Kineziológia

Stresszoldás kineziológiai módszerekkel. Gyere el, próbáld ki! Kérj időontot telefonon vagy a lenti form segítségével.

Miben tudok segíteni?

Szorongások

A beteg  félelmei a nyugtalanság és ingerlékenységben jelentkeznek, melynek testi tűnetei is lehetnek, mint pl. bőrpír.

Hangulatzavar

A hangulat tartós szélsőségekbe való eltolódása, mely a kognitív és vegetatív funkciók működési zavarát is ereményezheti.

Tanulási nehézségek

A kamasz kori tanulási zavarok, komoyl fusztrációt okozhatnak, amik tovább gyengíthetik az iskolai teljesítményt.

Trauma feldolgozása

A sérülések, balesetek komoly lelki nyomokat hagyhatnak a betegen. Számára a világ kiszámíthatalanná, veszélíessé válik. 

Önbizalomhiány

Az alacsony önértékeléssel rendelkező emberek, visszahúzódóak, tele vannak szorongással, félelmekkel.

Stresszoldás

Számos módszer létezik a stressz kezelésére. Általános kedélyjavítás, blokkok oldásával megelőzhetőek a későbbi betegségek.

Mi az a kineziológia?

A kineziológia az izomtesztelésre épül, amely azon összefüggésen alapszik, hogy bármilyen stressz vagy negatív gondolat negatív változást idéz elő a testben, így az izmokban, izomtónusban is.
Ez az, amit a kineziológus az izomteszteléssel érzékel. A módszer lényege, hogy feloldja a testben keletkezett blokkokat és segítse a szervezetben bármilyen okból megborult egyensúlyt visszaállítani.

A kineziológia segítségével gyengéden, kíméletesen és gyorsan lehet megtalálni a problémát okozó negatív érzelmeket. Beindul a test öngyógyító folyamata.
A kineziológiai oldások során hatékonyan és maradandóan emelkedik tudatosságunk egy magasabb szintre, és ezáltal változik meg az életünk minősége.
Az oldások során megszabadulunk azoktól a negatív érzelmektől, amelyek tudattalanul irányítják életünket a felszínen megjelenő stressz formájában, amelyek létrehozzák kudarcainkat, kapcsolati problémáinkat, tanulási nehézségeinket, testi-lelki betegségeinket.

Hagyan zajlik egy kezelés?

  • Első lépésben átbeszéljük az adott problémát.
  • Majd előteszteket végzünk, amiből kiderül, hogy tudunk-e az adott problémán dolgozni. 
  • Majd következik maga a kezelés, ami az alábbaik szerint zajlik: Gyengéd nyomást gyakorlok a kezelt személy karjaira. Ha erős választ kapok, az igent jelent, ha gyenge választ, akkor az nemet. Így beszélgetünk a testeddel, a tudatalattiddal és göngyölítjük fel a betegség, vagy adott probléma hátterét. 
  • Különböző technikákkal oldásokat végzünk, majd korrekciós technikákkal korrigáljuk a negatív érzelmi elváltozásokat, amik blokkokat állítottak fel, ezáltal kialakították a problémát, betegséget. 
  • Ha jól dolgoztunk együtt, akkor  szervezet öngyógyító folyamata beindul. Ez mindenkinél saját ritmus alapján megy végbe, függ a beteg akaratán, hogy mennyire akarja megoldani az adott problémát. 

Küldj üzenetet

Ha csak kérdezni, érdeklődni szeretnél, lépj velem kapcsolatba az oldalsó felület segítségével. 

Close Menu
×
×

Cart