ONLINE

EFT tanfolyam

Stresszkezelő és öngyógyító módszer

Érzelmi Felszabadítás Technikája

Otthon végezhető egyszerű stresszkezelés

Napi szinten folyton ki vagyunk téve a stressznek. Annyi inger ér minket, hogy elkerülhetetlen, hogy idővel feszültté váljunk. Ott a család, a munka, a párkapcsolat, a gyereknevelés, a környezeti és társadalmi hatások, mind-mind jelen vannak életünkben, amik különböző érzelmeket indítanak el bennünk. A hitrendszerünk szerint éljük meg az eseményeket, melyek olykor rengeteg feszültséget zúdítanak ránk. Ez a tanfolyam segíteni fog megszabadulni a stressztől és az ezzel összefüggésben lévő problémáktól, betegségektől. 

Mi lenne, ha napi pár perces gyakorlattal sikerülne megszabadulni a napi stressztől, fizikai és lelki fájdalmaktól? Mi lenne, ha egy módszer tudna segíteni a párkapcsolatai problémákon? Mi lenne, ha nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lennél? Hogyan tud segíteni ezekben az EFT?

Az EFT módszerét úgy is ismerheted, hogy kopogtatás, mivel bizonyos meridián pontokat kopogtatunk miközben megerősítő mondatokat alkalmazunk. Ez a tanfolyam bevezet az Érzelmi Felszabadítás Technikájába, megtanulod magát a módszert, de ennél sokkal többet nyújt a kurzus. Tanulni fogsz saját magadról és közelebb kerülsz saját érzéseidhez. Tudatosabban fogsz rálátni a problémáidra és a mögötte húzódó érzésekre. Konkrét gyakorlatokkal dolgozhatsz magadon és kezelheted a napi stresszt. 

Ez a tanfolyam Neked szól, ha

Az EFT módszer hatásai:

Fizikai fájdalmak

A módszer képes a fizikai fájdalmakat csökkenteni, akár el is tüntetni.

Lelki problémák feldolgozása

Megtanulod feldolgozni az évek óta benned lévő traumákat, lelki sebeket. 

Stresszoldás

A módszer elsődleges hatása, hogy stresszmentessé teszi a mindennapokat.

Érzelmek kezelése

Segít megszabadulni a szorongástól és a félelmektől.

Immunrendszer erősítése

Egyes gyakorlatokkal képes leszel erősíteni az immunrendszered.

Egyensúlyba hoz

Olyan helyzetekben is megnyugvást hoz, mint válás, haláleset, betegségek.

Videó lejátszása

A tanfolyamról

Az Érzelmi Felszabadítás Technikája módszere egyszerűen megtanulható online formában is. Azonban ez a tanfolyam sokkal többet nyújt, mint magát a módszertant. Közelebb kerülsz a saját érzéseidhez, saját magadhoz. Máshogy fogsz rátekinteni a problémáidra, kapsz egy magabiztosságot, mert egy olyan technika birtokába kerülsz, amivel az élet bármely területén tudsz segíteni saját magadon, illetve akár a családtagjaidon is. 

A tanfolyam 15 leckén keresztül segít az utazásban, az alábbi tematikában:

  • Több, mint 20 videó segíti a tanulást
  • Megtanulod a kopogtatási pontokat
  • Megismered a különböző technikákat 
  • Konkrét gyakorlatokat kapsz különböző helyzetekre

Megtanulod a fizikai fájdalmak és a lelki problémák kezelését, azt, hogy miként teszteld vissza az eredményeket. Tanulsz az érzésekről, az energetikai blokkokról, a stresszről,  hogy az miként hat az energetikia rendszeredre és hogyan tudod ezt orvosolni. 

A tanfolyam elvégzésével egy stresszmentesebb és egészségesebb életet élhetsz. 

Rólam

Lakatos István csikung oktató

Természetgyógyászként kineziológiai módszerekkel segítek az embereknek a gyógyulásban. Az EFT módszerével még a tanulmányaim alatt ismerkedtem meg, amit jól be tudok építeni a kineziológiai kezelésekbe. Rendszerint megtanítom a módszert a gyógyulni vágyóknak, hogy otthon is tudják kezelni magukat. Számos öngyógyító rendszer létezik, melyeket jól lehet ötvözni. Az EFT is ilyen, hisz a keleti és a nyugati gyógymódok keverékéből jött létre. Ehhez jól illeszkedik a csikung és a meditáció is, melyekről a honlapon bővebben olvashatsz. 

Hogyan tudsz jelentkezni az EFT tanfolyamra?

