Csikung 20 perces gyakorlatsor

Egy olyan gyakorlatsort kapsz, melyet napi szinten alkalmazva, javítod az egészséged, fittebb és energikusabb leszel.

12 970 Ft

Leírás

Ez a videó, egy 20 perces csikung gyakorlatsor, melyet reggelente érdemes végezni. Tartalmazza egy rövid bemelegítést, a 8 brokáttekercs gyakorlatokat. A videó segítségével tudod végezni a tornát, ami jótékonyan hat az energiaszintedre, a vérnyomásodra, az állóképességedre. Ha sikerül napi szinten végezned, akkor erősíti az izmaidat, javítja az egyensúly érzékedet, összhangba hozza a jobb és a bal agyféltekedet, ez által napi szinten produktívabb leszel. Már pár hét múlva érezheted jótékony hatását. Könnyebbnek, energikusabbnak fogod érezni magad. Valamint a betegségek is elkerülnek. A rendszeres gyakorlással egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetsz. Próbáld ki!

Ez a tudás, mindig Veled marad. Bármennyiszer végig nézheted és gyakorolhatod a felületen.

A gyakorlatsor a Start tanfolyam része. Azoknak ajánlom, akik már tanultak csikungot, nem akarják a teljes tanfolyamot megvásárolni, de szeretnének egy videót, ami segít a napi csikung gyakorlásában. A 8 brokáttekercs gyakorlatok a legnépszerűbb wai dan csikung gyakorlatai. Ezen videóval jól begyakorolhatod őket.

Csikung 20 perces gyakorlatsor termékről 3 értékelés

 1. Anita

  Nagyon jól összeállított gyakorlatok. Könnyed mégis jól átmozgat.
  Hála és köszönet a munkádért!

 2. dmariann777

  Letisztult mozdulatok, magyarázatok, tiszta energiák, tökéletes kapcsolattartás az Égiekkel – ez jellemző az oktató minden gyakorlatára. Ezért csatlakoztam

 3. Valéria

  Nagyon jó kis videó. Most megint elővettem, mert egy ideje nem használtam. A közérzetememen érzem, hogy jobban vagyok.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.