Mi az amire leginkább szűkségünk van? Erre a kérdésre sok mindent lehet válaszolni. Abban talán egyetértünk, hogy az idő az, amiből sokszor jó lenne több. Ezért, ha lenne valami felsőbbrendű erő, aki tudna adni nekünk időt, mindenki életében eljönne az a pont, amikor erre vágyna. Gondoljunk csak bele, amikor életünk végén vagyunk, milyen jó lenne, ha még számos történetre maradna idő. Ha újra kezdhetnénk dolgokat, amiket tudjuk, hogy elhibáztunk. Hány ismert ember utolsó mondatát olvashattuk már, hogy mit tett volna máskép. De a mindennapokban is hányszor érezzük, hogy itt a nap vége és még mennyi teendőnk lenne és mi az, ami nem fért bele. Vagy amikor szabadságra megyünk és sóvárgunk, hogy de még pár nap milyen jó lenne. Szerintem mindenkinek ismerős ez az érzés.

Az idő az egyik legfontosabb tényező az életünkben. Hisz a pénzt, ha nem jól osztjuk be és elfogy, akkor meg lehet találni a módját, hogy legyen, annyi amennyi kell. Az idő, ha elfogy, nem termelődik újra.

Miért is írok erről? Úgy gondolom, hogy a fentiek miatt nem mindegy, hogy életünk melyik szakaszában ismerjük fel azokat a dolgokat, amik igazán fontosak. Persze szembe jönnek velünk, gondolatok, idézetek, nagy beszélgetések kapcsán, de ezek alapján nem változtatunk az életünkön. Beleesünk abba a csapdába, amibe szinte mindenki, hogy már túl késő. Vagy a miért nem előbb tettem meg.

Egy életed van! Itt és most. Ez az amiben élsz. Mindegy, hogy eddig mi történt. Az is mindegy, hogy mi fog történi ez után. Az számít, hogy most miként gondolkozol és mit teszel annak érdekében, hogy életed szabadabb, boldogabb, teljesebb legyen. Érzed, hogy valamire szűkséged van, kell a változás, de meglépni, cselekedni nagyon nehéz dolog.

Életünket a döntéseink határozzák meg. Attól vagyunk felnőttek, hogy nap, mint nap döntéseket hozunk. És igen, van, hogy nagy döntést kell hozni, amikre nehezen szánjuk rá magunkat, de egy belső hang csilingel, hogy tedd meg. A Te döntésed, hogy megteszed, vagy elnyomod azt a bizonyos hangot. Legyen az egy párkapcsolat, egy munkahely, egy egészségügyi kérdés.

Abban tudok segíteni itt Neked, hogy elmondom, megmutatom azokat a dolgokat, amik segíthetnek dönteni, amik által egészségesebben élhetsz, kiegyensúlyozottabb lehetsz, jobban fogod kezelni a stresszt, máskép látod a gondokat, mindez által időt nyersz. Mert ha velem tartasz megmutatom, hogyan lásd a Veled kapcsolatos eseményeket, miként viszonyulj hozzájuk, ez által meghozhatsz olyan döntéseket, amik kihatással lesznek az életedre, amitől felszabadulsz és megtalálod a belső békét. Ez által időt kapsz, ami szerintem a legértékesebb dolog az életünkben! Lesz időd élni és élvezni az életet!

Facebook
Pinterest

Köszönöm a megosztást!

Vélemény, hozzászólás?