Öngyógyító Tudástár – Yang csomag

Öngyógyító Tudástár Yang csomag

34 790 Ft

Leírás

A yin kiegészíti a yang és így lesz teljes. Nem csak a betegségekre kapsz megoldást, hanem számos prevenciós gyakorlatot is megismerhetsz, amennyiben fontosnak tartod a megelőzést is.

Mit tartalmazz a csomag?:

Mindazt, ami a yin csomagban is benne van, plusz:

 • Olyan ősi tao gyakorlatokat ismerhetsz meg, melyek segítenek abban, hogy megelőzz bizonyos betegségeket. Ezeket beépítheted a napi rutinodba és akár reggel vagy este elvégezheted őket. Az ősi tao gyakorlatokból fejlődött ki a csikung egy-egy ága is. Így többen tao csikungként is ismerik ezeket a gyakorlatokat.
 • A reflexológia egyre ismertebb természetgyógyászati ág, melyet leginkább lábmasszírozásként ismernek. Ennél sokkal többről van szó, mint masszírozásról. A lábunkon olyan zónák vannak, amikkel egyes szervekre tudunk hatni. Azt már kevesebben tudják, hogy ezek a zónák a tenyéren is megtalálhatóak. A „kezünk mindig kéznél van”, így könnyebben tudjuk kezelésbe venni ezeket a zónákat és jótékonyan hatni egyes szerveinkre.
 • Akupunktúráról már mindenki hallott. Az akupresszúrát kevesebben ismerik. Tűk nélkül is tudunk hatni a meridiánrendszerünkön található pontokra, azok stimulálásával, akár azonnal hatást érhetünk el görcsök, fájdalmak esetén. Számos pontot ismerhetsz meg, melyeket preventív jelleggel is tudsz alkalmazni.
 • A mudra ujjtartások egy kevésbé ismert keleti gyógymód. Azonban hatását számos nyugati szaklapban is méltatják. Hatalmas előnye, hogy csak a kezünk kell hozzá és pár perc alatt szintén jótékony energiatisztítást tudunk végezni a szervezetünkön. Mivel sok mudra létezik és megjegyezni sem könnyű őket. Ebben segít a tudástár, ahol össze vannak gyűjtve, preventív jelleggel is ezek a kéztartások.
 • A kineziológiai gyakorlatok talán a legkevésbé ismertek előttünk. Itt a keleti és nyugati tudás egyesül. Olyan gyakorlatokat találsz, amik nem csak az energiaendszeredre hatnak, hanem az agyi integrációra is. Nem csak a stresszt tudod általuk könnyebben kezelni, de ha tanulási nehézséged, koordinációs problémáid vannak, akkor abban is előbbre tudsz lépni. Akár gyerekeden is alkalmazhatod. Megdöbbentő milyen pozitív hatásai vannak egy-egy ilyen gyakorlatnak.
 • Aki kicsit is jobban elmélyedt már a keleti tanokban, az jól tudja, hogy az igazi életminőség változáshoz a legjobb út a meditáció. Számos meditációs gyakorlatot találsz, melyek segítenek elindulni a belső utazás ösvényén. Egyedi megközelítésben, hanganyagokkal tudsz meditálni. A folyton bővül anyagok segítenek abban, hogy többet tudj meg magadról, a fényről ami bennünk van, és az univerzum káprázatos erejéről, mely segíthet az életed bármely szakaszában, ha lelked közelebb kerül hozzá.
 • Külön tananyag foglalkozik a légzőtechnikákkal, ami a legegyszerűbben fog segíteni például a stressz kezelésében.
 • A fülmasszázs keretében megtanulhatod, hogyan hathatsz egy mikrozónán keresztül az egész szervezetedre jótékonyan.
 • EFT tanfolyam, mely 15 leckében tanítja meg a hatékony stresszkezelést és a lelki problémák kezelését.
 • Az Agy Biohacking tanfolyam keretében a memóriád, az egyensúly érzéked, a tanulási- és koordinációs készségek fejleszthetők.
 • A jövőben folyamatosan bővül a prevenciós eszköztár. Ezért éveken keresztül ismerhetsz meg új módszereket.
 • Szemtréning segíteni fog a látásod megóvásában, javítja a szemed egészségét.
 • Az öngyógyítás kulcsa a helyes táplálkozás, melyről bővebben találsz ismereteket a tudástáron belül. Az egészséges ételek és italok mellett elmerülhetsz a gyógynövények hatásaiban, vagy a böjt módszerében. Több, mint 80 recept segít abban, hogy finom és egészséges ételeket egyél.
 • A yang csomag lehetőséget ad, hogy csatlakozz egy zárt facebook közösséghez, ahol egymást segítjük, támogatjuk. Egyéb praktikákat oszthatunk meg öngyógyítás témakörben. Heti rendszerességgel kerül fel ide is videó, módszer, segítségnyújtás. A közösségnek hatalmas ereje van, hisz szembesülhetsz, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal, sokan küzdünk hasonló problémákkal és lehet itt kapsz valakitől egy olyan szót, mondatot, ami segít átlendülni.

Kinek ajánlom?

Annak ajánlom, aki szeretne több prevenciós gyakorlatot is megtanulni, nem csak egy adott betegségre dolgozni. Fontos számára az egészségmegőrzés és támogatást keres életmód váltásra is. Szeretne egy közösséghez tartozni, mert érdekli a saját és családja egészsége.

Az ár éves díj.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öngyógyító Tudástár – Yang csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.