A szív gyakorlatai

Csikungozz oktatóval! Mintha egy foglalkozáson lennél, azzal a különbséggel, hogy nem kell kimozdulnod otthonról.

10 960 Ft

Leírás

Szeretnél csikungozni? Szereted, ha vezetik a kezed? Ez a csikung gyakorlatsor elsősorban a szív energiáit hozza egyensúlyba. Gyakorlása egészségesebbé, nyugodtabbá és fittebbé varázsol. Ez a videó olyan, mintha egy edzővel dolgoznál. Nincs más dolgod, mint követni a videóban látottakat, hallottakat. Nem kell kimozdulnod otthonról, csak elindítod és „együtt mozgunk”. Ez a videó az öt elem tana szerint a Tűz eleméhez tartozik és a szív gyakorlatait mutatja be.

Kinek ajánlom?

Mint minden ami az öt elem tanáról szól, körforgásban van egymással. Erősítik, és kontrollálják egymást az elemek. A tűz elem legfőbb természete az átalakítás, átformálás, az energiák felszabadítása. Amennyiben a tűz gyakorlatait végzed, harmóniába kerülsz a természettel, az Univerzummal, megerősödsz, tele leszel önbizalommal, támogatod fejlődésedet, életed minőségét új szintre emeled.

Ha a tűz elem gyengélkedik, vagy túlműködik bennünk, diszharmónia lép fel, melyet érzékelünk testünkben, lelkünkben egyaránt. A tűz elem évszaka a nyár, amikor a Nap uralja fejünk felett az égboltot. Nyáron látjuk a legtovább a napot, ahogy a mi testi, lelki gyarapodásunk is ilyenkor van tetőfokán.

Szerveink közül a tűz irányítása alá a szív, a szívburok, a vékonybél és a hármasmelegítő tartozik. Testünk vérhálózata szintén a tűz elemhez tartozik, hiszen a vér szolgáltatja a feldolgozott, átalakított energiát szerveink felé. Ha a bennünk lobogó belső tűz hiányban, vagy túltengésben szenved, szerveink nem lesznek képesek a megfelelő működésre, és ez lázban, gyulladásban, elgyengülésben, pangásban fog megnyilvánulni.

Mikor alkalmazd ezt a gyakorlatsort, azaz a Szív gyakorlatainak legfontosabb hatásai:

  • a szív és vérkeringési zavarokat javítja
  • a szívtáji fájdalmakat enyhíti
  • oldja a feszültséget
  • gondolataink kitisztulnak
  • önbizalmat ad
  • javul a beszédünk, önkifejezésünk

Mit kapsz a pénzedért?

  • 1 darab videót a helyes csikung légzésről
  • 1 darab videót, melynek időtartam: 31 perc (ez tartalmazza a szív gyakorlatsort)
  • Elméleti leírásokat

Mivel a tűz évszaka a nyár, ezen időszak alatt ajánlott többször végezni ezt a gyakorlatsort.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A szív gyakorlatai” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.