Selected:

Csikung Start online tanfolyam

38 900 Ft

Csikung Start online tanfolyam

Kezdj el csikungot tanulni online. Szöveges, képes, videós oktatás, elméleti háttér, gyakorlati mozgásos csikung és zenék.

38 900 Ft

Leírás

 1. Több videóban tanulhatod meg a technikákat. Ezekben elmagyarázom a csikung mozdulatok lényegét. Azt, hogy mire figyelj, amikor végezd a gyakorlatokat. Azokat hogyan végezd. Hogyan tudod összehangolni a légzést és a mozgást, mikor és hogyan kell feszíteni az izmokat.
 2. Kapsz 1 db egy órás gyakorlatsort, video formájában, ami az egész testet átmozgatja. A csikung legismertebb és leghatékonyabb mozdulatait találod meg. Ezen videoval begyakorolhatod a mozdulatokat. Ha elfelejtetted őket, bármikor előveheted és ismételheted. De ha le akarod játszani pl tévén és úgy akarsz tornázni, akkor arra is van lehetőséged.
 3. Megtanulod az Aranygömb gyakorlatsort, megismerkedhetsz az 5 elem tanával, és a csikung 5 elem gyakorlataival.
 4. További videó egy 20 perces gyakorlatsort tartalmazz, amit reggelente érdemes végezni, ha nincs sok időd, csak egy bő negyed órád a mozgásra. Ez a video tartalmazza a 8 brokáttekercs gyakorlatsort, mely a csikung legismertebb mozdulatai, amik teljesen átmozgatnak. Valamint további energizáló gyakorlatokat kapsz ebben a videóban.
 5. A tananyag tartalmazz jó pár leírást, tanácsot a csikung végzésével kapcsolatban. Valamint háttérinformációkat, hogy mi mindenre jó.
 6. Kapsz egy zenei válogatást, amit ha már magadtól végzed a gyakorlatokat és szeretnéd zenére végezni, akkor legyenek igazi csikung zenéid.

+1 Ráadásként egy meditációs Nei Dan gyakorlatsort is kapsz, ha most vásárlod meg a tanfolyamot.

Csikung Start online tanfolyam termékről 4 értékelés

 1. Kelemen Péter

  Tényleg egyedi ez a tanfolyam. Nagyon profin össze van rakva. Fejezetekre szedve, videók, képek, szövegek. Többet kaptam, mint amit vártam. Csak az időt kell megtalálni a gyakorlásra.

 2. Selymes Izabel

  Nem tanultam még sohasem ilyen módszerrel. Sokat haboztam, hogy belevágjak. Nyugdíjasként ez a fajta oktatás távolabb áll tőlem. Mivel nem találtam más lehetőséget a chikung elsajátítására, így megvásároltam. Jól döntöttem. Színvonalasan össze van rakva az oktatás. Én monitor előtt néztem a videókat, csak így tudtam megoldani. Jobb lenne élőben tanulni, de ennek is vannak előnyei.

 3. Nemes Ibolya

  Köszönöm!

 4. Heizler Éva (megerősített tulajdonos)

  Nagyon örülök, hogy megtaláltam a honlapot. Barátokkal voltam csikung órán, nagyon pozitív hatással volt rám, viszont időben nehezen tudtam volna megoldani, hogy rendszeresen eljárjak. Az is fontos volt, hogy korán reggel szeretek tornázni. A leckékben minden benne van, amit kerestem, nagyon jól érthetőek, hasznosak a magyarázatok. Az alkalmi csikung órához hasonlítva az ára is hamar megtérül, főleg, ha az ember minden nap, vagy hetente többször végzi valamelyik gyakorlatsort. A kislányom is gyakran csatlakozik hozzám, az önmasszázs részből már többet is ismert az iskolából. A gyakorlatoktól sokkal energikusabbnak, kiegyensúlyozottabnak érzem magam, és az erőnlétem is kitűnő mindenféle önsanyargató edzések nélkül.

  Köszönöm, és további eredményes munkát kívánok!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close Menu
×
×

Cart