Öngyógyító minikurzus

Fejfájás kezelése

Ebben a videóban arról beszélek, hogy ha fáj a fejed, akkor milyen technikákkal tudod a fájdalmat kezelni. A videó bemutatja az Öngyógyító tudástár előnyeit, hasznosságát is, hogy miért is jó, ha kéznél van a tudás és mennyire egyszerű kezelni akár egy fejfájást is, anélkül, hogy gyógyszert szednénk be. 

BLOGCIKK AJÁNLÓ

Az ősi népi gyógyászatban nem rendelkeztek korszerű eszközökkel, hogy megállapítsák, hogy kinek milyen betegsége van. Leginkább a megfigyelés és tapasztalás útján fejlődtek, alkották meg a saját módszereiket. Olyan, a mai napig is jól működő gyógyító rendszereket építettek ki, amikre igazán lehet támaszkodni. A természetgyógyászatban is használt egyik ilyen rendszerelmélet, a mikrorendszer. De mit is értünk alatta?

Csatlakozz az Öngyógyító Tudástárhoz!

Amennyiben szeretnél részese lenni az Öngyógyító Tudástárnak csatlakozz hozzá. Évente kétszer lehet belépni a tudástárba. Ha jelenleg nincs csatlakozási időszak, de érdekel a lehetőség és nem akarod kivárni az újabb csatlakozási időszakot, akkor írj egy emailt az info@onlinecsikung.hu emailcímre és jelezd, hogy most érdekel a lehetőség.

Köszönöm!

Az oldalon található módszer, technika nem garantálja az egészséget, ha beteg vagy, fájdalmaid vannak, mindig egyeztess a kezelőorvosoddal.

Ehhez az oldalhoz 7 komment érkezett

 1. Födi Pálné

  Kedves István!!
  Köszönöm a videókat,használom!A csikung jótékony hatását már évek óta élvezem.Újabb gyakorlatokat szívesen beépítem a feladatsorom renszerébe.
  Köszönettel:Földi Pálné

 2. pinteril50

  Köszönöm azt a hatalmas tudásanyagot amihez a csikung gyakorlásán kívül még hozzájuthatunk.

 3. Piroska

  Köszönöm.. Ismerek már technikákat,, amelyeket sikerrel alkalmzok nemcsak magam, de családtagjaim gyógyulására, az ítt átottakat is beiktatom, mert egyszerűen nagyon jók.

 4. Toóthné Karcagi Márta

  Nagyon ritkán fáj a fejem, de most pont jókor jött ez a videó. Még nem tökéletes a technikám, de nagyon jó érzés volt a msszírozás.

 5. Hordós+Gyuláné

  Kipróbáltam ,mert pont fájt a fejem és működött . Köszönöm.

 6. Az itt közölt módszerek nagy részét, masszírozás szoktam végezni, de minimális sikerrel. Legközelebb az ujjhegyek masszírozását is kipróbálom, hátha azzal több sikert érek el.

 7. Köszönöm István!

  Hála Istennek sose fáj a fejem, de vannak ismerőseim, akiknek továbbadom majd ezt a nagyszerű fejfájás megszüntető módszert! Köszönöm az ő nevükben is Neked, hogy ilye

Vélemény, hozzászólás?