Öngyógyító tudástár

EGYEDI AJÁNLAT

Választható csomagok

Yin csomag

Belépő
 • 54 betegség kezelése
 • Videós bemutatók
 • Elméleti háttér
KEZDŐ

Yang csomag

Teljes
 • Prevenciós technikák
 • Meditációk
 • Online közösség
NÉPSZERŰ

Chi csomag

Bónusz
 • Csikung tanfolyamok
 • Nincs éves díj
 • Bónusz anyagok
AJÁNLOTT

A csomagokról

Mint láthatod háromféle csomag közül lehet választani. Lent mindegyik csomagról találsz részletes leírást, hogy mit tartalmazz. Csomagváltásra a tagság ideje alatt végig van lehetőséged, csak a csatlakozás ideje korlátozott. A későbbi csomagváltás már emeltebb áron történik, ennek tükrében válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd.

Csak egy csomagot válassz! A Yang csomag tartalmazza a Yin csomagot, a Chi csomag pedig mindkettőt, plusz extra bónuszokat!

Yin csomag

Ez az alap vagy induló csomag. Mivel mindannyian más anyagi helyzetben vagyunk, de fontos számunkra az egészség, ezért igyekeztem úgy kialakítani a csomagokat, hogy mindenki, aki szeretne tudjon csatlakozni és ne az anyagiakon múljon. 

 • Átfogó tudásanyagot azokról az öngyógyító technikákról, melyeket használni fogunk. Itt megtalálsz mindent, amire szűkséged van, hogy megértsd az egyes módszerek működését, alap kezelési technikákat.
 • Igyekeztem olyan dolgokra is figyelni, hogy ne csak az ismeret és tudásanyag legyen átadva, hanem vizsgáljuk meg azt is, hogy honnan hova jutunk el. Ezért van egy önreflexiós rész, ami segít abban, hogy most hol tartasz az egészségedben és a technikák alkalmazása után, milyen javulásokat értél el.
 • Több, mint 50 betegségre, betegségcsoportra, fájdalomra találsz öngyógyító technikákat, tematikusan felépítve. Ezeken az oldalakon szöveges, képes és videós formában vannak bemutatva a módszerek, amikkel segíteni tudsz magadon. Hatni tudsz a szervezeted öngyógyító folyamataira.
 • Fontosnak tartom, hogy ne csak egy-egy öngyógyító technika bemutatásáról szóljon a tudástár. Így magáról a kórképekről is olvashatsz.
 • A betegségek 80-85% mögött lelki okok állnak. Természetesen ez mindenkinél más és mást jelenthet. Azonban vannak általános vetületek arra, hogy milyen lelki háttér, hova vezethet, milyen betegséget okozhat. Ezeket is megtalálod az oldalon.
 • Minden betegségnél kapsz életmód és étrendi tanácsokat, valamint segítséget kapsz,  hogy milyen gyógynövények alkalmazása javasolt.
 • Úgy alkottam meg az összes felületet, hogy bárki hozzáteheti a saját élményét, egyéb praktikáját, amit ő már sikeresen használt. Ez által tapasztalati leírásokat is olvashatsz, ami azon is múlik, hogy mennyire aktívak a tagok és merik megosztani érzéseiket, a gyakorlatok hatásait.
 • Az oldalon belül van Fórum rész, ahol hozzá lehet szólni témákhoz. Le lehet írni, hogy mi ami tetszik és mit hiányolsz, mivel bővüljön későbbiekben a tudástár.
 • Hírek oldalon mindig tájékoztatva leszel az újdonságokról, hogy mikor mi változott, így jobban nyomon követhető, hogy az utolsó bejelentkezésed óta mi változott.
 • Megtanulhatod a meridiántornát.
 • A mini csikung gyakorlatait is eléred a felületen keresztül.

Ez a csomag nem tartalmazza a prevenciós gyakorlatsorokat, a tanfolyamokat, a meditációt, a táplálkozási tanácsokat, recepteket és a csikung tanfolyamokat, minikurzusokat és videókat. Ha ezek is érdekelnek, akkor a yang vagy chi csomagot válaszd. 

