Öngyógyító minikurzus

Bevezető

Köszönöm, hogy érdeklődtél az Öngyógyító minikurzus iránt. Ez egy online videósorozat az öngyógyításról. Nincs más dolgod, mint végig nézni a videókat, elolvasni a leírásokat. A mini kurzus teljesen ingyenes. Ha végig haladsz a kurzuson, betekintést nyerhetsz az öngyógyítás rejtelmeibe, hasznos tanácsokat kaphatsz egyes betegségek, tünetek kezelésébe. Valamint információkat kapsz az Öngyógyító Tudástárról, annak működéséről, tartalmáról. Azt javaslom, hogy nézd végig a videókat pár nap alatt és ha tetszik a kezdeményezés, csatlakozz Te is a Tudástárhoz. Örülök, hogy itt vagy.  

Minikurzus tartalomjegyzék

Ehhez az oldalhoz 17 komment érkezett

 1. Könyves Erzsébet

  Köszönöm a lehetőséget. :))

 2. Könyves Erzsébet

  Köszönöm a lehetőséget.

 3. Sarlós Anna

  Kipróbáltam a stresszoldást a lerázós gyakorlattal.Nagyon jól működik, nagyon erős bizsergést éreztem utána és nyugalmat. Köszönöm.

 4. Végig csináltam a reggeli 20 perces gyakorlatokat videó és az oktató segítségével.Nagyon jól esett.Szeretném minden reggel végig csinálni,mert nagyon jól éreztem már közben is a végén is magamat,Köszönöm.

 5. Nagyon hálás vagyok ,hogy rátaláltam erre a lehetőségre ..csikung..öngyógyitás !☺
  Szeretném ezzel folytatni az eddig megszerzett tapasztalataim bővitését ! ☺

 6. Zakál Zsolt

  Érdeklődnék, foginysorvadás is megállitható a csikung al?

 7. Julianna

  Köszönöm a lehetőséget!

 8. Klára Juhász

  Köszönöm a lehetőséget

 9. Fürst Anna

  Köszönöm szépen! Már régóta tervezem, hogy jobban megismerem ezt a technikát.

 10. Raffainé Ludányi Éva

  Köszönöm a lehetőséget, nagyon feltöltődtem a gyakorlatoktól, ki próbáltam néhányat. Eddig csak hagyományos gyógytornát csináltam, de már nem volt igazán erőm végig. Energikusabb lettem, feltölt ez a csikung torna.

 11. Éva

  Köszönöm a kurzust. Még nem néztem végig de az elsők közt kipróbáltam a gyomorsav tultengesre a kezmasszazst és nagyon jo volt. Meg a 8 as energia mozgatást probaltam és megnyugtato hatása volt.

 12. Fehérné Boczkó Judit

  Köszönöm szépen a lehetőséget!

  1. Heni

   Köszönöm a lehetőséget!Nagyon sok hasznos tudàssal bővültem!Kiprobàltam egy- két gyakorlatot, és szeretném még tovàbb tanulni a többit is!

 13. Csilla

  Köszönöm! Mivel szemüveges vagyok, nem hangzott el, hogy mit is kezdjünk vele….Kilégzés és belégzés se ment mindjárt…. Melyik napszakban érdemes kezdeni?

  1. Lakatos István

   Kedves Csilla! Melyik gyakorlatra gondoltál?

 14. Imréné Kovács

  Én most csatlakoztam, több betegséggel.Végig csinálom.74 éves vagyok, talán sosem késő. Sajnos a lányom csak az iskolai szünetben(pedagógus aszisztens) tudna csatlakozni a kisfiát (sok trauma érte magzati kortól) most 10 éves, beteges. Szeretném ha ők is csatlakoznának. Unokámnak szerintem szüksége lenne a kineziológia kezelésre is. Köszönöm ezt a lehetőséget. Csodálatos amikor egy ember így tud segíteni , a másiknak, amiért hálás vagyok. A kilégzést nehezebben tudtam először csinálni, de gyakoroltam. Köszönöm a lehetőséget.Kovács Imréné Anna Nagykanizsa

Vélemény, hozzászólás?