Öngyógyító gyakorlatsor

Öngyógyító gyakorlatsor többfajta technika alkalmazásával.

11 670 Ft

Leírás

Ez a minikurzus az öngyógyító tudástárban alkalmazott technikákat gyűjti össze. A leghatékonyabb kezelések vannak összeszedve, amikből egy több, mint fél órás videó készült. A videó segítségével megtanulhatod a technikákat. Amennyiben napi szinten használod őket, úgy egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhetsz.

A következő módszereket találod meg a videóban:

  • taoista gyakorlatok
  • tenyér reflexológia
  • kineziológiai gyakorlatok
  • mudra ujjtartások
  • csikung
  • akupresszúra
  • meditáció

Mindegyik máshogy közelíti meg az öngyógyítást, de a lényeg mindegyiknél ugyanaz. Az energetikai rendszer helyreállítása vagy energiával ellátása. Ha a meridián rendszerünkön az energia megfelelően tud áramlani, nincsenek blokkok, amik megakadályozzák az energia eljutását az egyes szervekhez, izmokhoz, úgy elmondhatjuk, hogy egészségesek vagyunk. Azonban ez az állapot bármikor változhat, felborulhat. Egy ártatlan esemény, egy bántó mondat, egy rossz gondolat, vagy egy kellemetlen mozdulat, egy stresszes nap már is zavart kelthet a meridián rendszerben és már meg is változott a testünk energetikája. Ezért is szükséges, hogy napi szinten ápoljuk azt. Ebben a minikurzusban igyekeztem összeszedni, hogy miként tudsz erre a leginkább hatni. Miket tarts be, milyen preventív öngyógyító módszereket alkalmazz nap, mint nap. Tedd rutinná őket, hogy a legjobb formában legyél. Összeállítottam egy gyakorlatsort, amiben a leghatásosabb öngyógyító módszerek vannak összeszedve, úgy, hogy időt spórolj. Valamint hasznos tanácsokat olvashatsz arról, hogy mik azok a dolgok, amik hatással vannak ránk és energiát vonhatnak el. Ha ezekre odafigyelsz, akkor jó úton haladsz, hogy sokáig egészségesen élj.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öngyógyító gyakorlatsor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.