 • Ha csak egy-vagy több betegségre keresel megoldást.
 • Amennyiben anyagilag most csak ennyit tudsz megengedni, de szeretnél részese lenni ennek a tudátárnak. 
 • Ha szeretnél mindig kéznél tartani egy megoldásokkal teli tudástárt, amit akár a buszon, vagy munkahelyen is elővehetsz, mert például elkezdett fájni a fogad és gyors, természetes megoldást keresel rá.
 • Ha szeretnél többet tudni ezekről az ősi technikákról, tanulni, ismereteket gyűjteni. Ha a tudásba fektetsz pénzt, az mindig megtérül.
 • Ha szeretnél másokon is segíteni az által, hogy képzed magad.

Nehéz anyagilag megközelíteni az egészséget. De azért igyekszem érzékeltetni. Ha ezt a tudást máshogy szeretnéd megszerezni. Például könyvekből, szaklapokból, természetgyógyász kurzusokból, akkor az több százezer forint lenne. És akkor még ott van a sok ráfordított idő, amit olvasással és tanulással végzel. Természetesen, ha hivatásszerűen szeretnél ezzel foglalkozni, akkor csak így teheted. De ha önmagadon szeretnél segíteni és ehhez megérteni az öngyógyítás alapjait, akkor is sok-sok könyvet, cikket fogsz elolvasni. A tudástárban több, mint 50 könyvből, képzés anyagából vannak kijegyzetelve, tematikára szedve a tudásanyagok. Magamnak is mindig, mindent kijegyzetelek, mert így könnyebb később visszakeresni, mint az egész könyvet újra olvasni. Egyszer rákerestél a neten, de már nem találod, esetleg megszűnt az oldal? Tudod, hogy itt a témában mit hol találsz. Nem kell máshol keresgetned. Ami külön értéket képvisel a videók, amik ténylegesen bemutatják az adott gyakorlatsort, technikát, amiket nem fogsz megtalálni a youtube-on. Így ezek értéke is több tízezer forint. Plusz kapsz egy közösséget.

Elértél a lényeghez. Általában erre kíváncsiak leginkább az emberek.

A csomag ára tartalmazza a fentieket. A yin csomag 24.790 Ft, ami éves díjat jelent. 

Azonban úgy döntöttem, hogy a jelenlegi  gazdasági- és energiahelyzet miatt jóval kedvezőbbé teszem a csatlakozást. Így kedvezményesen juthatsz hozzá a yin csomaghoz, 16.970 Ft-ért. 

Ez a legkedvezőbb ár, amiért az Öngyógyító tudástárhoz csatlakozhatsz. Ha ezt havi szintre lebontom, akkor 1348 Ft-ért, egy olcsóbb vitamin áráért tagja lehetsz egy folyton fejlődő, új anyagokkal bővülő tudástárnak, ami a közönség igényei alapján fejlődik. Ha kisnyugdíjas vagy, akkor pedig további kedvezményt biztosítok az árból. 

A fenti kedvezményes összeget egy évre fizeted, amennyiben hasznosnak találod egy év múlva is és örömest meghosszabbítod a tagságod, azt a díjat kell fizetned, amiért eredetileg megvásároltad, nem az emelt árat. 

Sajnos előfordulhat az is, hogy a fenti összeget sem engedheti meg magának valaki. Mindig is támogattam a beteg, kevés pénzből élő nyugdíjasokat, akik a leginkább rá vannak szorulva. Elsősorban azokat szeretném támogatni ezzel, akik tényleg kevés pénzből élnek, de fontos számukra az egészségük és régóta kerestek egy hasonló lehetőséget, mert szeretnék használni a természetes öngyógyító technikákat. 

Mivel annak igazolása, hogy ki a kis nyugdíjas kicsit körülményes, valamint adatvédelmi kérdéseket is felvetne, így azt találtam ki, hogy aki a nyugdíjas kedvezményt szeretné igénybe venni, attól kérek egy emailt, amiben leírja, hogy miért igényli a kedvezményt, miért csatlakozik a tudástárhoz. Én bizalommal vagyok mindenki iránt, kérem ez legyen kölcsönös.  A nyugdíjas kedvezményt alapban a yin előfizetésre lehet igényelni, de nem jár automatikusan. Jogom van felülbírálni, ha úgy érzem, hogy nem valós a szándék. Csomagváltásra természetesen ilyenkor is van lehetőség a későbbiekben. A kedvezmény összegéről a válaszemailben fogom tájékoztatni a kérelmezőt.

