Öngyógyító minikurzus

Reflux kezelése

A reflux a leggyakoribb emésztési problémák közé tartozik. Nagyon kellemetlen betegség, mely során a savas gyomortartalom visszaáramlik a nyelőcsőbe. A magyar lakosság fele szenved kisebb nagyobb tüneteivel, mint gyomorégés, fokozódó nyálelválasztás, nyelőcső fájdalom, szűkület. Aki szenved ebben a betegségben jól tudja, hogy miről beszélek. Megoldásként leginkább savlekötőket szednek a tünetek kezelésére. Azonban ezek a gyógyszerek, szorulásokat, izomgörcsöket, fájdalmakat okozhatnak. Főleg évekig tartó gyógyszerszedés esetén. Természetesen ezt is lehet kezelni egyszerű módszerekkel. A videóból megtudhatod, hogy miként. 

BLOGCIKK AJÁNLÓ

Sok helyen lehet hallani azt, hogy 21 nap kell ahhoz, hogy valami szokássá váljon. Valójában ez nem ennyire egyszerű. Azaz ez nem azt jelenti, hogy valamit elkezdsz az egyik nap, például reggelente iszol egy pohár vizet és ha ezt 21 napon keresztül végzed, akkor az már szokássá alakul. Igen, nagyobb az esélye, hogy egy helyes szokást kialakíts, ha minél tovább végzed, de nincs egyetlen misztikus szám sem, ami ezt foganatosítja.

Az oldalon található módszer, technika nem garantálja az egészséget, ha beteg vagy, fájdalmaid vannak, mindig egyeztess a kezelőorvosoddal.

Ehhez az oldalhoz 8 komment érkezett

 1. Apáti Ilona

  Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy itt lehetek! Nagyon hatásos mozdulat volt számomra a streszt helyzet kirázása, a reflux zóna nyomkodása, köhögéssel válaszolt A joga alkalmazását szeretném elsajátítani, azzal biztosan sok segítséget fog a szervezetem kapni
  Szép napot kívánok!

 2. Csizmadiáné Józsa Ágnes

  Köszönöm szépen!Nagyon hasznos.

 3. Köszönöm !
  Sokban segitenek a tanácsaid !
  Köszönöm ,hogy megosztod velünk ,érdeklődőknek !

  1. Heni

   Nálam a refluxos tünetek nem savfeljövésként jelentkeztek,hanem a torkomban van kaparo érezés és köhögés ,meg kisebb rekedség ilyenkor,ami mar sokszor nagyon kellemetlen!
   Savlekötőt irtak fel,de mellette probálom ezt a technikat is használni,meg gyógytea fogyasztását !

 4. Szika Lenke

  Köszönöm szépen a sok jó tanácsot, hálás vagyok érte! Nagyon hatásos minden tanácsod!

 5. Nagy Erzsébet

  Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy elvégezhettem a minikurzust. Nagyon hatásos módszerek. A fájdalomcsillapítás működött nálam. Nagyon hasznos
  gyakorlatok, amelyeket alkalmazni fogok. A csikung gyakorlatokat minden reggel végzem, sokkal több az energiám, frissebbnek érzem magam.

 6. Hajduska Tímea

  Szerencsére sem reflux, sem fejfájás nem szokott kínozni, így nem tudtam ezeket kipróbálni, de jó tudni, hogy vannak ilyen lehetőségek, móddszerek.

 7. Szántai Szilvia

  Köszönöm! Nagyon jók a videók…hála masszőrként ismerem ezeket a pontokat! DE! Nagyon jó, hogy ilyen részletesen beszélsz róla! Mindig tanulok és egyre többet!!!

Vélemény, hozzászólás?