EFT tanfolyam

Ez a tanfolyam bevezet az Érzelmi Felszabadítás Technikájába

20 000 Ft

Leírás

Napi szinten folyton ki vagyunk téve a stressznek. Annyi inger ér minket, hogy elkerülhetetlen, hogy idővel feszültté váljunk. Ott a család, a munka, a párkapcsolat, a gyereknevelés, a környezeti és társadalmi hatások, mind-mind jelen vannak életünkben, amik különböző érzelmeket indítanak el bennünk. A hitrendszerünk szerint éljük meg az eseményeket, melyek olykor rengeteg feszültséget zúdítanak ránk. Ez a tanfolyam segíteni fog megszabadulni a stressztől és az ezzel összefüggésben lévő problémáktól, betegségektől.

Az EFT módszerét úgy is ismerheted, hogy kopogtatás, mivel bizonyos meridián pontokat kopogtatunk miközben megerősítő mondatokat alkalmazunk. Ez a tanfolyam bevezet az Érzelmi Felszabadítás Technikájába, megtanulod magát a módszert, de ennél sokkal többet nyújt a kurzus. Tanulni fogsz saját magadról és közelebb kerülsz saját érzéseidhez. Tudatosabban fogsz rálátni a problémáidra és a mögötte húzódó érzésekre. Konkrét gyakorlatokkal dolgozhatsz magadon és kezelheted a napi stresszt.

Ez az online tanfolyam 15 leckén keresztül tanítja meg számodra az EFT módszert.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EFT tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.