Aki ezzel szeretne élni, az kérem írjon egy emailt az info@onlinecsikung.hu emailcímre, nyugdíjas kedvezmény tárgymezővel.

Yang csomag

A Yin-t kiegészíti a yang és így lesz teljes. Nem csak a betegségekre kapsz megoldást, hanem számos prevenciós gyakorlatot is megismerhetsz, amennyiben fontosnak tartod a megelőzést is. A Yang csomag tartalmazza a Yin csomagot. 

Mindazt, amit fenn a yin csomagnál olvastál plusz az alábbi szolgáltatásokat:

 • Olyan ősi tao gyakorlatokat ismerhetsz meg, melyek segítenek abban, hogy megelőzz bizonyos betegségeket. Ezeket beépítheted a napi rutinodba és akár reggel vagy este elvégezheted őket. Az ősi tao gyakorlatokból fejlődött ki a csikung egy-egy ága is. Így többen tao csikungként is ismerik ezeket a gyakorlatokat.
 • A reflexológia egyre ismertebb természetgyógyászati ág, melyet leginkább lábmasszírozásként ismernek. Ennél sokkal többről van szó, mint masszírozásról. A lábunkon olyan zónák vannak, amikkel egyes szervekre tudunk hatni. Azt már kevesebben tudják, hogy ezek a zónák a tenyéren is megtalálhatóak. A „kezünk mindig kéznél van”, így könnyebben tudjuk kezelésbe venni ezeket a zónákat és jótékonyan hatni egyes szerveinkre.
 • Akupunktúráról már mindenki hallott. Az akupresszúrát kevesebben ismerik. Tűk nélkül is tudunk hatni a meridiánrendszerünkön található pontokra, azok stimulálásával, akár azonnal hatást érhetünk el görcsök, fájdalmak esetén. Számos pontot ismerhetsz meg, melyeket preventív jelleggel is tudsz alkalmazni.
 • A mudra ujjtartások egy kevésbé ismert keleti gyógymód. Azonban hatását számos nyugati szaklapban is méltatják. Hatalmas előnye, hogy csak a kezünk kell hozzá és pár perc alatt szintén jótékony energiatisztítást tudunk végezni a szervezetünkön. Mivel sok mudra létezik és megjegyezni sem könnyű őket. Ebben segít a tudástár, ahol össze vannak gyűjtve, preventív jelleggel is ezek a kéztartások.
 • A kineziológiai gyakorlatok talán a legkevésbé ismertek előttünk. Itt a keleti és nyugati tudás egyesül. Olyan gyakorlatokat találsz, amik nem csak az energiarendszeredre hatnak, hanem az agyi integrációra is. Nem csak a stresszt tudod általuk könnyebben kezelni, de ha tanulási nehézséget, ha koordinációs problémáid vannak, akkor abban is előbbre tudsz lépni. Akár gyerekeden is alkalmazhatod. Megdöbbentő milyen pozitív hatásai vannak egy-egy ilyen gyakorlatnak.
 • Az öngyógyítás kulcsa a helyes táplálkozás, melyről bővebben találsz ismereteket a tudástáron belül. Az egészséges ételek és italok mellett elmerülhetsz a gyógynövények hatásaiban, vagy a böjt módszerében.
 • Aki kicsit is jobban elmélyedt már a keleti tanokban, az jól tudja, hogy az igazi életminőség változáshoz a legjobb út a meditáció. Számos meditációs gyakorlatot találsz, melyek segítenek elindulni a belső utazás ösvényén. Egyedi megközelítésben, hanganyagokkal tudsz meditálni. A folyton bővül anyagok segítenek abban, hogy többet tudj meg magadról, a fényről ami bennünk van, és az univerzum káprázatos erejéről, mely segíthet az életed bármely szakaszában, ha lelked közelebb kerül hozzá.
 • Külön tananyag foglalkozik a légzőtechnikákkal, ami a legegyszerűbben fog segíteni például a stressz kezelésében.
 • A fülmasszázs keretében megtanulhatod, hogyan hathatsz egy mikrozónán keresztül az egész szervezetedre jótékonyan. 
 • EFT tanfolyam, mely 15 leckében tanítja meg a hatékony stresszkezelést és a lelki problémák kezelését.
 • Az Agy Biohacking tanfolyam keretében a memóriád, az egyensúly érzéked, a tanulási- és koordinációs készségek fejleszthetők. 
 • Szemtréning segíteni fog a látásod megóvásában, javítja a szemed egészségét.
 • A jövőben folyamatosan bővül a prevenciós eszköztár. Ezért éveken keresztül ismerhetsz meg új módszereket. 
 • A yang csomag lehetőséget ad, hogy csatlakozz egy zárt facebook közösséghez, ahol egymást segítjük, támogatjuk. Egyéb praktikákat oszthatunk meg öngyógyítás témakörben. Heti rendszerességgel kerül fel ide is videó, módszer, segítségnyújtás. A közösségnek hatalmas ereje van, hisz szembesülhetsz, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal, sokan küzdünk hasonló problémákkal és lehet itt kapsz valakitől egy olyan szót, mondatot, ami segít átlendülni.

