Öngyógyító minikurzus

Öngyógyítás és önfejlesztés?

Több, mint 5 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni az önfejlesztéssel. Nem csak a világ leghíresebb íróinak (mint például: Charles Duhigg, Nathaniel Branden, Napoleon Hill, Dale Carnegie, Shawn Achor) könyveit olvastam, hanem a taoizmus tanításaiban is elmerültem, valamint Osho könyvei is nagyon megfogtak. Ezen túl a kineziológia szakkönyvei is sokat tanítottak magamról. Úgy gondolom, hogy az egészség ott kezdődik, hogy le tudjuk győzni saját egonkat. Túl tudunk lépni a bennünk felépült hitrendszeren. Képesek vagyunk más szemszögből is vizsgálni a tényeket, álláspontokat és olykor megkérdőjelezni a valóságot, valamint kezelni tudjuk az érzéseinket. Hiszem, hogy minden tudás valahogy ugyanabba az irányba vezet, ez pedig nem más, mint önmagunk megismerése, fejlesztése, valamint a jelenben élés művészetének elsajátítása, azért, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyünk. Ha mindezt megértjük, akkor könnyebben fogunk az öngyógyító technikák felé fordulni, képesek leszünk nap, mint nap tenni az egészségünkért, úgy, hogy még egészségesek vagyunk. Mert megértjük, hogy a megelőzés fontosabb, mint a későbbi kezelés. Az Öngyógyító Tudástában erre is kapsz segítséget. Számos olyan neves író és tudós gondolatai fogják nyitogatni a szemed, alakítani a rálátásod a dolgaidra, akiktől érdemes tanulni. Már csak ezért is érdemes csatlakozni a tudástárhoz. 

BLOGCIKK AJÁNLÓ

Mai világunkban az értékrend arról szól, hogy milyen magasan vagy a társadalmi hierarchián. Mennyi pénzed van, milyen autóval jársz, mekkora a házad, a legújabb és legdrágább telefon, óra, ruha mutatja azt, hogy hol helyezkedsz el azon a bizonyos ranglétrán. Mindannyian nap, mint nap azzal foglalkozunk, hogy mi, személy szerint, hol tartunk jelenleg ezen a ranglétrán, illetve a környezetünkben lévő emberek, akikhez mérni tudjuk magunkat, ők hol tartanak. Mindez természetes jelentősen kihat az önképünkre

TOP 10 önfejlesztő könyv

KÖNYVAJÁNLÓ - AZ ÉN KEDVENCEIM

A boldogság haszna – Shawn Achor
A szokás hatalma – Charles Duhigg
Az önértékelés hat pillére – Nathaniel Branden
A siker kulcsa – Napoleon Hill
A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása – Stephen R. Covey
Találd meg a miérted! – Simon Sinek
A most hatalma – Eckhart Tolle
Az ego könyve – OSHO
A kiválóság hatalma – Robert Greene
Fejleszd a gondolkodásod – Dr. Joe Dispenza

Ehhez az oldalhoz 2 komment érkezett

  1. Zsóka

    Igen,változni kellene,változtatni,a szokás hatalma néha nem enged új dolgokat elfogadni.Nagyon igyekszem,vagy talán nem eléggé.Érdemes ezen dolgokon elgondolkodni.Köszönöm!

  2. Virág Ferencné

    Nagyon szépen köszönöm. Tanulom az egész leckét. Mepró Megpróbálom most már az egészet együtt elvégezni. Sokat javult a közérzetem. Sokkal könnyebben megy már, mint az első alkalommal. Azt hiszem minden nap elfogom végezni a gyakorlatokat. Köszönöm hogy itt lehettem. Mindenkinek jóegészséget kívánok.Kitartás ami a lényeg. István köszönöm .

Vélemény, hozzászólás?