Öngyógyító minikurzus

A közösség ereje

Az öngyógyító tudástár nemcsak abban segít, hogy végig vezet az öngyógyítás folyamatán, megtanítja a technikákat, különböző betegségekre nyújt megoldást, vagy preventív jelleggel segít a megelőzésben. Egy közösséget is kínál, ahol a tagok egymással is megbeszélhetik a tapasztalataikat, érzéseiket, azon praktikáikat, amik számukra segítséget nyújtottak. Ez által tud folyton bővülni, új információkkal segíteni a gyógyulni és egészségesen élni vágyóknak. 

Akik már beléptek, így látják a tudástárat:

AJÁNDÉKOK:

Mivel idáig eljutottál, ez azt jelenti számomra, hogy ténylegesen érdekel a lehetőség. Ezért meglepetéssel készültem számodra. Így, ha nincs is csatlakozási időszak, most is be tudsz lépni a Tudástárba. Ráadásul, még egy ajándék kupont is mellékelek, amivel még a jelenlegi akciós árból is kaphatsz kedvezményt. 

Kupon

Használd fel bármelyik csomaghoz

Kuponkedvezmény

A lenti kupon további 5% kedvezményt nyújt bármelyik csomag megvásárlása esetén.
Kupon: ÖTMinikurzus
MEGNÉZEM

Azonnali csatlakozás

Nem kell várnod a következő időpontig

Csatlakozz most!

Ha most csatlakozol, akkor egy akciós áron juthatsz hozzá az Öngyógyító Tudástár csomagjaihoz.
MEGNÉZEM

Facebook

Ingyenes Facebook csoport tagság

Facebook

Amennyiben szeretnél egy zárt csoport tagja lenni, úgy kérd a tagságot. Jelszó: EGYENSÚLY
KÉREM

BLOGCIKK AJÁNLÓ

Te melyik táborba tartozol? A nyúl vagy inkább teknős vagy? Azaz a lassú és kitartó munkában hiszel, vagy a gyors, egyik napról a másikra eredményeket elérni? Úgy gondolom, hogy mindkettő lehet sikeres, az élet egy-egy területén. Azonban, ha tartós sikerre vágyunk, akkor érdemes olyan szokásokat kialakítani, amik napról napra közelebb visznek a kitűzött célhoz.

Vélemény, hozzászólás?