You are currently viewing 2020

2020

A számmisztika szerint ez az év a virágzást hozza el nekünk. Számos cikkben olvashatjuk, hogy milyen bőség fog eljönni ebben az esztendőben. Úgy gondolom, hogy az univerzum energiája sok mindent előkészíthet számunkra, azonban ez olyan, mint a szörfözés. Ha nem ülünk fel arra a bizonyos hullámra, akkor nem visz el a partig. Ha csak folyton várunk a tökéletes hullámra, akkor soha nem fogunk a deszkán állni. Ha minden hullámot meg akarunk lovagolni, akkor sokszor esünk le a deszkánkról. Ezzel csak azt akarom sugallani, hogy a csillagok együtt állása, a számmisztika és az univerzális energia, önmagában még nem fogja elhozni a felemelkedést. Ehhez tennünk is kell.

Legtöbb ember egész életében várja a csodát. Jobb sorsa vágyik, azonban keveset tesz érte. Ha elfogadjuk, hogy körülöttünk minden energiából áll, vagy a létezésükhöz energiára van szükség, akkor azt is könnyebben megérthetjük, hogy a gondolataink energiája milyen hatással van a környezetünkre, a tárgyakra, a testünkre, a társunkra, a pénzre, stb. Sokan legyintenek arra, hogy ha pozitívan gondolkodsz, akkor az pozitív dolgokat vonz be. Persze ez fordítva is igaz lehet. Minden rezeg a világegyetemben, és ha rezeg, akkor annak van egy fajta frekvenciája. A hullámok vagy kioltják egymást, vagy erősítik. Mindennek ez az alapja, ez az egyetemleges szubsztancia. Ha ezt egyszer megértjük és elfogadjuk, akkor saját életünkre, érzésünkre és gondolatainkra is máskép fogunk tekinteni.

Azaz programoznunk kell. Szokták mondani, hogy minden fejben dől el. Ha a fejünkbe beprogramozzunk egy célt, amit el akarunk érni, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy sikerül, mintha nem tennénk ezt meg. Miért is van ez így? Mert minden gondolatunk ez irányba viszi cselekedeteinket is. Ha erős a fókusz, azaz minden sejtünk egy közös cél érdekében rezeg, a gondolataink hullámai is ezt erősítik, akkor az univerzum energiái ezzel a céllal közösen fognak működni. Könnyebben rá fogod venni magad olyan dolgokra, amik egy célért történnek, mint, amikor nincs célod, ilyenkor az elme a könnyebb ellenállás fele fog elmenni.

Ha azt tüzöd ki magadnak ebben az évben, hogy idén többet fogok mozogni, mert például fogyni szeretnél, akkor a következőket tedd, hogy ez a gondolat ki is tartson:

  1. Minden nap reggel az ágyban vedd elő a célod. Gondold át, hogy aznap, mit fogsz tenni a célod érdekében.
  2. Ha van időd, írd is le, hogy mit fogsz cselekedni a célod érdekében.
  3. Határozd meg a pontos időt, hogy mikor fogod megtenni.
  4. Nap közben hangolódj rá, keresd meg a cselekvésben a pozitív érzéseket.
  5. Ne keress kibúvókat, mikor eljön a cselekvés ideje. Lendítsd át magad, hogy erre szűkséged van a célod eléréséhez.
  6. A mozgás közben legyél büszke magadra, táplád az egod pozitív érzésekkel.
  7. A cselekvés után jutalmazd meg magad egy kis aprósággal.
  8. Nap végén húzd ki a listáról, amit megtettél a célodért.
  9. Este lefekvésnél gondold végig a napod, merülj el a gondolataidban, lásd magad olyannak, mint amilyen lenni szeretnél.
  10. Másnap kezd elölről.

Természetesen a fentiek minden egyes célra felfűzhetők. Mindez persze nem könnyű. Hányszor fordult elő Veled, hogy kitűztél egy célt és nem értél oda? Hány újévi fogadalom halt el gyorsan? Minden arról szól, hogy rutinná válik-e, vagy nem? Teszel-e érte minden nap, vagy elkezdsz kifogásokat gyártani? De gondold végig. Mosol minden nap fogat? Ha igen, akkor emlékezz vissza, hogy a szüleid hányszor kérdeztek rá, hogy megmostad-e? Hányszor álltak melletted, hogy el is végezd? Ma meg már rutinként végzed, nem marad ki, mert természetes, hogy óvod a fogaid. Pedig lehet nem is gondolsz bele, hogy ma is megóvd őket. Csak cselekszel rutinszerűen. Bármire kialakíthatsz egy ilyen rutint. Legyen az mozgás, munka, énidő.

Ha így teszel a célod érdekében, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez az év a felemelkedés éve lehet számodra is. Hisz meg van az akarat, meg lesz a cselekedet és mindebben még segít az univerzális energia is, ami erősíti a Te energiáidat.

Kívánom, hogy légy kitartó, találd meg az utat a célodhoz. Legyen hited és a gondolataid erősítsék nap, mint nap mindezt.

Boldog Új Esztendő Kívánok!

 

Facebook
Pinterest

Köszönöm a megosztást!

Vélemény, hozzászólás?