online tanfolyam

Agy biohacking

Fókuszban a memória. Gondolkozz gyorsabban! Növeld az agyi teljesítményed!

Belefáradtál a stresszbe, vagy az agyad nem működik teljes kapacitással?

Hekkeld meg az agyad!

Növeld az elméd aktivitását 28 egyszerű gyakorlattal, és működtesd úgy, ahogy kell. Az agytorna segít, hogy jobban és gyorsabban működjön a memóriád, a koncentrációd, a problémamegoldó képességed.

Készen állsz arra, hogy az elméd mindig éles és fiatal maradjon?

Ha igen, az Agy Biohacking a megfelelő tanfolyam a számodra. Ez a minkurzus azoknak szól, akik…

Az agyunk működéséhez is energiára van szükség. Tudtad, hogy a legtöbb energiát felvelő szervünk az agy? 35 éves kor után minőségi romlásnak indulnak az idegsejtek és mitokondriumok száma jelentősen csökkeni kezd. Ennek eredményeként az agy nem kap elég energiát – ezért reggel fáradtan és kimerülten kelünk fel. Reggeli helyett édességhez és kávéhoz nyúlunk, mert több energiára van szükségünk – ezek az ételek pedig csak átmenetileg adnak több energiát. Egyre nehezebben emlékezünk dolgokra, nem tudunk megfelelően koncentrálni; romlik a memóriánk; és ha fáradtak vagyunk, a szokásosnál is gyakrabban felejtünk. Mindez idegesebbé tesz bennünket, feszültebbek vagyunk a kollegáinkkal, családtagjainkkal. Kifacsartnak érezzük magunkat, mert nincs elég energia raktározva a sejtjeinkben (mitokondriumokban), hogy segítsen nekünk a napi tevékenységek elvégzésében.

De van megoldás:
az Agy Biohacking!

Mint a legtöbb szervünket és izmunkat, az agyat is lehet edzeni. A memória és a kognitív képességek fejleszthetők. Nem kell különleges módszereket megtanulni, vagy elmenni egy több hetes tanfolyamra. Esetleg eszközöket, gyógyszereket vagy készítményeket vásárolni. Csak meg kell tanulni pár nagyon egyszerű technikát, amikkel folyamatosan edzésben lehet tartani az agyunkat.

Ezért jött létre ez a tanfolyam, ami egyedülálló gyakorlatokat tartalmazz az agyi idegsejtek fejlesztésére.

A módszer lényege az ízületek mozgékonysága mellett az aszinkron keresztmozgások, amik az agy kognitív képességeit is javítják. Ezek a mozgások az elején nehézebben mennek, mert az agyunknak meg kell birkóznia velük, új szinaptikus kapcsolatokat kell létrehoznia. Pár nap gyakorlás után egyre könnyebben mennek a feladatok és az agyunk meglepően tisztábban és fókuszáltabban működik. Javul a memóriánk, fejlődnek a mentális képességeink.

A gyakorlatok napi szintű alkalmazásának hatásai:

A tanfolyamról

A tanfolyam az Öngyógyító Tudástár egyik kurzusa, ami most már külön is megvásárolható. 

Ebben az online tanfolyamban 28 videó segít a gyakorlatok megtanulásában. Ezek a mozdulatok, nagyon könnyen memorizálhatók, akár egy perc alatt elvégezhetők. + 1 videó, ami jótékonyan hat az alagútszindrómára, ízületi merevségre. 

A tanfolyamhoz korlátlan ideig hozzáférsz. Tanulhatsz az agyi integritásról, a memória romlás hátteréről, és a módszerről. 

Rólam

Lakatos István csikung oktató

Lakatos István, csikung oktató és természetgyógyász vagyok. Fő szakterületem az alternatív mozgás- és masszázsterápia, valamint a kineziológia. E két tudományágat több esetben is egyesítem. Érdekel minden olyan módszer, ami a test öngyógyító folyamatainak beindításáról szól. Ezért is hoztam létre az Öngyógyító Tudástárat, amit a honlapon is megtalálsz. Számomra a nagy szerelem a csikung, amit online tanfolyamok és táborok keretében személyesen is oktatok. Hiszem, hogy ez az ősi kínai rendszer az, ami a jövő jógája lesz. Ha szeretnél többet tudni a természetes gyógymódokról, esetleg gyógyszerek nélkül élni, akkor tarts velem. 

