Öngyógyító Tudástár - Chi csomag EA

Öngyógyító tudástár – Chi csomag

84 990 Ft

Leírás

Ha a yin és yang egyensúlyba kerül, akkor a chi megfelelően áramlik benned. Innentől teljes értékű életet élhetsz, mind lelkileg, mind szellemileg, mind a fizikai valóságban.

A chi csomag a teljesség, mely extra bónuszokkal jár. Nem kérdés, hogy ez a legkedvezőbb, ha ár-érték arányban nézem. Már a yang csomag is rengeteg dolgot tartalmazz. Viszont ezzel a csomaggal hozzáférsz az összes csikung tanfolyamhoz, videóhoz. Nem csak ahhoz, ami most elérhető, hanem azokhoz is, amik a jövőben megjelennek, mindezt éves díjfizetés nélkül.

  • A yin és yang csomagban leírtakon felül:
  • Egy All in gyakorlatsort, melyben az összes prevenciós technikából a leghatékonyabbakat kapod. A videó segítségével napi szinten tudod végezni, megteremtve a szervezetedben az egyensúlyt.
  • Hozzáférést a Csikung Start tanfolyamhoz. Ha régóra szeretted volna megtanulni a csikungot, akkor most a csomag részeként ehhez is hozzáférhetsz. A tanfolyam önmagában 38.900 Ft-ba kerül.
  • Ezen felül hozzáférhetsz az összes csikung videóhoz, ami a napi rutin oldalon tematikusan fent van. Ezek össz értéke még tagságival is 23.930 Ft.
  • Valamint a jövőben megjelenő összes tanfolyamhoz és videóhoz.
  • Belső blog cikkek, az egészség témakörében

+ EXTRA meglepetés anyagok.

Kinek ajánlom?:

  • Azoknak, akik eredetileg is a csikung miatt találtak az oldalamra. Most nem csak a csikunghoz, hanem az öngyógyító tudástárhoz is hozzáférnek.
  • Azoknak, akik ár érték arányban a legjobbat szeretnék megvásárolni.
  • Azoknak, akik szeretnének egy közösséghez csatlakozni, ahol a csikung mellett az öngyógyításról is tanulhatnak.
  • Azoknak, akik nem akarnak évente díjat fizetni a tagságért.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öngyógyító Tudástár – Chi csomag EA” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.