Kineziológia

Stresszoldás kineziológiai módszerekkel. Gyere el, próbáld ki! Kérj időpontot telefonon vagy a lenti form segítségével.

Miben tudok segíteni?

Szorongások

A beteg  félelmei a nyugtalanság és ingerlékenységben jelentkeznek, melynek testi tünetei is lehetnek, mint pl. bőrpír.

Hangulatzavar

A hangulat tartós szélsőségekbe való eltolódása, mely a kognitív és vegetatív funkciók működési zavarát is eredményezheti.

Tanulási nehézségek

A kamasz kori tanulási zavarok, komoly frusztrációt okozhatnak, amik tovább gyengíthetik az iskolai teljesítményt.

Trauma feldolgozása

A sérülések, balesetek komoly lelki nyomokat hagyhatnak a betegen. Számára a világ kiszámíthatatlanná, veszélyessé válik. 

Önbizalomhiány

Az alacsony önértékeléssel rendelkező emberek, visszahúzódóak, tele vannak szorongással, félelmekkel.

Stresszoldás

Számos módszer létezik a stressz kezelésére. Általános kedélyjavítás, blokkok oldásával megelőzhetőek a későbbi betegségek.

Mi az a kineziológia?

A kineziológia az izomtesztelésre épül, amely azon összefüggésen alapszik, hogy bármilyen stressz vagy negatív gondolat negatív változást idéz elő a testben, így az izmokban, izomtónusban is.
Ez az, amit a kineziológus az izomteszteléssel érzékel. A módszer lényege, hogy feloldja a testben keletkezett blokkokat és segítse a szervezetben bármilyen okból megborult egyensúlyt visszaállítani.

A kineziológia segítségével gyengéden, kíméletesen és gyorsan lehet megtalálni a problémát okozó negatív érzelmeket. Beindul a test öngyógyító folyamata.
A kineziológiai oldások során hatékonyan és maradandóan emelkedik tudatosságunk egy magasabb szintre, és ezáltal változik meg az életünk minősége.
Az oldások során megszabadulunk azoktól a negatív érzelmektől, amelyek tudattalanul irányítják életünket a felszínen megjelenő stressz formájában, amelyek létrehozzák kudarcainkat, kapcsolati problémáinkat, tanulási nehézségeinket, testi-lelki betegségeinket.

Hogyan zajlik egy kezelés?

  • Első lépésben átbeszéljük az adott problémát.
  • Majd elöteszteket végzünk, amiből kiderül, hogy tudunk-e az adott problémán dolgozni. 
  • Majd következik maga a kezelés, ami az alábbiak szerint zajlik: Gyengéd nyomást gyakorlok a kezelt személy karjaira. Ha erős választ kapok, az igent jelent, ha gyenge választ, akkor az nemet. Így beszélgetünk a testeddel, a tudatalattiddal és göngyölítjük fel a betegség, vagy adott probléma hátterét. 
  • Különböző technikákkal oldásokat végzünk, majd korrekciós technikákkal korrigáljuk a negatív érzelmi elváltozásokat, amik blokkokat állítottak fel, ezáltal kialakították a problémát, betegséget. 
  • Ha jól dolgoztunk együtt, akkor  szervezet öngyógyító folyamata beindul. Ez mindenkinél saját ritmus alapján megy végbe, függ a beteg akaratán, hogy mennyire akarja megoldani az adott problémát. 

Kineziológiai önsegítő gyakorlatsor

Hallottál már a kineziológia gyógyító erejéről, de még nem voltál kezelésen? Már ismered a módszert, többször segített is, de nem ismered az önkezelő kineziológiai módszereket? Lehet még soha sem hallottál erről a tudományágról, de szeretnél többet tudni? Itt a lehetőség. Ez a minikurzus bevezet a kineziológia alapjaiba. Megtanulhatsz számos olyan gyakorlatot, amivel segíteni tudsz magadon.

A kurzus keretében betekintést nyerhetsz a kineziológiába. Megismerkedhetsz az izomteszteléssel, valamint egy olyan gyakorlatot tanulhatsz meg, aminek segítségével kommunikálhatsz a tudatalattiddal. 

16 gyakorlatról találsz leírást, képes és videós formában bemutatót.

Valamint egy komplett 15 perces gyakorlatsort tanulhatsz meg videó segítségével, amit napi szinten gyakorolhatsz.

Küldj üzenetet

Ha csak kérdezni, érdeklődni szeretnél, lépj velem kapcsolatba az oldalsó felület segítségével.