Agy biohacking tanfolyam jelentkezés!

A lenti gomb segítségével a termék a kosaradba kerül. A kosár ikonra kattintva TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gomb után már csak az adataidat kell megadni és a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombbal véglegesíteni. Átutalással vagy bankkártyával tudsz fizetni. Ha átutalással szeretnél fizetni, kapsz egy emailt, amiben a fizetési adatokat találod meg. Amint befolyt az összeg, megkapod a hozzáférést az  online anyaghoz, ami leírásokat és videókat tartalmaz. Rajtad múlik, hogy miként dolgozod fel az egészet tanfolyamot. Persze iránymutatást kapsz hozzá. 

A tanfolyam ára: 9.790 Ft

Vélemények a tanfolyamról:

Gyakran ismételt kérdések

A BIO szó a biológia rövidítése, a BIOHACKING szóösszetétel pedig a biológiai funkciók hekkelése, vagyis fejlesztése és javítása. Ez nem egy rossz értelemben vett hekkelés, hanem egy javítás. Méghozzá az agyunk működésének a fejlesztése. A gyakorlatok egy részét Yoshiro Tsutsumi japán professzor fejlesztette ki. Jómagam pedig elhoztam Magyarországra. Hasonló tanfolyammal nem találkozhatsz idehaza. A módszert külföldön oktatják és használják, főleg az idősebb emberek memóriájának javítására, sportolók és diákok mozgáskoordinációjának fejlesztésére, nyelvtanulásra.

Elsősorban memóriaproblémák esetén, de a módszerrel javítottak Parkinson és Alzheimer kóros betegek állapotán. Leginkább preventív módszer. Napi használatával az agy leépülését lehet lassítani és a fenti betegségek megelőzését. 

A gyakorlatok végzésének nincs kockázata. Az agyunkat fejlesztjük. Neurológiai betegségek esetén érdemes egyeztetni a kezelőorvossal. 

Ha még nem léptél be az Öngyógyító Tudástárba, akkor itt ezen az oldalon, a tanfolyam vásárlás résznél. Kosárba kell helyezni és mint egy webáruházban végig kell vinni a vásárlás folyamatát, ahol meg kell majd adni egy tetszőleges jelszót is. Ez után a felületen keresztül érhető el a tanfolyam, a megadott email címmel és jelszóval. Ha már tagja vagy az Öngyógyító Tudástárnak, akkor lépj be és keresd meg a tanfolyamot a tudástár felületén belül. Nem kell már külön megvásárolnod, ha yang vagy chi hozzáféréssel rendelkezel.

A harmadik lehetőség, hogy csatlakozol az Öngyógyító Tudástárhoz és nem csak ezt a tanfolyamot fogod elérni, hanem az összeset, ami a honlapon megtalálható.

A tanfolyamhoz örökös hozzáférést kapsz a vásárlás esetén. Ha az Öngyógyító Tudástáron keresztül végzed, amíg a tagságod fennáll, addig hozzáférsz az agy biohacking tanfolyamhoz is.

Az agyfejlesztő tanfolyam elérhető az Öngyógyító Tudástáron belül is. Ha szeretnél több tanfolyamhoz is hozzáférni, többet tanulni a test öngyógyító folyamatairól, megismerni olyan módszereket, amikkel segíteni tudod a tested fizikális, mentális és energetikai támogatását, akkor köztünk a helyed!

A Magyarországon egyedülálló klubban többek között:

  • Komplex tanfolyam keretében tanulhatsz a csikungról
  • Fejlesztheted magad különböző öngyógyító módszerekkel
  • Megismerheted a betegségek lelki eredetét
  • Többet tudhatsz meg a táplálkozásról, receptek segítségével egészséges ételeket készíthetsz
  • Megismerheted az EFT és a Gyógyító kód módszerét
  • Több, mint 50 betegségre találsz öngyógyító módszereket
  • Fejlesztheted a tudatosságod
  • Különböző meditációs és légzőtechnikákat tanulhatsz

Nincs más dolgod, mint a képre kattintani a részletekért!