Öngyógyító minikurzus

Hogyan tudsz belépni a Tudástárba?

Olvashattál sokat az Öngyógyító Tudástárról. Megnézhetted a videókat, amik talán segítettek a döntésben, hogy ténylegesen csatlakozz ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez. Már csak az a kérdés, amit mindig a legjobban várunk, hogy ok, de mennyibe kerül ez nekem? Úgy alkottam meg a tudástár belépését, hogy mindenki számára elérhető legyen. Tényleg ne az anyagiak döntsenek. Ezért különböző csomagok vannak összeállítva, amik közül mindenki el tudja dönteni, hogy neki melyik a legmegfelelőbb. Erről is beszélek ebben a videóban. 

Akik már beléptek, így látják a tudástárat:

AJÁNDÉKOK:

Mivel idáig eljutottál, ez azt jelenti számomra, hogy ténylegesen érdekel a lehetőség. Ezért meglepetéssel készültem számodra. Így, ha nincs is csatlakozási időszak, most is be tudsz lépni a Tudástárba. Ráadásul, még egy ajándék kupont is mellékelek, amivel még a jelenlegi akciós árból is kaphatsz kedvezményt. 

Kupon

Használd fel bármelyik csomaghoz

Kuponkedvezmény

A lenti kupon további 5% kedvezményt nyújt bármelyik csomag megvásárlása esetén.
Kupon: ÖTMinikurzus
MEGNÉZEM

Azonnali csatlakozás

Nem kell várnod a következő időpontig

Csatlakozz most!

Ha most csatlakozol, akkor egy akciós áron juthatsz hozzá az Öngyógyító Tudástár csomagjaihoz.
MEGNÉZEM

Facebook

Ingyenes Facebook csoport tagság

Facebook

Amennyiben szeretnél egy zárt csoport tagja lenni, úgy kérd a tagságot. Jelszó: EGYENSÚLY
KÉREM

Ehhez az oldalhoz 4 komment érkezett

 1. Sztana Ildiko

  Kedves István! Jelenleg nincs időm uj dolgokat tanulni Köszönöm, a Tudástárhoz később fogok csatlakozni Nem anyagi gondok miatt halasztok Áldás

 2. Tanító Katalin

  Kedves István!
  Köszönöm az eddig tanultakat, még szeretném gyakorolni. Nagyon érdekes és hatalmas a tudás anyag amit rendelkezésre bocsát, én lassan szeretnék haladni, hogy megfelelően elsajátithassam, ezért csak később szeretnék tovább lépni, remélem lesz rá lehetőségem.
  Üdvözlettel, Tanító Katalin

 3. Edit

  Egyetértek Zsuzsannával, mivel idősebb vagyok, az első testrázás kifárasztott, de utána nagyon jól éreztem magam. Köszönet. Üdv Edit

 4. Dr. Földi Zsuzsanna

  Köszönöm a hasznos tanácsokat!

  A testrázástól tényleg bizseregtem, a fej ujjakkal fésülésétől pedig mintha a vér jobban áramolna,szinte megkönnyebbültem.

  Üdvözlet

Vélemény, hozzászólás?