Ez a csomag nem tartalmazza a csikung tanfolyamokat, minikurzusokat és további tematikus csikung gyakorlatsorokat, videókat. Ha ezek is érdekelnek, akkor a chi csomagot válaszd. 

Azoknak ajánlom, akik szeretnének több prevenciós gyakorlatot is megtanulni, nem csak egy adott betegségre dolgozni. Fontos számukra az egészségmegőrzés és támogatást keresnek életmód váltásra is. Szeretnének egy közösséghez tartozni, mert érdekli őket az egészségük és a családjuk egészsége. Aki egy tanfolyam áráért 8 tanfolyamon szeretne részt venni. 

A yin csomagnál már kifejtettem, hogy milyen értékeket kapsz, mekkora értékben. A yang csomaghoz még hozzájön 8 tanfolyam ára, amiket egy-egy témában esetleg elvégeznél, valamint a különböző prevenciós technikák és gyakorlatsorok. Ezek értéke több, mint százezer forinttal növelik a csomag értékét. A prevencióra a nyugati ember kevesebbet költ. Vagy egyáltalán nem. Mi magyarok pedig még kevesebbet. Most havi pár ezer forintért, hozzájuthatsz számos egészség megőrző gyakorlathoz, módszerhez. A közösség ereje pedig felbecsülhetetlen lehet. Persze ehhez kellettek Ti is, hogy folyamatosan nőjön a taglétszám és használjátok a létrehozott felületeket.

A Yang csomag ára 49.590 Ft, amire most ugyanúgy vonatkozik a kedvezmény, mint a yin csomagra. A csomag kedvezményes ára 34.790 Ft, ami éves díjat jelent. Ha kiszámoljuk, akkor havi szinten egy közepes minőségű vitamin ára. A díj, éves díj. Ezért a pénzért nem csak több, mint 50 betegséghez, hanem több, mint 30 prevenciós gyakorlathoz és 8 teljes értékű tanfolyamhoz is hozzáférsz, megtanulhatod, beépítve a mindennapokba.

A válassz egyszerű. Mert több, mint 100 videó segít abban, hogy egészségesebben élj, kezeld magad, ha baj van. És ezért csak napi szinten 38 Ft-tal kell többet fizetned, mint a yin csomagért. 

Chi csomag

Ha a yin és yang egyensúlyba kerül, akkor a chi megfelelően áramlik benned. Innentől teljes értékű életet élhetsz, mind lelkileg, mind szellemileg, mind a fizikai valóságban. 

