. Rádugták az autót a számítógépre, futtattak különböző diagnosztikákat, odaléptek a motortérhez, ránéztek, leszedtek, visszatettek dolgokat. Kívülről azt látta, hogy keresgélik a problémát, de nem igazán tudják megoldani. A kis piros lámpácska csak nem akar eltűnni. Meg is jegyezte az egyik szerelő, hogy ilyet még nem látott. Mókoltak vele még egy jó órát, de szemmel láthatóan nem találták a megoldást. Egyszer csak az egyik szerelő visszaült a számítógéphez, pötyögött rajta, majd elaludt a piros kis ikon. Mondta, hogy akkor meg is vagyunk. Rendben van minden. Kérdezte a barátom, hogy mi volt a gond? Mindent jónak találtak, valószínű, hogy csak kontakt hiba miatt gyulladt ki a piros lámpa, de kikötötték, most már biztos jó lesz. Kifizette a nem kevés szerelési óradíjat, majd távozott. Ugyan nem volt teljesen nyugodt, hogy akkor most tényleg csak valami kontakt hiba volt, vagy van valami motorikus hiba, ami miatt jelzett a műszer. Elégedett volt a barátom ezzel a fajta „orvoslással”? Te elégedett lettél volna? Megnyugodnál?

Valahogy így vagyunk néha mi is a fájdalmainkkal. Fáj a fejünk, nem akar elmúlni, aztán beveszünk egy fájdalomcsillapítót. Kiiktattuk azt a bizonyos piros lámpát. Gond letudva. Persze, ha egyszeri alkalom volt, akkor lehet a szervezetünk meg is oldotta a kiváltó okot, de ha sűrűbben jelentkezik a fájdalom, akkor nem elég minden esetben kiiktatni azt a bizonyos piros lámpát. Érdemes mögé nézni és addig vizsgálódni, míg megtaláljuk a hiba okát. Ami egy fejfájás esetén nagyon sok minden lehet. Az allergiától kezdve, a bélfertőzésen keresztül, a magas vérnyomásig, vagy a jó ismert stresszig. Ha a kiváltó okot szüntetjük meg, akkor a tünet is el fog múlni. Az öngyógyító tudástár erre jött létre, hogy a tünetek mögé nézzen és olyan módszereket kínáljon, amik alkalmazása a kiváltó okokra dolgozik, ezáltal a tüneteket is megszünteti.

Ahogy a fenti történet is jól mutatja, maga a nyugati orvoslás leginkább tüneteket kezel. Azonban nem szeretnék véletlen sem a nyugati orvoslás ellen beszélni. Hisz fantasztikus eredményekkel büszkélkedhet. Gondoljunk csak a sebészetre, az életmentő műtétekre, és azon kemikáliákra, amik akut módon tudnak segíteni. De azért nézzük meg a másik oldalt is.

A keleti orvoslás, megfigyelések, tapasztalatok útján fejlődött, mint egy népi orvoslás. Évezredekre nyúlik vissza. Számos tanulmány bizonyította hatásaikat. Ma már a fejlettebb országokban kisegítő terápiaként használják őket. Legtöbb esetben preventív módon, azaz egészség megőrzésre is szolgálnak. De betegségek, akut problémák is orvosolhatók számos keleti módszerrel. 

A tudástár szempontjából vizsgálva, mi is a különbség köztük:

Nyugati orvoslás gyors javulást ígér. A gyógyszerek beszedésével gyorsan jutunk eredményre, tünetek eltűnnek. A kiváltó ok, sok esetben nem szűnik meg, így krónikus betegségek alakulhatnak ki. Állandó gyógyszerszedést jelent. A különböző kemikáliák mérgezik a testet, mellékhatásai lehetnek, amik erősítik és gyengíthetik is egymást.  

Keleti öngyógyító technikákra időt kell szánni, meg kell tanulni, foglalkozni kell vele. Sok esetben nem azonnal hat, ezért könnyebben feladják az emberek. Misztikusabb, nyugati ember számára megfoghatatlanabb („varázslásnak” tűnő módszerek). Kitartás esetén nem csak tünetet kezel, hanem lassan feloldja a blokkokat, beindítja a természetes öngyógyító folyamatokat és a betegség végleg eltűnhet. Alkalmazásuk preventív jellegű is. Ha nem vagyunk betegek, akkor se ártunk vele, később sem válunk beteggé.

Miért érdemes csatlakozni a tudástárhoz?

Miért jött létre ez a tudástár?

A csikung kapcsán az elmúlt években számos megkeresés érkezett, hogy bizonyos betegségekre milyen gyakorlatot tudok javasolni. A csikung elsősorban preventív mozgásforma, ami meridiánokra és ezek által a szervekre, izmokra is dolgozik. Azonban nehéz úgy mozgássort összeállítani, hogy egy-egy betegségre dolgozzunk a gyakorlatokkal. Az öt elem gyakorlatsorokban vannak szervekre való mozgások, de a legtöbben valami speciális megoldást kerestettek. Már évek óta gyűjtöm össze a forrásokat egy könyvhöz, ami az öngyógyító technikákat mutatja be, egy-egy betegségre lebontva. Szép kis forrásanyaggal rendelkezem a tanulmányaim és a könyvek által. Azonban ezek nagy hibája, hogy csak ábrák segítségével próbálja bemutatni az adott technikát. Vannak esetek, ahol ez működik, de videós formában jobb lenne. Így jött az ötlet, hogy mi lenne, ha egy könyv helyett, egy tudástárt állítanék össze az öngyógyítás témájában. Természetgyógyászként számos módszert tanultam a csikung mellett. Mint reflexológia, akupresszúra, kineziológia. Így ezek közel álltak hozzám. De elkezdtem mélyebb kutatómunkát végezni a témában. Így állt össze ez a tudásbázis, amit nem kevés munkával, videóval, írásos és képes anyaggal illusztrálva sikerült összerakni. Mondhatom, hogy méltán vagyok rá büszke, mert egy helyen, szinte minden kezelhető betegségre van öngyógyító terápia, amit ha valaki elkezd kitartóan alkalmazni, akkor javulást érhet el az állapotában. Igyekeztem támogatást találni, hogy ezt a tudást ingyen megoszthassam, de sajnos mind alapítványi, mind állami szinten is csak falakba ütköztem. Így végül ebben a formában lett megalkotva, ami mindenki számára előnyös lehet.

Természetesen mindenkinek megvan a lehetősége, hogy a tudást a neten, könyvekben, tanfolyamokon felkutassa, elolvassa, megszerezze. Azonban ez a Tudástár, nem csak tartalmazza a különböző öngyógyító technikákat, hanem azok használatát be is mutatja, képes és videós formában. Ennek köszönhetően a maga nemében egyedi, ilyen formában máshol nem lehet hasonlót találni. 

Mivel egy közösséget is szerettem volna összehozni, ezért csak időszakosan nyitom meg a lehetőségét annak, hogy csatlakozzon bárki az oldalhoz. Az árak is úgy lettek megállapítva, hogy havi szintre lebontva, már kis összeggel is lehet csatlakozni. Illetve lehetséges az örökös tagság megváltása, ami extra bónuszokat is ad.

Milyen betegségekre/problémákra találsz öngyógyító módszereket a Tudástár oldalon?

A teljesség ígénye nélkül a legismertebb problémák

Elérhető tanfolyamok a Tudástáron belül yang vagy chi csomaggal:

CHI
YANG
YANG
YANG
YANG
YANG
CHI
CHI

Mit is kínál az öngyógyító tudástár?

Hogyan lehet csatlakozni a klubhoz?

Jelenleg csatlakozási időszak van, ami azt jelenti, hogy a lenti feltételekkel van lehetőséged a belépésre.

Csak annyi a dolgod, hogy a csomagok közül kiválasztod, amelyik számodra szimpatikus. Minden információt lentebb megtalálsz az egyes csomagokról. Válaszd ki, amelyik tetszik, majd tedd a kosárba. Bankkártyával, vagy átutalással fizethetsz, amire két napod van, utána törlésre kerül a kérésed. 

Általában jó egy hét áll rendelkezésre a Tudástárhoz való csatlakozáshoz, amire hivatalosan évente kétszer van lehetőség. Mivel mindig bővülő tudásanyaghoz jutsz hozzá, így aki később csatlakozik valószínű, hogy már emeltebb árakon tudja csak megtenni.  Légy Te is tagja Magyarország első öngyógyító tudástárának!

Választható csomagok

Yin csomag

Belépő
 • 54 betegség kezelése
 • Videós bemutatók
 • Elméleti háttér
KEZDŐ

Yang csomag

Teljes
 • Prevenciós technikák
 • Meditációk
 • Online közösség
NÉPSZERŰ

Chi csomag

Bónusz
 • Örökös tagság
 • Hozzáférés a csikunghoz
 • Bónusz anyagok
AJÁNLOTT

A csomagokról

Mint láthatod háromféle csomag közül lehet választani. Lent mindegyik csomagról találsz részletes leírást, hogy mit tartalmazz. Csomagváltásra a tagság ideje alatt végig van lehetőséged, csak a csatlakozás ideje korlátozott. A későbbi csomagváltás már emeltebb áron történik, ennek tükrében válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd.

Csak egy csomagot válassz! A Yang csomag tartalmazza a Yin csomagot, a Chi csomag pedig mindkettőt, plusz extra bónuszokat!

