„Reggeli korán kelés, készülődés a fürdőszobában, majd valamit gyorsan bekapni. Kell az az életmentő kávé. De már rohanni kell, mert elkések. A gondolatok már el is hagytak, jóval magam előtt szaladnak, az aznapi teendők járnak csak a fejemben. Óhh, ma sem vettem be a szűkséges vitaminokat. Csak azt érzem, hogy fáradt vagyok, pedig még el sem kezdődött a nap. Vagy csak a feszültséget érzem az miatt, hogy mi vár rám? Ismét egy nehéz nap. Olyan dolgokat kell végeznem, amiket nem szeretek, ezért már reggel óta stresszelek…” – emlékszem, hogy régen hányszor indult így a nap. Azóta már állást és életmódot váltottam. De talán sokunknak ismerősen köszöntek a sorok. Legtöbben csak rohanunk az életünkben. Mindennapos a stressz, ami hosszú távon nem jótékonyan hat szervezetünkre. Nem étkezünk rendszeresen, nem is beszélve, hogy nincs időnk odafigyelni a megfelelő táplálkozásra. Kevés zöldséget és gyümölcsöt viszünk be, helyette inkább zsíros és cukros ételeket fogyasztunk. Igyekszünk pótolni a megfelelő kapszulákkal és porokkal a szűkséges vitaminokat, azonban igazán tisztában sem vagyunk azzal, hogy a szintetikus készítmények nem hatásosak.

Több kutatás kimutatta, hogy a szervezetünk elég intelligens ahhoz, hogy felismerje a természetes tápanyagokat, és azokat megfelelően hasznosítsa és raktározza. Míg ezt szintetikus társaival nem tudja megtenni. Gondoljunk csak bele. A természet megalkotott mindent, amire szűkségünk van. Amikkel be tudjuk vinni a kellő tápanyagokat, vitaminokat a szervezetünkbe. Nem is beszélve, hogy mennyi gyógyhatású növényünk van, amik szintén természetes úton tudnak segíteni a bajunkon.

Egyre több ember fedezi fel, vagy érti meg, hogy miként kellene egészségesen táplálkozni, megadni a szervezet számára azt, amire szűksége van. Azonban addig, amíg életvitelt, életmódot nem tud váltani, addig rákényszerül a napi rohanás mellett és közben gyorsan elfogyasztott ételekre. Még, ha igyekszik, egy-egy gyümölcsöt nap, mint nap elfogyasztani, vagy sok zöldséget fogyasztani, egyszerűn, mindent nem tud megoldani. De akkor mit lehet tenni?

A jó hírem az, hogy ma már mindenre van megoldás. Képzeljük el, hogy minden olyan gyümölcsből, zöldségből, amire a szervezetünknek nap, mint nap szűksége van, készítenének egy olyan eszenciát, amit egy különleges vakum technológiával vonnak ki a természetes táplálékból, és ez elérhető lenne bárki számára. Egy olyan eszencia, ami olyan gyümölcsöket is tartalmaz, amikhez nehéz hozzájutni, mint például: kökényvelő, vörös áfonya, fekete berkenye vagy Panaxginseng és még sorolhatnám, melyek mind-mind erősítik az immunrendszerünket, jótékonyan hatnak az érrendszerünkre, tartalmazzák azokat a flavonoidokat, karotinoidokat, növényi enzimeket és vitaminokat, amikre szűkségünk van. Egy olyan termékcsaládról beszélek, melyek csak természetes anyagokat tartalmaznak és a különleges előállítási technológiának köszönhetően minden benne is van, amit a szervezetünk ugyanúgy érzékel, mintha önmagában az adott gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztanánk. Számos csodaszer és vitamin készítmény van a piacon, azonban olyat találni, ami ily módon szállítja számunkra a természetességet, nem igen lehet találni.

Vége annak az időszaknak, hogy küzdünk az elemekkel és nem tudjuk bevinni a megfelelő tápanyagokat. Csak az Innofit termékeit kell fogyasztani. Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor mellette kilószámra ehetjük a csokoládét, süteményt és a jó zsíros csülökpörköltet. Viszont egy normális étkezés mellett nagyon jó kiegészítő és pótló megoldás. Már 10 hónapos kortól gyerekek is fogyaszthatják, így természetes úton lehet védeni gyermekeinket.

Ha érdekel, hogy milyen gyümölcsök és zöldségek találhatóak meg a termékekben, és azoknak mik a jellemzőjük, akkor olvass tovább.

Itt bővebben olvashatsz a termékekről: InnoFit termékoldal.

És ha meg szeretnéd vásárolni őket, akkor a gomb segítségével meg is teheted. 

A gomb átvissz az InnoFit oldalára, ahol kosárba tudod rakni a termékeket és megvásárolni. 

Élj egészségesebben! Fogyassz sok tápláló gyümölcsöt, zöldséget és mozogj sokat. Ha teheted tanuld meg a csikung művészetét és egy teljes, egészséges életet élhetsz, amire már azt is mondhatod, hogy életmódot váltottál. Sok sikert!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Köszönöm a megosztást!

Ehhez az oldalhoz egy komment érkezett

  1. Kis Jánosné

    Nagyon örülök hogy tanulhatok az egészségem érdekében. Köszönöm a lehetőséget. K

Vélemény, hozzászólás?