HOGYAN VÁSÁROLJON AZ ONLINECSIKUNG OLDALON?

Termékek

Az onlinecsikung.hu oldalon csak szolgáltatást, úgynevezett digitális termékeket lehet vásárolni. Azaz összeállított tanfolyamokat és videókat kap a vásárló, amiket az oldalon keresztül tekinthet meg. Ezt úgy tudja megtenni, hogy az oldal tetején, vagy a láblécben található Bejelentkezés linkre kattint. Majd a bejelentkezést követően, hozzáférése lesz a vásárolt termékhez.

Mivel oktató videókról, leírásokról szólnak a termékek, így a honlapon alaposan olvassa el, hogy melyik tanfolyam, videó miről szól, mit tartalmaz. Ez után válassza ki azt a terméket, amelyik megtetszett. Ha valami nem egyértelmű, akkor az info@onlinecsikung.hu mail címre írjon, ahol 48 órán belül választ fog kapni a kérdésére. Vagy keressen az oldalon megjelenített social media fiókok egyikén.

Vásárlás menete

A kiválasztott terméket, hasonlóan, mint egy fizikai terméket kosárba kell helyezni. Az oldal tetején szereplő kosár ikonnal tudunk a kosár, illetve a pénztár oldalra kerülni. Itt az adataink magasával tudjuk folytatni a vásárlást. Szűkséges az ÁSZF elfogadása, ahhoz hogy a terméket meg tudja rendelni.

Fizetés

A megrendelt tanfolyamot vagy videót vagy átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudja kifizetni.

Közvetlen banki átutalás esetén, a vásárlás visszaigazolásban megjelölt bankszámlaszámra kell a termék ellenértékét átutalni. Az átutalásnál minden esetben a megrendelési számot fel kell tüntetni az utalás közlemény rovatában. Erre a vásárlástól számított 72 óráig van lehetőség, ünnepnapok esetén 120 óráig. Ha nem érkezik be a termék vételára a bankszámlára, úgy a megrendelés elutasításra kerül.

Kártyás vásárlás esetén kövesse a képernyőn megjelenő információkat. Kártyaszolgáltatónk a Barion Paymant Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatja:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyáját
  • Visa vagy Electron bankkártyáját
  • Amex bankkártyáját

Miért jó bankkártyával fizetni? Mert csak egyszer kell bepötyögnije a kártyaadatait, utána már jelszóval, egyszerűen tud fizetni, ha akar.

A vásárlási információról vásárlás után azonnal kap egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalálható

FONTOS!

A vásárolt termék hozzáférése csak egyetlen egy vásárló részére biztosított. Ezért a bejelentkezési adatait felhasználó név, jelszó ne adja meg másnak. Természetesen családtaggal együtt tanulhatnak a gép, vagy mobil eszközök, esetleg okos tv előtt. Azonban, ha a Szolgáltató tudomására jut, hogy a bejelentkezési adatok harmadik fél részére átadásra kerültek, vagy túl sok IP címről történik bejelentkezés, akkor az a termékhez való hozzáférésnek a visszavonásával  járhat.

A videókban és a tanfolyamon elhangzott utasításokat, gyakorlatokat mindenki a saját felelősége szerint végezze. Ha bizonytalan, inkább egyeztessen orvosával, gyógytornászával. Ugyan a csikung egy több ezer éve kipróbált és jótékonyan használt mozgásforma, még is minden ember szervezete más és más. Lehet, ami az egyiknek jó, az a másiknak nem. Ezért előfordulhat, hogy nem használ, vagy ha nem megfelelően végzik a gyakorlatokat, ártalmas lehet. Ezért a Szolgáltató felelőséget nem tud vállalni.

Előtte inkább mindig kérdezzen, ha bizonytalan valamiben.

Elérhetőségeink:

Close Menu
×
×

Cart