Yin csomag

Ez az alap vagy induló csomag. Mivel mindannyian más anyagi helyzetben vagyunk, de fontos számunkra az egészség, ezért igyekeztem úgy kialakítani a csomagokat, hogy mindenki, aki szeretne tudjon csatlakozni és ne az anyagiakon múljon. 

 • Átfogó tudásanyagot azokról az öngyógyító technikákról, melyeket használni fogunk. Itt megtalálsz mindent, amire szűkséged van, hogy megértsd az egyes módszerek működését, alap kezelési technikákat.
 • Igyekeztem olyan dolgokra is figyelni, hogy ne csak az ismeret és tudásanyag legyen átadva, hanem vizsgáljuk meg azt is, hogy honnan hova jutunk el. Ezért van egy önreflexiós rész, ami segít abban, hogy most hol tartasz az egészségedben és a technikák alkalmazása után, milyen javulásokat értél el.
 • Több, mint 50 betegségre, betegségcsoportra, fájdalomra találsz öngyógyító technikákat, tematikusan felépítve. Ezeken az oldalakon szöveges, képes és videós formában vannak bemutatva a módszerek, amikkel segíteni tudsz magadon. Hatni tudsz a szervezeted öngyógyító folyamataira.
 • Fontosnak tartom, hogy ne csak egy-egy öngyógyító technika bemutatásáról szóljon a tudástár. Így magáról a kórképekről is olvashatsz.
 • A betegségek 80-85% mögött lelki okok állnak. Természetesen ez mindenkinél más és mást jelenthet. Azonban vannak általános vetületek arra, hogy milyen lelki háttér, hova vezethet, milyen betegséget okozhat. Ezeket is megtalálod az oldalon.
 • Minden betegségnél kapsz életmód és étrendi tanácsokat, valamint segítséget kapsz,  hogy milyen gyógynövények alkalmazása javasolt.
 • Úgy alkottam meg az összes felületet, hogy bárki hozzáteheti a saját élményét, egyéb praktikáját, amit ő már sikeresen használt. Ez által tapasztalati leírásokat is olvashatsz, ami azon is múlik, hogy mennyire aktívak a tagok és merik megosztani érzéseiket, a gyakorlatok hatásait.
 • Az oldalon belül van Fórum rész, ahol hozzá lehet szólni témákhoz. Le lehet írni, hogy mi ami tetszik és mit hiányolsz, mivel bővüljön későbbiekben a tudástár.
 • Hírek oldalon mindig tájékoztatva leszel az újdonságokról, hogy mikor mi változott, így jobban nyomon követhető, hogy az utolsó bejelentkezésed óta mi változott.
 • Ahogy a tudástár taglétszáma növekszik és igény merül fel rá, lehetőséged lesz személyes találkozókon, táborokon részt venni, ahol szakmai előadásokat hallgathatsz, ismerkedhetsz és élőben is tanulhatsz gyakorlatokat.

Ez a csomag nem tartalmazza a prevenciós gyakorlatsorokat, a meditációt, a táplálkozási tanácsokat és a csikung tanfolyamokat, minikurzusokat és videókat. Ha ezek is érdekelnek, akkor a chi csomagot válaszd. 

 • Ha csak egy-vagy több betegségre keresel megoldást.
 • Amennyiben anyagilag most csak ennyit tudsz megengedni, de szeretnél részese lenni ennek a tudátárnak. 
 • Ha szeretnél mindig kéznél tartani egy megoldásokkal teli tudástárt, amit akár a buszon, vagy munkahelyen is elővehetsz, mert például elkezdett fájni a fogad és gyors, természetes megoldást keresel rá.
 • Ha szeretnél többet tudni ezekről az ősi technikákról, tanulni, ismereteket gyűjteni. Ha a tudásba fektetsz pénzt, az mindig megtérül.
 • Ha szeretnél másokon is segíteni az által, hogy képzed magad.

Nehéz anyagilag megközelíteni az egészséget. De azért igyekszem érzékeltetni. Ha ezt a tudást máshogy szeretnéd megszerezni. Például könyvekből, szaklapokból, természetgyógyász kurzusokból, akkor az több százezer forint lenne. És akkor még ott van a sok ráfordított idő, amit olvasással és tanulással végzel. Természetesen, ha hivatásszerűen szeretnél ezzel foglalkozni, akkor csak így teheted. De ha önmagadon szeretnél segíteni és ehhez megérteni az öngyógyítás alapjait, akkor is sok-sok könyvet, cikket fogsz elolvasni. A tudástárban több, mint 30 könyvből, képzés anyagából vannak kijegyzetelve, tematikára szedve a tudásanyagok. Magamnak is mindig, mindent kijegyzetelek, mert így könnyebb később visszakeresni, mint az egész könyvet újra olvasni. Egyszer rákerestél a neten, de már nem találod, esetleg megszűnt az oldal? Tudod, hogy itt a témában mit hol találsz. Nem kell máshol keresgetned. Ami külön értéket képvisel a videók, amik ténylegesen bemutatják az adott gyakorlatsort, technikát, amiket nem fogsz megtalálni a youtube-on. Így ezek értéke is több tízezer forint. Plusz kapsz egy közösséget.