A chi csomag a teljesség, mely extra bónuszokkal jár. Nem kérdés, hogy ez a legkedvezőbb, ha ár-érték arányban nézem. Már a yang csomag is rengeteg dolgot tartalmazz. Viszont ezzel a csomaggal hozzáférsz az összes csikung tanfolyamhoz, videóhoz. Nem csak ahhoz, ami most elérhető, hanem azokhoz is, amik a jövőben megjelennek, mindezt éves díj nélkül.

A yin és yang csomagban leírtakon felül:

 • Egy All in gyakorlatsort, melyben az összes prevenciós technikából a leghatékonyabbakat kapod. A videó segítségével napi szinten tudod végezni, megteremtve a szervezetedben az egyensúlyt (15.990 Ft).
 • Megtanulhatsz egy speciális technikát egy külön tanfolyam keretében, amivel az energiát tudod feléleszteni a testedben. Érezni fogod az eneregia jelenlétét. A tanfolyam értéke: 14.990 Ft 
 • A Gyógyító Kód tanfolyam segítségével egy olyan módszer birtokába kerülsz, amivel saját problémáidon, betegségeiden dolgozhatsz könnyedén. A tanfolyam értéke: 20.000 Ft.
 • Hozzáférést a Csikung Start tanfolyamhoz. Ha régóta szeretted volna megtanulni a csikungot, akkor most a csomag részeként ehhez is hozzáférhetsz. A tanfolyam önmagában 38.900 Ft-ba kerülne. Ha már korábban megvásároltad, akkor kedvezményes áron tudsz csatlakozni a Chi csomaghoz. A részleteket keresd a tanfolyam fő menüjének ajándékok részénél. 
 • Ezen felül hozzáférhetsz az összes csikung videóhoz, ami a napi rutin oldalon tematikusan fent van, illetve az élő közös gyakorlások felvételihez. Ezek összértéke még tagságival is 43.930Ft.
 • Valamint a jövőben megjelenő összes minikurzushoz, videóhoz és élő közös gyakorlás felvételeihez is hozzáférést kapsz.
 • Önfejlesztés és öngyógyítás témája külön menüpontot kapott, ahol saját magadat fejlesztheted, megismerve azokat a technikákat, nézőpontokat, ami segít lecserélni a jelenlegi látásmódod a világról, hogy több és boldogabb legyél. Ezen menüpont értéke már most több, mint 40.000 Ft. 

+ EXTRA meglepetés anyagok.

 •  
 • Azoknak, akik eredetileg is a csikung miatt találtak az oldalamra. Most nem csak a csikunghoz, hanem az öngyógyító tudástárhoz is hozzáférnek.
 • Azoknak, akik ár érték arányban a legjobbat szeretnék megvásárolni.
 • Azoknak, akik szeretnének egy közösséghez csatlakozni, ahol a csikung mellett az öngyógyításról is tanulhatnak.
 • Akik fejlődni akarnak és a később megjelenő anyagokhoz, tanfolyamokhoz is hozzá akarnak férni.
 • Azoknak, akik nem szeretnének évente fizetni a tagságért.

A yin és yang résznél már olvashattad, hogy az össz érték, több százezer forintot is képviselhet. Ha ehhez hozzáadjuk a csikung tanfolyamok és videók árát, az All in gyakorlatsort, a Gyógyító Kód és az energia felélesztése kurzust, az idén megjelenő videók árát, az Önfejlesztő írásokat, akkor ez így is összesen 173.810 Ft + a többi tanfolyam értéke. Használd ki e jelenlegi akciót. Válaszd az örökös tagságot!

A csomag ára 140.000 Ft. Sokat gondolkodtam, hogy a chi csomagot ennél kedvezőbben adjam-e. Hisz már így is, ha olvastad a fentieket jelentősen kedvezőbb az ára. De szeretném, ha most mindenki többet foglalkozna az egészségével. Úgy gondolom, ez az időszak jól megmutatja, hogy mennyire fontos egy erős immunrendszer. Ezért a csomag árát még ennél is lejjebb hoztam. Az értéke 86.160 Ft azoknak, akik most vásárolják meg.

Ár érték arányban ez a legkedvezőbb lehetőség. Ha most be tudsz ruházni ennyit az egészségedbe, akkor ne habozz és dönts gyorsan.

