Mini csikung 2 tanfolyam

Mini csikung tanfolyam 2

4 990 Ft

Leírás

Az ingyenes mini csikung tanfolyamnak a folytatása, aminek keretében további 6 gyakorlatot tanulhatsz meg. Ebben a mini kurzusban találsz egy komplett videót, ami az ingyenes mini kurzus gyakorlatait és a mini cskung 2 tanfolyam gyakorlatait egyben tartalmazza. Így egy 22 perces csikung mozgássort gyakorolhatsz a videó alapján, mely jótékonyan hat a szívre, az emésztő rendszerre, a tüdőre, a hólyagra, a vesére. Erősíti a csontokat, és növeli az akaraterőt, a bátorságot, hogy újabb kihívások elé állítsd magad.

A gyakorlatokat külön videókon keresztül tudod megtanulni, melyek mellett leírásokat is találsz.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini csikung 2 tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.