Elértél a lényeghez. Általában erre kíváncsiak leginkább az emberek.

A csomag ára tartalmazza a fentieket. A yin csomag 24.790 Ft, ami éves díjat jelent.

Azonban úgy döntöttem, hogy a jelenlegi  gazdasági- és energiahelyzet miatt jóval kedvezőbbé teszem a csatlakozást. Így kedvezményesen juthatsz hozzá a yin csomaghoz, 16.170 Ft-ért. 

Ez a legkedvezőbb ár, amiért az Öngyógyító tudástárhoz csatlakozhatsz. Ha ezt havi szintre lebontom, akkor 1250 Ft-ért, egy olcsóbb vitamin áráért tagja lehetsz egy folyton fejlődő, új anyagokkal bővülő tudástárnak, ami a közönség igényei alapján fejlődik. Ha kisnyugdíjas vagy, akkor pedig további kedvezményt biztosítok az árból. 

A fenti kedvezményes összeget egy évre fizeted, amennyiben hasznosnak találod egy év múlva is és örömest meghosszabbítod a tagságod, azt a díjat kell fizetned, amiért eredetileg megvásároltad, nem az emelt árat. 

Sajnos előfordulhat az is, hogy a fenti összeget sem engedheti meg magának valaki. Mindig is támogattam a beteg, kevés pénzből élő nyugdíjasokat, akik a leginkább rá vannak szorulva. Elsősorban azokat szeretném támogatni ezzel, akik tényleg kevés pénzből élnek, de fontos számukra az egészségük és régóta kerestek egy hasonló lehetőséget, mert szeretnék használni a természetes öngyógyító technikákat. 

Mivel annak igazolása, hogy ki a kis nyugdíjas kicsit körülményes, valamint adatvédelmi kérdéseket is felvetne, így azt találtam ki, hogy aki a nyugdíjas kedvezményt szeretné igénybe venni, attól kérek egy emailt, amiben leírja, hogy miért igényli a kedvezményt, miért csatlakozik a tudástárhoz. Én bizalommal vagyok mindenki iránt, kérem ez legyen kölcsönös.  A nyugdíjas kedvezményt alapban a yin előfizetésre lehet igényelni, de nem jár automatikusan. Jogom van felülbírálni, ha úgy érzem, hogy nem valós a szándék. Csomagváltásra természetesen ilyenkor is van lehetőség a későbbiekben. A kedvezmény összegéről a válaszemailben fogom tájékoztatni a kérelmezőt.

Aki ezzel szeretne élni, az kérem írjon egy emailt az info@onlinecsikung.hu emailcímre, nyugdíjas kedvezmény tárgymezővel.

Yang csomag

A Yin-t kiegészíti a yang és így lesz teljes. Nem csak a betegségekre kapsz megoldást, hanem számos prevenciós gyakorlatot is megismerhetsz, amennyiben fontosnak tartod a megelőzést is. A Yang csomag tartalmazza a Yin csomagot. 

Mindazt, amit fenn a yin csomagnál olvastál plusz az alábbi szolgáltatásokat:

 • Olyan ősi tao gyakorlatokat ismerhetsz meg, melyek segítenek abban, hogy megelőzz bizonyos betegségeket. Ezeket beépítheted a napi rutinodba és akár reggel vagy este elvégezheted őket. Az ősi tao gyakorlatokból fejlődött ki a csikung egy-egy ága is. Így többen tao csikungként is ismerik ezeket a gyakorlatokat.
 • A reflexológia egyre ismertebb természetgyógyászati ág, melyet leginkább lábmasszírozásként ismernek. Ennél sokkal többről van szó, mint masszírozásról. A lábunkon olyan zónák vannak, amikkel egyes szervekre tudunk hatni. Azt már kevesebben tudják, hogy ezek a zónák a tenyéren is megtalálhatóak. A „kezünk mindig kéznél van”, így könnyebben tudjuk kezelésbe venni ezeket a zónákat és jótékonyan hatni egyes szerveinkre.
 • Akupunktúráról már mindenki hallott. Az akupresszúrát kevesebben ismerik. Tűk nélkül is tudunk hatni a meridiánrendszerünkön található pontokra, azok stimulálásával, akár azonnal hatást érhetünk el görcsök, fájdalmak esetén. Számos pontot ismerhetsz meg, melyeket preventív jelleggel is tudsz alkalmazni.
 • A mudra ujjtartások egy kevésbé ismert keleti gyógymód. Azonban hatását számos nyugati szaklapban is méltatják. Hatalmas előnye, hogy csak a kezünk kell hozzá és pár perc alatt szintén jótékony energiatisztítást tudunk végezni a szervezetünkön. Mivel sok mudra létezik és megjegyezni sem könnyű őket. Ebben segít a tudástár, ahol össze vannak gyűjtve, preventív jelleggel is ezek a kéztartások.
 • A kineziológiai gyakorlatok talán a legkevésbé ismertek előttünk. Itt a keleti és nyugati tudás egyesül. Olyan gyakorlatokat találsz, amik nem csak az energiarendszeredre hatnak, hanem az agyi integrációra is. Nem csak a stresszt tudod általuk könnyebben kezelni, de ha tanulási nehézséged, koordinációs problémáid vannak, akkor abban is előbbre tudsz lépni. Akár gyerekeden is alkalmazhatod. Megdöbbentő milyen pozitív hatásai vannak egy-egy ilyen gyakorlatnak.
 • Az öngyógyítás kulcsa a helyes táplálkozás, melyről bővebben találsz ismereteket a tudástáron belül. Az egészséges ételek és italok mellett elmerülhetsz a gyógynövények hatásaiban, vagy a böjt módszerében.
 • Aki kicsit is jobban elmélyedt már a keleti tanokban, az jól tudja, hogy az igazi életminőség változáshoz a legjobb út a meditáció. Számos meditációs gyakorlatot találsz, melyek segítenek elindulni a belső utazás ösvényén. Egyedi megközelítésben, hanganyagokkal tudsz meditálni. A folyton bővül anyagok segítenek abban, hogy többet tudj meg magadról, a fényről ami bennünk van, és az univerzum káprázatos erejéről, mely segíthet az életed bármely szakaszában, ha lelked közelebb kerül hozzá.
 • Külön tananyag foglalkozik a légzőtechnikákkal, ami a legegyszerűbben fog segíteni például a stressz kezelésében.
 • A fülmasszázs keretében megtanulhatod, hogyan hathatsz egy mikrozónán keresztül az egész szervezetedre jótékonyan. 
 • EFT tanfolyam, mely 15 leckében tanítja meg a hatékony stresszkezelést és a lelki problémák kezelését.
 • Az Agy Biohacking tanfolyam keretében a memóriád, az egyensúly érzéked, a tanulási- és koordinációs készségek fejleszthetők. 
 • A jövőben folyamatosan bővül a prevenciós eszköztár. Ezért éveken keresztül ismerhetsz meg új módszereket. 
 • A yang csomag lehetőséget ad, hogy csatlakozz egy zárt facebook közösséghez, ahol egymást segítjük, támogatjuk. Egyéb praktikákat oszthatunk meg öngyógyítás témakörben. Heti rendszerességgel kerül fel ide is videó, módszer, segítségnyújtás. A közösségnek hatalmas ereje van, hisz szembesülhetsz, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal, sokan küzdünk hasonló problémákkal és lehet itt kapsz valakitől egy olyan szót, mondatot, ami segít átlendülni.

Ez a csomag nem tartalmazza a csikung tanfolyamokat, minikurzusokat és további tematikus csikung gyakorlatsorokat, videókat. Ha ezek is érdekelnek, akkor a chi csomagot válaszd. 

Azoknak ajánlom, akik szeretnének több prevenciós gyakorlatot is megtanulni, nem csak egy adott betegségre dolgozni. Fontos számukra az egészségmegőrzés és támogatást keresnek életmód váltásra is. Szeretnének egy közösséghez tartozni, mert érdekli őket az egészségük és a családjuk egészsége. Aki egy tanfolyam áráért sok tudásra vágyik és mellé kap egy komplett stresszkezelő-, memória javító-, légzéssel foglalkozó- tanfolyamot.

A yin csomagnál már kifejtettem, hogy milyen értékeket kapsz, mekkora értékben. A yang csomaghoz még hozzájön jó pár tanfolyam ára, amiket egy-egy témában esetleg elvégeznél. Ezek értéke több, mint százezer forinttal növelik a csomag értékét. A prevencióra a nyugati ember kevesebbet költ. Vagy egyáltalán nem. Mi magyarok pedig még kevesebbet. Most havi pár ezer forintért, hozzájuthatsz számos egészség megőrző gyakorlathoz, módszerhez.. A közösség ereje pedig felbecsülhetetlen lehet. Persze ehhez kellettek Ti is, hogy folyamatosan nőjön a taglétszám és használjátok a létrehozott felületeket.