 • Folyamatosan bővülő tartalom
 • Napi szinten ez csak 232 Ft-ot jelent
 • Teljes hozzáférés minden anyaghoz, ami az oldalamon megtalálható
 • Napi szinten csak 143 Ft-tal kell többet fizetned, mint a yang csomagért. 
 • Örökös tagság, nincs éves díj.

Amennyiben korában megvásároltad a Start tanfolyamot, akkor Te jogosult vagy kedvezményes áron vásárolni. 

Yin csomag

Belépő
24790
16.970 Ft Évente
 • 54 betegség kezelése
 • Videós bemutatók
 • Elméleti háttér
KEZDŐ

Yang csomag

Teljes
49590
34.790 Ft Évente
 • Prevenciós technikák
 • Meditációk
 • Online közösség
NÉPSZERŰ

Chi csomag

Bónusz
140000
86.160 Ft Örökös tagság
 • Nincs éves díj
 • Csikung videótár
 • Bónusz anyagok
AJÁNLOTT

Mit is kínál az öngyógyító tudástár?

Elérhető tanfolyamok a Tudástáron belül yang vagy chi csomaggal:

A tanfolyam alatt megjelenő CHI, YANG, YIN felirat jelzi, hogy melyik csomagtól elérhető.

CHI
YANG
YANG
YANG
YANG
YANG
CHI
CHI
YANG
YIN
YANG
YANG

Lakatos István csikung oktató

Lakatos Istvánnak hívnak, természetgyógyász, csikung oktató, az Öngyógyító Tudástár megalkotója vagyok.

Már gyerekkoromban megfogott a keleti világ, a harcművészetek, a lélekvándorlás. Ezen témákban kerestem és faltam a könyveket. 14 éves koromban az agykontroll módszerét olyan szinten használtam, hogy engem is meglepett az intuíciós képességem erősödése. 20 évesen már az energiagyógyászattal ismerkedtem és kezeltem embereket. Majd fiatal felnőttként saját rádióműsorom volt természetgyógyászokkal, és hétről hétre adtunk hasznos tanácsokat az embereknek az egészséges életről és módszerekről. Majd elterelt a sors erről az útról és teljesen más irányba vitt. Két évtizednek kellett eltelnie, hogy ismét visszataláljak arra az ősvényre, amire mindig is rendeltettem. Két diploma után, új szakmákat tanultam és elvégeztem a természetgyógyász képzést, alternatív mozgás- és masszázsterapeutaként, csikung oktatóként és segítőként dolgozom jelenleg is. Az életem során mindig is vonzottak az alternatív gyógyászati módszerek és a testi-lelki egyensúly megteremtésének lehetősége. Ezért választottam ezt a pályát, rengeteg időt és energiát fektetek abba, hogy minél többet tanuljak és tapasztaljak az öngyógyítás területén.

Úgy gondolom, hogy a gyógyítás nem csak a test fizikai tüneteire kell, hogy korlátozódjon, hanem szélesebb perspektívát is magában kell foglaljon. Az akupresszúra, a csikung és a kineziológia mind olyan területek, amelyek segítenek az egyensúly megtalálásában és a test természetes gyógyító mechanizmusainak aktiválásában.

Az öngyógyítás fontosságát mindig is hangsúlyoztam. Meggyőződésem, hogy mindenki képes maga is pozitív irányba változtatni az életén, ha rendelkezik a megfelelő tudással és eszközökkel. Éppen ezért született meg az Öngyógyító Tudástár ötlete.

Úgy éreztem, hogy azt a rengeteg tudást, amit az elmúlt jó tíz évben oktatások, képzések és könyvek útján magamba szívtam, szeretném átadni az embereknek, hogy mindenki birtokolhassa. Mivel mindig precíz ember voltam és szerettem jegyzetelni, így úgy alakítottam ki a platformot, hogy csak a lényeg legyen ott. Ne kelljen több ezer oldalt elolvasni másnak is és megtanulnia. Csak a lényeget. Mindezt videókkal bemutatni, hogy könnyebb legyen megérteni, elsajátítani. 

