Új tanfolyam – A Gyógyító Kód

Lassan a március is véget ér, a tavasz már bontogatja a szárnyait. Az év első pár hónapjában az élő adások voltak a fókuszban. Ezek egy része felkerült a csikung közös gyakorlások oldalra. Itt már több, mint 15 gyakorlatsor segíti a csikung napi művelését. Olyan gyakorlatoksorok kerültek be ebben az évben, mint az 5 állat gyakorlata, a tigris gyakorlatok vagy a 14 meridián gyakorlata. Ha a változatosságot keresed és új gyakorlatsorokat szeretnél kipróbálni, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt.

Egy komplett új tanfolyam is elérhetővé vált a chi csomaggal rendelkezők számára. Régóta szerettem volna, ha a Tudástárban is megtanulható lenne Dr. Alexander Loyd Gyógyító Kód technikája. Hosszú előkészületek után, idén végre elkészült a tanfolyam. A kurzus keretében tanulhatsz a betegségek okairól, a stresszről, a hitrendszerekről és magáról a módszerről. Ismét egy egyedülálló tanfolyamhoz juthatsz hozzá itt a Tudástáron belül. Egy olyan módszer birtokába kerülhetsz, ami nagyon sok emberen segített már.

Ha ismered Dr. Joe Dispenza munkásságát, könyveit, akkor biztosan örülni fogsz, hogy bekerült egy 45 perces meditációja a Tudástárba. Már yang csomagtól elérhető a meditációs oldalon.

Ha még nem csatlakoztál a Facebook csoportunkhoz, akkor tedd meg. Itt is találhatsz mindig új anyagokat. Olyan kisebb írások, gyakorlatok, praktikák kerülnek fel ide, amiket a tudástáron belül nem biztos, hogy megtalálsz.

További jó tanulást, gyakorlást és egészséget kívánok!

Vélemény, hozzászólás?