A Yang csomag ára 43.590 Ft, amire most ugyanúgy vonatkozik a kedvezmény, mint a yin csomagra. A csomag kedvezményes ára 32.790 Ft , ami éves díjat jelent. Ami havi szinten egy közepes minőségű vitamin ára. Ezért a pénzért nem csak több, mint 50 betegséghez, hanem számos prevenciós gyakorlathoz és komplett tanfolyamhoz is hozzáférsz.

A válassz egyszerű. Mert több, mint 200 videó segít abban, hogy egészségesebben élj, kezeld magad, ha baj van. És ezért csak napi szinten 45 Ft-tal kell többet fizetned, mint a yin csomagért. 

Chi csomag

Ha a yin és yang egyensúlyba kerül, akkor a chi megfelelően áramlik benned. Innentől teljes értékű életet élhetsz, mind lelkileg, mind szellemileg, mind a fizikai valóságban. 

A chi csomag a teljesség, mely extra bónuszokkal jár. Nem kérdés, hogy ez a legkedvezőbb, ha ár-érték arányban nézem. Már a yang csomag is rengeteg dolgot tartalmazz. Viszont ezzel a csomaggal hozzáférsz az összes csikung tanfolyamhoz, videóhoz. Nem csak ahhoz, ami most elérhető, hanem azokhoz is, amik a jövőben megjelennek, mindezt éves díj nélkül.

A yin és yang csomagban leírtakon felül:

 • Egy All in gyakorlatsort, melyben az összes prevenciós technikából a leghatékonyabbakat kapod. A videó segítségével napi szinten tudod végezni, megteremtve a szervezetedben az egyensúlyt (15.990 Ft).
 • Megtanulhatsz egy speciális technikát egy külön tanfolyam keretében, amivel az energiát tudod feléleszteni a testedben. Érezni fogod az eneregia jelenlétét. A tanfolyam értéke: 14.990 Ft 
 • A Gyógyító Kód tanfolyam segítségével egy olyan módszer birtokába kerülsz, amivel saját problémáidon, betegségeiden dolgozhatsz könnyedén. A tanfolyam értéke: 20.000 Ft.
 • Hozzáférést a Csikung Start tanfolyamhoz. Ha régóta szeretted volna megtanulni a csikungot, akkor most a csomag részeként ehhez is hozzáférhetsz. A tanfolyam önmagában 38.900 Ft-ba kerülne. Ha már korábban megvásároltad, akkor kedvezményes áron tudsz csatlkozni a Chi csomaghoz. A részleteket keresd a tanfolyam fő menüjének ajándékok részénél. 
 • Ezen felül hozzáférhetsz az összes csikung videóhoz, ami a napi rutin oldalon tematikusan fent van, illetve az élő közös gyakolrások felvételihez. Ezek összértéke még tagságival is 43.930Ft.
 • Valamint a jövőben megjelenő összes minikurzushoz, videóhoz és élő közös gyakorlás felvételeihez is hozzáférést kapsz. 
 • Önfejlesztés és öngyógyítás témájában íródott nagyon értékes cikkekhez jutsz hozzá a Belső blog menüben, az egészség témakörében, melynek értéke már most több, mint 40.000 Ft. 

+ EXTRA meglepetés anyagok.

 • Azoknak, akik eredetileg is a csikung miatt találtak az oldalamra. Most nem csak a csikunghoz, hanem az öngyógyító tudástárhoz is hozzáférnek.
 • Azoknak, akik ár érték arányban a legjobbat szeretnék megvásárolni.
 • Azoknak, akik szeretnének egy közösséghez csatlakozni, ahol a csikung mellett az öngyógyításról is tanulhatnak.
 • Akik fejlődni akarnak és a később megjelenő anyagokhoz, tanfolyamokhoz is hozzá akarnak férni.
 • Azoknak, akik nem szeretnének évente fizetni a tagságért.

A yin és yang résznél már olvashattad, hogy az össz érték, több százezer forintot is képviselhet. Ha ehhez hozzáadjuk a csikung tanfolyamok és videók árát (74.710 Ft), az All in gyakorlatsort (15.990Ft), a Gyógyító Kód és az energia felélesztése kurzust (34.990 Ft), az idén megjelenő videók árát, a Belső blog értékes anyagjait (kb. 40.000 Ft), akkor ez így is összesen 165.690 Ft + a többi tanfolyam értéke. Használd ki e jelenlegi akciót. Válaszd az örökös tagságot!

A csomag ára 120.000 Ft. Sokat gondolkodtam, hogy a chi csomagot ennél kedvezőbben adjam-e. Hisz már így is, ha olvastad a fentieket jelentősen kedvezőbb az ára. De szeretném, ha most mindenki többet foglalkozna az egészségével. Úgy gondolom, ez az időszak jól megmutatja, hogy mennyire fontos egy erős immunrendszer. Ezért a csomag árát még ennél is lejjebb hoztam. 84.990 Ft-ért tudod megvásárolni. 