Az Öngyógyító Tudástár folyamatosan fejlődik, melyhez a saját tudásomon mellett további szakemberek és a tagok tudása is hozzáadódik. Így lehet ez egy nagyon értékes klub, amihez Te is csatlakozhatsz.

Gyakran ismételt kérdések

Mivel mindannyian más anyagi helyzetben vagyunk, de fontos számunkra az egészség, ezért igyekeztem úgy kialakítani a csomagokat, hogy mindenki, aki szeretne tudjon csatlakozni és ne az anyagiakon múljon. A yin csomag azoknak add lehetőséget, akik egy-egy betegségre már régóta keresnek módszereket. Ugyan sokkal több betegség megoldásához jutsz hozzá, de ez csak előnyödre válik. A yang csomag azoknak szól, akik szeretnének a megelőzéssel is foglalkozni, gyakorlatokat megtanulni az egészségükért, elmerülni a helyes táplálkozás és a fitoterápia világában. Egy tanfolyam áráért 5 komplett tanfolyamhoz hozzáférni. Valamint élni szeretnének a közösség erejével, szeretnének a facebook csoporthoz csatlakozni. A chi csomag a teljes hozzáférés, nem csak az öngyógyító tudástárhoz, hanem az összes csikung és egyéb anyaghoz is. Mindent mérlegelve természetesen ez a csomag éri meg a legjobban, hisz többszörös értéket kapsz. Valamint ez a csomag örökös tagságot jelent, éves díj nélkül, ezért napi szintre lebontva a legolcsóbb befektetés az egészségedbe.  

Ennek több oka is van:

 1. Az ember alaptermészete, hogy szeretünk hallogatni. Vannak dolgok, amiken többet töprengünk, megvitatjuk magunkkal, hogy igen, jó lenne, de most kell-e ez nekem, akarok-e ezért pénzt kiadni, stb. Számos gondolat, érv és ellenérv, amiket felhozunk magunkban ilyen szituációkban. Mivel ez az alaptermészetünk, így ezt szeretném kizárni azzal, hogy bármikor lehessen csatlakozni. Ezzel is ösztönözni szeretnélek, hogy tegyél magadért valami jó dolgot.
 2. Célom egy közösség összehozása. Tudom, hogy sokatokat érdekli az öngyógyítás, a keleti tanok, azonban nehéz megtanulni, vagy sok időbe kerül. Maga a tudástár sok anyagot, ismeretet megad mindehhez. Azonban ennél többet szeretnék. Egy közösséget építeni, akik egymást segítik, támogatják az egészséges életvitel, gyógyulás folyamatában. Ezért csak időszakosan van nyitva, hogy az csatlakozzon, aki ennek részese szeretne lenni.
 3. A tudástár folyton fejlődik. Egy-egy csatlakozási időpont után meghallgatom, hogy milyen fejlesztéseket szeretnétek, mi az amit máshogy kellene, miről akartok többet tudni, még több videó, hanganyag, stb. Ezeket meghallgatva, a fejlesztéseket elvégezve, a következő csatlakozásra előkészítve. Nekem is könnyebb így, illetve az új tagok még kifinomultabb szolgáltatást kapnak. Ezért van az, hogy most kedvezőbb áron lehet csatlakozni, mint például majd fél év múlva lehet.
 4. Ha csak rövid ideig van nyitva, akkor egyszerre lépnek be többen. Így könnyebb a kommunikáció. Mint egy csoportot tudom kezelni, meghallgatni. Valamint az új tagokat a régebbi tagok már képesek segíteni, tanácsokkal ellátni.

Külön felületen tudod megtenni, a Tudástáron belül. Amennyiben csak a Yin csomagot vetted meg, de annyira megtetszett a Tudástár, hogy szeretnéd élvezni minden előnyét, akkor lehetőséged van a csomagváltásra. Ennek az összege viszont nem fix, változhat időközben. Illetve valamennyivel magasabb, mintha most alapból már a yang vagy chi csomagot választanád.  Ha bizonytalan vagy, akkor írj nekem, és segítek a csomagválasztásban. 