A tanfolyam jelenleg csak az Öngyógyító Tudástárban érhető el. Értéke: 20.000 Ft. Amennyiben szeretnél részt venni az online tanfolyamon csatlakozz a tudástárhoz a yang vagy chi csomag megvásárlásával. A lenti gombra kattintva átkerülsz a Tudástár felületére, ahol bővebben olvashatsz magáról a kezdeményezésről és a csomagokról. A yang és a chi csomag tartalmazza az EFT tanfolyamot is. 

Gyakran ismételt kérdések

Fájdalomcsillapítás, félelmek és fóbiák kezelése, düh, méreg, allergiák, káros szenvedélyek, légzési problémák, fogyás, vérnyomás problémák, szorongás oldása, kapcsolati problémák, trauma oldása, női problémák, depresszió, gyerek problémák, iskolai-, sport- és szexuális teljesítményt érintő problémák, migrén, stb.

Nagyon sokan tanulják meg ezt a módszert, mert saját szakmájukban is jól tudják használni. Tanárok tanulják meg, és megtanítják diákjaiknak. Sport edzők megtanulják a módszert, és a sportolóknak megtanítják, hogyan használhatják sporteredményeik jobbítására. Orvosok megtanítják pácienseiket, hogyan használják a módszert fájdalomcsillapításra. Masszőrök örömmel ötvözik az EFT módszert saját gyakorlatukkal, és a jótékony hatás jelentékenyebb, és tovább is tart. Lelki vezetők ezzel a módszerrel is segítik a rászorulókat. Csontkovácsok, akupunktúra terapeuták, kineziológusok és homeopata gyógyítók ezzel a módszerrel bővítik ki gyakorlatukat, és a klienseknek magánhasználatra is megtanítják és ajánlják az EFT kezelést.

Igen. Az online oktatás egyre népszerűbb. Köszönhető a korszerű technikáknak a videós oktatófilmeknek. Így könnyen megtanulhatóak a kopogtatási pontokat, az alapmondatot, és az alapreceptet is. Az online tanfolyamnak az az előnye a személyessel szemben, hogy ha nem értesz valamit, bármikor visszanézheted, hogy megértsd. A tanfolyam ot úgy állítottam össze, hogy minden érthető legyen, ezt támogatják a videók, a leírások és a képek. Minden lényeges információ benne van, ami az EFT teljes megértéséhez, és a gyakorlatok alkalmazhatóságához szükséges. 

Az online tanfolyam előnye, hogy annyi időt fordítasz rá egy nap, amennyi éppen rendelkezésre áll. Ha ez napi 10 perc, akkor úgy haladsz, ha rászánsz egy hétvégét, akkor az idő alatt is végig vihető és elsajátíthatók az alapok. Úgy alkottam meg a tanfolyamot, hogy az kellően gyakorlatias legyen, így a legjobban támogassa a tnaulást. 

Bárki megtanulhatja a módszert, akár gyermek, akár felnőtt. Számtalan olyan helyzet van az életben, ami megoldhatatlannak tűnik. Ha ezzel többszőr szembesültél, akkor ez a tanfolyam abban is segíteni fog, hogy miként érdemes egy összetett problémát kezelni.

Időnként elfordul, hogy a kezelés után a kliens esetleg enyhe hányingert érez, és nagyon ritkán az is, hogy az eredeti tünetek esetleg rosszabbra fordulnak. Mivel olyan kevés megbízható adatunk van erről, nagyon nehéz megállapítani, hogy a rosszabbodást valóban az EFT kezelés okozta-e. Néhányan például olyan súlyos problémákkal küszködnek, hogy már maga a probléma felidézése is hányingert, vagy az egyéb tünetek súlyosbodását eredményezik, függetlenül attól, hogy vajon használták-e az EFT technikákat, vagy sem.

Az EFT még  a kezdeti állapotban van, és még rengeteg a felderítetlen terület. Így hát nem kizárt az sem, hogy léteznek olyan emberek, akik számára az EFT használata esetleg káros lehet. Amikor az EFT technikákat alkalmazod hát, mindig abból indulj ki, hogy ez a módszer jelenleg még kísérleti stádiumban van, tehát csak óvatosan és a józan eszedet használva alkalmazd a technikákat magadon és másokon.

Mint minden más esetben is, az EFT alkalmazásánál is a józan eszünkre kell hallgatni: tehát ne alkalmazzuk a technikát súlyos betegek esetében, akár mi szenvedünk a betegségben, akár családtagunk, ismerősünk. Bár érthető, hogy lelkesek vagyunk és segíteni szeretnénk, de tegyük mindezt a józan ész határain belül.

A technika szépsége, hogy úgy is működik, ha nem hiszel benne. A tanfolyam végére, ha a gyakorlatokat végzed, lesz annyi sikerélményed, hogy érezni fogod a hatását.