Öngyógyító minikurzus

Az öngyógyító technikákról

Milyen öngyógyító technikákkal tudsz magadon segíteni? Ebben a videóban azokról a módszerekről beszélek, melyekhez nem kell más segédeszköz, nem kell külön pénzt költeni rá. Csak Te kellesz hozzá és az a tudás, amit az Öngyógyító Tudástárban megszerezhetsz. 

BLOGCIKK AJÁNLÓ

Számomra az öngyógyítás azt a gyógyítói tevékenységet jelenti, amikor a beteg maga is tevőlegesen hozzájárul a gyógyulásához, a gyógyításra hivatott szakemberek szaktanácsaira alapozva. Olyan konvencionális vagy nem konvencionális gyógymódokat használ, amik által beindítja a szervezete öngyógyító képességét, valamint a jövőben is egészségesebb életet tud élni.

Ebben a cikkben olyan módszereket szedek össze, amit bárki tud használni arra, hogy az orvos által feltárt betegségén, fájdalmán segítsen. Fontos kiemelnem, hogy az orvos, vagy természetgyógyász orvos diagnózisa alapján kezelje bárki is magát. Ne pedig az interneten összeolvasott tűnetek alapján vélt betegségre próbáljon ki módszereket.

Az oldalon található módszer, technika nem garantálja az egészséget, ha beteg vagy, fájdalmaid vannak, mindig egyeztess a kezelőorvosoddal.

Vélemény, hozzászólás?