Öngyógyító Tudástár – Chi csomag

Öngyógyító Tudástár Chi csomag

86 160 Ft

Leírás

Ha a yin és yang egyensúlyba kerül, akkor a chi megfelelően áramlik benned. Innentől teljes értékű életet élhetsz, mind lelkileg, mind szellemileg, mind a fizikai valóságban.

A chi csomag a teljesség, mely extra bónuszokkal jár. Nem kérdés, hogy ez a legkedvezőbb, ha ár-érték arányban nézem. Már a yang csomag is rengeteg dolgot tartalmazz. Viszont ezzel a csomaggal hozzáférsz az összes csikung tanfolyamhoz, videóhoz. Nem csak ahhoz, ami most elérhető, hanem azokhoz is, amik a jövőben megjelennek, mindezt éves díjfizetés nélkül.

 • A yin és yang csomagban leírtakon felül:
 • Egy All in gyakorlatsort, melyben az összes prevenciós technikából a leghatékonyabbakat kapod. A videó segítségével napi szinten tudod végezni, megteremtve a szervezetedben az egyensúlyt.
 • Hozzáférést a Csikung Start tanfolyamhoz. Ha régóra szeretted volna megtanulni a csikungot, akkor most a csomag részeként ehhez is hozzáférhetsz.
 • Megtanulhatsz egy speciális technikát egy külön tanfolyam keretében, amivel az energiát tudod feléleszteni a testedben. Érezni fogod az energia jelenlétét.
 • Gyógyító Kód tanfolyam segítségével egy olyan módszer birtokába kerülsz, amivel saját problémáidon, betegségeiden dolgozhatsz könnyedén.
 • Önfejlesztés és öngyógyítás témája külön menüpontot kapott, ahol saját magadat fejlesztheted, megismerve azokat a technikákat, nézőpontokat, ami segít lecserélni a jelenlegi látásmódod a világról, hogy több és boldogabb legyél.
 • Ezen felül hozzáférhetsz az összes csikung videóhoz, ami a napi rutin oldalon tematikusan fent van, illetve az élő közös gyakorlások felvételeinek nagy részét is megtalálod.
 • Valamint a jövőben megjelenő összes tanfolyamhoz és videóhoz, élő csikung gyakorláshoz.

Belső blog cikkek, az egészség témakörében

+ EXTRA meglepetés anyagok.

Kinek ajánlom?:

 • Azoknak, akik eredetileg is a csikung miatt találtak az oldalamra. Most nem csak a csikunghoz, hanem az öngyógyító tudástárhoz is hozzáférnek.
 • Azoknak, akik ár érték arányban a legjobbat szeretnék megvásárolni.
 • Azoknak, akik szeretnének egy közösséghez csatlakozni, ahol a csikung mellett az öngyógyításról is tanulhatnak.
 • Azoknak, akik nem szeretnének éves tagsági díjat fizetni.

Öngyógyító Tudástár – Chi csomag termékről 2 értékelés

 1. Králikné Éva

  Kedves István !

  Mikor időm engedi olvasgatom ezt a hatalmas tudásanyagot és végzem a különböző gyakorlatsorokat, mindig valami új információra bukkanok.

  Tisztelettel
  Králikné Éva

 2. Heizler Éva

  Kedves István!

  Számomra nagyon is megérte csatlakozni, a honlap többi anyagához hasonlóan ez is színvonalas, jól átlátható, információgazdag. Sok, hasznos információ, gyakorlat egy helyen, egy-egy fejezet elolvasása után nem marad bennem kérdés. Lelkesen nekivágtam a gyakorlatoknak, kíváncsian várom a hatásukat.

  Szép napot,
  Heizler Éva

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.