HOGYAN VÁSÁROLJON AZ ONLINECSIKUNG OLDALON?

Termékek

Az onlinecsikung.hu oldalon csak szolgáltatást, úgynevezett digitális termékeket lehet vásárolni. Azaz összeállított tanfolyamokat, videókat és az Öngyógyító Tudástár keretében zárt felületekhez kap hozzáférést a vásárló, amiket az oldalon keresztül tekinthet meg. Ezt úgy tudja megtenni, hogy az oldal tetején, vagy a láblécben található Bejelentkezés linkre kattint. Majd a bejelentkezést követően, hozzáférése lesz a vásárolt termékhez.

Mivel oktató videókról, leírásokról szólnak a termékek, így a honlapon alaposan olvassa el, hogy melyik tanfolyam, videó, az öngyógyító tudástár melyik csomagja miről szól, mit tartalmaz. Ez után válassza ki azt a terméket, amelyik megtetszett. Ha valami nem egyértelmű, akkor az info@onlinecsikung.hu email címre írjon, ahol 48 órán belül választ fog kapni a kérdésére. Vagy keressen az oldalon megjelenített social media fiókok egyikén.

Az oldalon megtalálhatóak az InnoFit termékek leírásai. Melyek megvásárlása esetén átkerül az InnoFit oldalára, ahol ki tudja választani az adott terméket, darabszám megadásával. A szállítási információk megadása után tudja véglegesíteni a vásárlást. A termékforgalmazásban az onlinecsikung.hu nem vesz részt, csak a termékek magas flavonoid, vitamin és enzim tartalmuk miatt szerepelnek az egészséges táplálkozást támogatva.

Vásárlás menete

A kiválasztott terméket, hasonlóan, mint egy fizikai terméket kosárba kell helyezni. Az oldal tetején szereplő kosár ikonnal tud a kosár, illetve a pénztár oldalra kerülni. Itt az adatainak magasával tudja folytatni a vásárlást. Szűkséges az ÁSZF és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása, ahhoz hogy a terméket meg tudja rendelni.

Fizetés

A megrendelt tanfolyamot, videót illetve az Öngyógyító Tudástárhoz való csatlakozást vagy átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudja kifizetni.

Közvetlen banki átutalás esetén, a vásárlás visszaigazolásban megjelölt bankszámla számra kell a termék ellenértékét átutalni. Az átutalásnál minden esetben a megrendelési számot fel kell tüntetni az utalás közlemény rovatában. Erre a vásárlástól számított 72 óráig van lehetőség, ünnepnapok esetén 120 óráig. Az öngyógyító tudástárhoz való csatlakozás esetén csak 48 órá áll rendelkezésre az átutalásra. Ha nem érkezik be a termék vételára a bankszámlára, úgy a megrendelés elutasításra kerül.

Kártyás vásárlás esetén kövesse a képernyőn megjelenő információkat. Kártyaszolgáltatónk a Barion Paymant Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatja:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyáját
  • Visa vagy Electron bankkártyáját
  • Amex bankkártyáját

Miért jó bankkártyával fizetni? Mert csak egyszer kell bepötyögnie a kártyaadatait, utána már jelszóval, egyszerűen tud fizetni, ha akar.

A vásárlási információról vásárlás után azonnal kap egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalálható.

Az alábbi videó bemutatja, hogyan lehet megvásárolni az egyes tanfolyamokat, majd belépni a felületre. 

FONTOS!

A vásárolt termék hozzáférése csak egyetlen egy vásárló részére biztosított. Ezért a bejelentkezési adatait felhasználó név, jelszó ne adja meg másnak. Természetesen családtaggal együtt tanulhatnak a gép, vagy mobil eszközök, esetleg okos tv előtt. Azonban, ha a Szolgáltató tudomására jut, hogy a bejelentkezési adatok harmadik fél részére átadásra kerültek, vagy túl sok IP címről történik bejelentkezés, vagy az oldalon található anyagok, videók megosztásra kerülnek, akkor az a termékhez való hozzáférésnek a visszavonásával járhat.

A videókban és a tanfolyamon elhangzott utasításokat, gyakorlatokat mindenki a saját felelőssége szerint végezze. Ha bizonytalan, inkább egyeztessen orvosával, gyógytornászával. Ugyan a csikung egy több ezer éve kipróbált és jótékonyan használt mozgásforma, és az öngyógyító tudástárban megjelölt módszerekkel is hatékonyan kezelnek embereket már világszerte, még is minden ember szervezete más és más. Lehet, ami az egyiknek jó, az a másiknak nem. Ezért előfordulhat, hogy nem használ, vagy ha nem megfelelően végzik a gyakorlatokat, ártalmas lehet. Ezért a Szolgáltató felelősséget nem tud vállalni.

Előtte inkább mindig kérdezzen, ha bizonytalan valamiben.

Az oldalon futó videók, beépülő modulok a Google Chrome böngészővel lettek tesztelve. Kérem amennyiben lehetséges ezt a szoftvert használják. 

Elérhetőségeink: