Napi csikung rutin – Start

Csikungozz oktatóval egy órában. Mintha egy foglalkozáson lennél, azzal a különbséggel, hogy nem kell kimozdulnod otthonról.

11 990 Ft

Leírás

Szeretnél csikungozni? Nem akarsz hosszabb időt fordítani a tanulására? Csak a mozgás érdekel? Szereted, ha vezetik a kezed? Ez a csikung gyakorlatsor egy órában átmozgatja minden testrészed, szerved, meridiánod. Gyakorlása egészségessé, fitté, stresszmentessé tesz. Ez a videó olyan, mintha egy edzővel dolgoznál. Nincs más dolgod, mint követni a videóban látottakat, hallottakat. Nem kell kimozdulnod otthonról, csak előveszed és „együtt tornázunk”. Ez a videó összesen 55 mozdulatot tartalmazz. Kisebb meditációs részekkel megbontva. Garantáltan csikung élmény.

Időtartam: 59 perc.

 

Napi csikung rutin – Start termékről 2 értékelés

 1. Farkasné Sobor Ágnes

  Ma este a hidegfront közeledtével gyengének éreztem magam, szédültem is. Kimentem az erdő szélére, az új 1 órás csikung elvégzése után teljesen jó lett a közérzetem, tele energiával, kellemes kis vérnyomás és pulzus. Sok kedvenc gyakorlat, nagyon jól esett. Hála és köszönet🙏

 2. Králik Józsefné Éva

  Nagyon köszönöm , hogy megismerhettem a Csikungot.
  A Napi egy órás Csikung a kedvencem, mivel hosszabb lélegzetű, jobban rá tudok hangolódni és talán már érzem is
  egy kicsit néha azt a pulzálást.
  Már 5 éve protézist akartak a térdembe tenni, de úgy érzem nagyon-nagyon javult a térd állapotom, sokkal jobban mozog, nem fáj már éjszakánként.
  Az egész testem is rugalmasabb lett.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.