Ár érték arányban ez a legkedvezőbb lehetőség. Ha most be tudsz ruházni ennyit az egészségedbe, akkor ne habozz és dönts gyorsan.

 • Folyamatosan bővülő tartalom
 • Napi szinten ez csak 233 Ft-ot jelent
 • Teljes hozzáférés minden anyaghoz, ami az oldalamon megtalálható
 • Örökös tagság, nincs éves díj.

Amennyiben korában megvásároltad a Start tanfolyamot, akkor Te jogosult vagy kedvezményes áron vásárolni. 

Yin csomag

Belépő
24790
16.170 Ft Évente
 • 54 betegség kezelése
 • Videós bemutatók
 • Elméleti háttér
KEZDŐ

Yang csomag

Teljes
43590
32.790 Ft Évente
 • Prevenciós technikák
 • Meditációk
 • Online közösség
NÉPSZERŰ

Chi csomag

Bónusz
120000
84.990 Ft Örökös tagság
 • Nincs éves díj
 • Csikung videótár
 • Bónusz anyagok
AJÁNLOTT

Még nem vásároltál interneten?

Segítség kell a vásárlásban? Bizonytalan vagy? Nem tudod, hogyan kell végig vinni a vásárlást? Ebben is segítünk. A Gombra kattintva egy olyan oldalra jutsz, ahol leírásokkal és egy videóval is segítünk a vásárlási folyamat végig vezetésén, majd a felületre való belépést is bemutatjuk.

Csak kattints a lenti gombra!👇

Gyakran ismételt kérdések

Mivel mindannyian más anyagi helyzetben vagyunk, de fontos számunkra az egészség, ezért igyekeztem úgy kialakítani a csomagokat, hogy mindenki, aki szeretne tudjon csatlakozni és ne az anyagiakon múljon. A yin csomag azoknak add lehetőséget, akik egy-egy betegségre már régóta keresnek módszereket. Ugyan sokkal több betegség megoldásához jutsz hozzá, de ez csak előnyödre válik. A yang csomag azoknak szól, akik szeretnének a megelőzéssel is foglalkozni, gyakorlatokat megtanulni az egészségükért, elmerülni a helyes táplálkozás és a fitoterápia világában. Egy tanfolyam áráért 5 komplett tanfolyamhoz hozzáférni. Valamint élni szeretnének a közösség erejével, szeretnének a facebook csoporthoz csatlakozni. A chi csomag a teljes hozzáférés, nem csak az öngyógyító tudástárhoz, hanem az összes csikung és egyéb anyaghoz is. Mindent mérlegelve természetesen ez a csomag éri meg a legjobban, hisz többszörös értéket kapsz. Valamint ez a csomag örökös tagságot jelent, éves díj nélkül, ezért napi szintre lebontva a legolcsóbb befektetés az egészségedbe.  

Ennek több oka is van:

 1. Az ember alaptermészete, hogy szeretünk hallogatni. Vannak dolgok, amiken többet töprengünk, megvitatjuk magunkkal, hogy igen, jó lenne, de most kell-e ez nekem, akarok-e ezért pénzt kiadni, stb. Számos gondolat, érv és ellenérv, amiket felhozunk magunkban ilyen szituációkban. Mivel ez az alaptermészetünk, így ezt szeretném kizárni azzal, hogy bármikor lehessen csatlakozni. Ezzel is ösztönözni szeretnélek, hogy tegyél magadért valami jó dolgot.
 2. Célom egy közösség összehozása. Tudom, hogy sokatokat érdekli az öngyógyítás, a keleti tanok, azonban nehéz megtanulni, vagy sok időbe kerül. Maga a tudástár sok anyagot, ismeretet megad mindehhez. Azonban ennél többet szeretnék. Egy közösséget építeni, akik egymást segítik, támogatják az egészséges életvitel, gyógyulás folyamatában. Ezért csak időszakosan van nyitva, hogy az csatlakozzon, aki ennek részese szeretne lenni.
 3. A tudástár folyton fejlődik. Egy-egy csatlakozási időpont után meghallgatom, hogy milyen fejlesztéseket szeretnétek, mi az amit máshogy kellene, miről akartok többet tudni, még több videó, hanganyag, stb. Ezeket meghallgatva, a fejlesztéseket elvégezve, a következő csatlakozásra előkészítve. Nekem is könnyebb így, illetve az új tagok még kifinomultabb szolgáltatást kapnak. Ezért van az, hogy most kedvezőbb áron lehet csatlakozni, mint például majd fél év múlva lehet.
 4. Ha csak rövid ideig van nyitva, akkor egyszerre lépnek be többen. Így könnyebb a kommunikáció. Mint egy csoportot tudom kezelni, meghallgatni. Valamint az új tagokat a régebbi tagok már képesek segíteni, tanácsokkal ellátni.

