Napi csikung rutin – Föld

Csikungozz oktatóval. Mintha egy foglalkozáson lennél, azzal a különbséggel, hogy nem kell kimozdulnod otthonról.

9 970 Ft

Leírás

Szeretnél csikungozni? Nem akarsz hosszabb időt fordítani a tanulására. Csak a mozgás érdekel? Szereted, ha vezetik a kezed? Ez a csikung gyakorlatsor átmozgatja minden testrészed, szerved, meridiánod. Gyakorlása egészségessé, fitté, stresszmentessé tesz. Ez a videó olyan, mintha egy edzővel dolgoznál. Nincs más dolgod, mint követni a videóban látottakat, hallottakat. Nem kell kimozdulnod otthonról, csak előveszed és „együtt tornázunk”. Ez a videó az öt elem tana szerinti Föld elem jegyében összeszedett mozdulatokat tartalmazza. Ajánlott nyárutón végezni, valamint gyomorproblémák, térdfájdalmak, testsúlygondok esetén is hatásos, főleg, amikor túlzottan felül kerekedik bennünk az aggódás érzése.

Kinek ajánlom?

Mint minden ami az öt elem tanáról szól, körforgásban van egymással. Erősítik, és kontrollálják egymást az elemek. A föld elem legfőbb természete a központosítás. Amikor a föld gyakorlatait végzed, a bölcsesség érzését és a tudatod tágítására is gyakorolsz hatást. Összeszedettebbé és befogadóbbá válsz, melynek köszönhetően minden könnyebben fog menni az életben.

Ha a lép energiája kevés, az emésztés nehéz és hiányos. Ha túlenergiás a lép, gyakran hasmenést eredményez. Ha a lépben a csi folyékonyan folyik, az emésztés sima, könnyed, alapos és hatékony.

A lép rendben van, a belső egyensúlyunk is rendben van. A kiegyensúlyozatlan lép gondot és szorongást okoz. Az energiahiányos lép a ködös gondolkodáshoz és az egyértelműség hiányához vezet. A lép a leginkább törékeny szerv, és a jólét megőrzése kulcsfontosságú az egész rendszer számára. Mivel a lép a földelemhez kapcsolódik, a lépben lévő harmónia jele a földelés érzése és megjelenése.

Mikor alkalmazd ezt a gyakorlatsort, azaz a Föld gyakorlatsor legfontosabb hatásai:

 • erősíti a gyomrot
 • gyomorfekély tüneteit enyhíti
 • hatásos lehet allergiákra
 • normális testsúly beállítása
 • krónikus szédülés megszűntetése
 • térdfájdalmat enyhíti
 • egyes fejfájások elmúlhatnak
 • hasmenés megszűntetése
 • szabálytalan menzesz normalizálódik

Mit kapsz a pénzedért?

 • 1 darab videót a helyes csikung légzésről
 • 1 darab videót, melynek időtartam: 21 perc (ez tartalmazza a föld gyakorlatsort)
 • Elméleti leírásokat

Mivel a föld évszaka a nyárutó (indiánnyár), ezen időszak alatt ajánlott többször végezni ezt a gyakorlatsort.

Időtartam: 22 perc.

 

Napi csikung rutin – Föld termékről 1 értékelés

 1. Anita

  A tenyerem végig bizsergett. A végén ahogy megpihentem már az egész lábam és combomban is éreztem a bizsergést. Nagyszerű volt! Köszönöm szépen!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.