Igen. A Start tanfolyam megvásárlásával tagsági kedvezménnyel tudsz csatlakozni a Chi csomaghoz. A kedvezményeket megtalálod a Start főmenü ajándékok rész alatt. Vagy ide kattintva. 

Csak a Yin csomagra. Ebben nincsenek benne a prevenciós gyakorlatok és a csikung tanfolyamok. 

Csatlakozási időszakban írj egy emailt az info@onlinecsikung.hu címre, amiben kérlek írd meg, hogy miért kéred a kedvezményt, miért csatlakozol az Öngyógyító Tudástárhoz. Majd ez után fogsz kapni egy emailt a kedvezményes összegről és eldöntöd, hogy ennyiért megéri-e számodra a csatlakozás. Azt kérem, hogy tényleg csak az igényelje ezt a csomagot, aki kisnyugdíjból él. Legyünk korrektek egymással. Köszönöm.  

Igen. Cél volt, hogy bárhol, bármikor használni tud a technikákat. Hisz lehet, hogy csak egy akupresszúrás pontra van szűkséged, és már is tudsz segíteni magadon. Így a rendszer mobilra is optimalizálva van. Mind tabletre, mind pc-re. Sőt okos tévéről is elérhető, ha a tévéden tudsz internetezni.

A sikeres fizetést követően AZONNAL megkapod a hozzáférésed az Öngyógyító Tudástár belső felületéhez. Egy felhasználónév / jelszó párossal tudsz belépni, és rögtön elérsz MINDEN oldalt az előfizetésednek megfelelően. Kedvedre válogathatsz, olvashatsz az egyes betegségekről, tanulhatsz öngyógyító technikákat. Ha bármi kérdésed van, a fórum felületen, vagy emailben meg tudod tenni, vagy kérdezhetsz a közösség Facebook csoportjában is.
Minden tananyag magyar nyelvű, és azonnal elérhető. Az előfizetés mindig az adott naptól számítva 1 évig érvényes.

Azoknak, akik most előfizetnek, az árat kőbe véssük. Az Öngyógyító Tudástár fejlődésével a külsösöknek emelkedni fognak az árak. De aki egyszer tag lesz, az bebiztosítja magát, és rá nem vonatkozik az emelés. Például aki most csatlakozik Yin csomaggal, éves fizetéssel, az például 14.990 forintot fizet majd akkor is, amikor mások akár ennek dupláját.

Szeretném hangsúlyozni, hogy más – akár kevésbé színvonalas – előfizetéseket megnézve azt látom, hogy nagyon alul van lőve az Öngyógyító Tudástár jelenlegi ára. Így a jövőben biztosan áremelés várható. Ez, a most csatlakozókat a jövőben sem fogja érinteni!

Nagyon egyszerű, egy évig el tudod érni a felületet. Ha egy év múlva nem fizeted be az éves tagságot, akkor nem fog megújulni. Annyi fog történni, hogy nem tudsz belépni az Öngyógyító felületre és a facebook csoportba. Ez alól kivétel a Chi csomag, ugyanis az örökös hozzáférést jelent. Ha bármi kérdésed van, akkor emailben is elérhető vagyok. Nincs rejtett költség, nincs apróbetű.

A tagok véleményei:

Videós felületbemutató:

Alapvető szabályok

Az öngyógyítás nem helyettesíti és nem is helyettesítheti a klasszikus és a nem hagyományos orvostudomány már bevált módszereit, hanem azokat mintegy kiegészíti (sőt, azokkal részben meg is egyezik).

Ne végezzünk öndiagnózist. Azaz ne mi állapítsuk meg, hogy mi lehet a bajunk. Minden esetben orvosi kivizsgálás, diagnózis alapján fennálló betegségek esetén keressünk öngyógyító technikákat.

Minden esetben csak saját felelőségünkre végezzük a gyakorlatokat, lehetőség szerint egyeztessük orvosunkkal.

Az öngyógyító technikák használata okozhat kellemetlen tüneteket (bizsergés, szédülés), amennyiben rosszul érezzük magunkat, vagy fájdalmat érzünk, inkább hagyjuk abba.