Külön felületen tudod megtenni, a Tudástáron belül. Amennyiben csak a Yin csomagot vetted meg, de annyira megtetszett a Tudástár, hogy szeretnéd élvezni minden előnyét, akkor lehetőséged van a csomagváltásra. Ennek az összege viszont nem fix, változhat időközben. Illetve valamennyivel magasabb, mintha most alapból már a yang vagy chi csomagot választanád.  Ha bizonytalan vagy, akkor írj nekem, és segítek a csomagválasztásban. 

Igen. A Start tanfolyam megvásárlásával tagsági kedvezménnyel tudsz csatlakozni a Chi csomaghoz. A kedvezményeket megtalálod a Start főmenü ajándékok rész alatt. Vagy ide kattintva. 

Csak a Yin csomagra. Ebben nincsenek benne a prevenciós gyakorlatok és a csikung tanfolyamok. 

Csatlakozási időszakban írj egy emailt az info@onlinecsikung.hu címre, amiben kérlek írd meg, hogy miért kéred a kedvezményt, miért csatlakozol az Öngyógyító Tudástárhoz. Majd ez után fogsz kapni egy emailt a kedvezményes összegről és eldöntöd, hogy ennyiért megéri-e számodra a csatlakozás. Azt kérem, hogy tényleg csak az igényelje ezt a csomagot, aki kisnyugdíjból él. Legyünk korrektek egymással. Köszönöm.  

Igen. Cél volt, hogy bárhol, bármikor használni tud a technikákat. Hisz lehet, hogy csak egy akupresszúrás pontra van szűkséged, és már is tudsz segíteni magadon. Így a rendszer mobilra is optimalizálva van. Mind tabletre, mind pc-re. Sőt okos tévéről is elérhető, ha a tévéden tudsz internetezni.

A sikeres fizetést követően AZONNAL megkapod a hozzáférésed az Öngyógyító Tudástár belső felületéhez. Egy felhasználónév / jelszó párossal tudsz belépni, és rögtön elérsz MINDEN oldalt az előfizetésednek megfelelően. Kedvedre válogathatsz, olvashatsz az egyes betegségekről, tanulhatsz öngyógyító technikákat. Ha bármi kérdésed van, a fórum felületen, vagy emailben meg tudod tenni, vagy kérdezhetsz a közösség Facebook csoportjában is.
Minden tananyag magyar nyelvű, és azonnal elérhető. Az előfizetés mindig az adott naptól számítva 1 évig érvényes.

Azoknak, akik most előfizetnek, az árat kőbe véssük. Az Öngyógyító Tudástár fejlődésével a külsösöknek emelkedni fognak az árak. De aki egyszer tag lesz, az bebiztosítja magát, és rá nem vonatkozik az emelés. Például aki most csatlakozik Yin csomaggal, éves fizetéssel, az például 14.990 forintot fizet majd akkor is, amikor mások akár ennek dupláját.

Szeretném hangsúlyozni, hogy más – akár kevésbé színvonalas – előfizetéseket megnézve azt látom, hogy nagyon alul van lőve az Öngyógyító Tudástár jelenlegi ára. Így a jövőben biztosan áremelés várható. Ez, a most csatlakozókat a jövőben sem fogja érinteni!

Nagyon egyszerű, egy évig el tudod érni a felületet. Ha egy év múlva nem fizeted be az éves tagságot, akkor nem fog megújulni. Annyi fog történni, hogy nem tudsz belépni az Öngyógyító felületre és a facebook csoportba. Ez alól kivétel a Chi csomag, ugyanis az örökös hozzáférést jelent. Ha bármi kérdésed van, akkor emailben is elérhető vagyok. Nincs rejtett költség, nincs apróbetű.

A tagok véleményei:

Videós felületbemutató:

Alapvető szabályok

Az öngyógyítás nem helyettesíti és nem is helyettesítheti a klasszikus és a nem hagyományos orvostudomány már bevált módszereit, hanem azokat mintegy kiegészíti (sőt, azokkal részben meg is egyezik).

Ne végezzünk öndiagnózist. Azaz ne mi állapítsuk meg, hogy mi lehet a bajunk. Minden esetben orvosi kivizsgálás, diagnózis alapján fennálló betegségek esetén keressünk öngyógyító technikákat.

Minden esetben csak saját felelőségünkre végezzük a gyakorlatokat, lehetőség szerint egyeztessük orvosunkkal.

Az öngyógyító technikák használata okozhat kellemetlen tüneteket (bizsergés, szédülés), amennyiben rosszul érezzük magunkat, vagy fájdalmat érzünk, inkább hagyjuk abba.

Csatlakozz!

ÖNGYÓGYÍTÓ TUDÁSTÁR