Agy biohacking tanfolyam

Memória fejlesztő neuro tornagyakorlatok

9 790 Ft

Leírás

Az agyunk működéséhez is energiára van szükség. Tudtad, hogy a legtöbb energiát felvelő szervünk az agy? 30 éves kor után minőségi romlásnak indulnak az idegsejtek és mitokondriumok száma jelentősen csökkeni kezd. Ennek eredményeként az agy nem kap elég energiát – ezért reggel fáradtan és kimerülten kelünk fel. Reggeli helyett édességhez és kávéhoz nyúlunk, mert több energiára van szükségünk – ezek az ételek pedig csak átmenetileg adnak több energiát. Egyre nehezebben emlékezünk dolgokra, nem tudunk megfelelően koncentrálni; romlik a memóriánk; és ha fáradtak vagyunk, a szokásosnál is gyakrabban felejtünk. Mindez idegesebbé tesz bennünket, feszültebbek vagyunk a kollegáinkkal, családtagjainkkal. Kifacsartnak érezzük magunkat, mert nincs elég energia raktározva a sejtjeinkben (mitokondriumokban), hogy segítsen nekünk a napi tevékenységek elvégzésében.

De van megoldás: Az Agy Biohacking!

Mint a legtöbb szervünket és izmunkat, az agyat is lehet edzeni. A memória és a kognitív képességek fejleszthetők. Nem kell különleges módszereket megtanulni, vagy elmenni egy több hetes tanfolyamra. Esetleg eszközöket, gyógyszereket vagy készítményeket vásárolni. Csak meg kell tanulni pár nagyon egyszerű technikát, amikkel folyamatosan edzésben lehet tartani az agyunkat.

Ezért jött létre ez a tanfolyam, ami egyedülálló gyakorlatokat tartalmazz az agyi idegsejtek fejlesztésére.

Készen állsz arra, hogy az elméd mindig éles és fiatal maradjon?

Ha igen, az Agy Biohacking a megfelelő tanfolyam a számodra. Ez a minkurzus azoknak szól, akik…

  • szeretnék, hogy az elme mindig éles és fiatal maradjon.
  • szeretnék, hogy tökéletes legyen a memóriájuk.
  • szeretnék megkönnyíteni a nyelvtanulást, és memorizálni nagy mennyiségű információt.
  • szeretnék elkerülni az életkorral összefüggő betegségeket, például az Alzheimer-kórt vagy a Parkinson-kórt.
  • szeretnének könnyebben memorizálni a dátumokat, telefonszámokat és fontos eseményeket.
  • szeretnének könnyebben tanulni verseket, színdarabokat.
  • szeretnének vidámak és energikusak lenni.

A módszer lényege az ízületek mozgékonysága mellett az aszinkron keresztmozgások, amik az agy kognitív képességeit is javítják. Ezek a mozgások az elején nehézebben mennek, mert az agyunknak meg kell birkóznia velük, új szinaptikus kapcsolatokat kell létrehoznia. Pár nap gyakorlás után egyre könnyebben mennek a feladatok és az agyunk meglepően tisztábban és fókuszáltabban működik. Javul a memóriánk, fejlődnek a mentális képességeink.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Agy biohacking tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.