INGYENES

Öngyógyító minikurzus

VIDEÓS ELŐADÁSOK AZ ÖNGYÓGYÍTÁS TÉMÁJÁBAN.

Mit kínál az öngyógyító minikurzus?

Olyan módszerekről, technikákról nézhetsz meg előadásokat, amikkel egyszerűen tudsz segíteni magadon. Tanulhatsz az öngyógyításról és többet megtudhatsz az Öngyógyító Tudástár működéséről. A minikurzus teljesen ingyenes, lejjebb tudod megigényelni. 

Számomra az öngyógyítás a testünk öngyógyító folyamatainak a beindítását jelenti. Mégpedig úgy, hogy nem kell hozzá más segédeszköz, csak mi magunk és a tudás, amivel képesek vagyunk ezt a folyamatot elindítani.

  • Mit szólnál ahhoz, hogy pár egyszerű mozdulattal csillapítani tudnád a fejfájásod?
  • Gondoltál már arra, hogy akár egy pont stimulásával el tudod mulasztani a reflux okozta kellemetlen maró érzést?
  • Tudtad, hogy pár perc alatt csökkentheted az akut fájdalmat?
  • Mit szólnál egy olyan módszerhez, amivel a napi stresszt pár perc alatt oldani tudod?

Ha szeretnél válaszokat és megoldásokat a kérdésekre, akkor igényeld meg az öngyógyító minikurzust a lenti form segítségével.  

Miért érdemes elvégezni a minikurzust?

Rólam

Jómagam már gyerekkorom óta foglalkozok keleti technikákkal. Annak idején még a küzdősportokat műveltem, mint karate, majd kung-fu. Aztán felnőtt korban ai-ki-do művészetével ismerkedtem. Ahogy idősödtem, úgy kezdtem egyre lágyabb technikákat tanulni. Így találkoztam a tújcsi, do-in és a csikung művészetével. A csikung volt, ami leginkább megfogott, annak egyszerűsége és egyben nagyszerűsége miatt. Így elkezdtem a különböző iskolákat tanulni idehaza, majd külföldi oktatótól (Dr. Aihan Kuhn, Mantak Chia és Lee Holden mesterektől tanultam külföldön, Dr. Sas Tibortól idehaza, Csung Jüan csikungot pedig Nadrai Lászlótól). Mindemellett a keleti tanok szeretete arra vitt az utamon, hogy a természetgyógyászattal is jobban megismerkedjek.  Végzett természetgyógyászként az ismereteimet szerettem volna minél több emberrel megosztani. Tanultam kineziológiát, yumeiho masszázst, akupresszúrát és reflexológiát is. Alternatív mozgás és masszázsterapeutaként a mozgás álla középpontban. Az onlinecsikung ötlete, akkor jött, amikor ismerőseim igényelték, hogy mutassam meg nekik is a technikákat. Egyre több érdeklődést kaptam az évek alatt. Vidéki lévén a személyes foglalkozásokra csak a környékbeliek tudnak eljutni. Magyarországon kevés mozgásos csikung oktatás van, még a fővárosban is, ezért alkottam meg ezt a fajta online képzési rendszert. Ajánlom figyelmedbe az oldalon megtalálható Öngyógyító Tudástárat, aminek keretében számos technikát lehet megtanulni, amivel segíteni tudsz magadon, betegségeden, vagy preventív jelleggel alkalmazhatod. 

csikung oktató

Hogyan működik?

Nincs más dolgod, mint a lenti űrlapon keresztül megadni a keresztneved és az email címed. Ezt követően 10 percen belül egy emialben megy ki az ingyenes minikurzus elérhetősége. Ez egy online felületre visz, ahol leírásokat, videókat találsz az öngyógyítás témakörében. Rád van bízva, hogy egy este nézed meg az összes videót, vagy lassabban haladsz. A videók alatt olvasd el a leírásokat, az adott témához. A minikurzus tényleg ingyenes. 

ITT TUDOD KÉRNI AZ INGYENES MINIKURZUST:

Kérem add meg a neved és az email címed. Az adatok elküldése után fogsz kapni egy levelet, amiben megtalálod az első leckét.

Ha nem kapsz emailt, akkor kérlek nézd meg a spam és promóció könyvtárt is, hátha oda ment a válaszlevél. Ha ott sincs, akkor valószínű elütötted az email címed, próbáld meg újra. Vagy írj az info@onlinecsikung.hu emailcímre egy levelet, hogy szeretnéd kérni az ingyenes anyagot. 

Köszönöm!

Alapvető szabályok

Az öngyógyítás nem helyettesíti és nem is helyettesítheti a klasszikus és a nem hagyományos orvostudomány már bevált módszereit, hanem azokat mintegy kiegészíti (sőt, azokkal részben meg is egyezik).

Minden esetben csak saját felelőségünkre végezzük a gyakorlatokat, lehetőség szerint egyeztessük orvosunkkal.

Az öngyógyító technikák használata okozhat kellemetlen tüneteket (bizsergés, szédülés), amennyiben rosszul érezzük magunkat, vagy fájdalmat érzünk, inkább hagyjuk abba.

Csatlakozz!

ÖNGYÓGYÍTÓ TUDÁSTÁR