Napi csikung rutin – Víz

Csikungozz oktatóval. Mintha egy foglalkozáson lennél, azzal a különbséggel, hogy nem kell kimozdulnod otthonról.

8 980 Ft

Leírás

Szeretnél csikungozni? Nem akarsz hosszabb időt fordítani a tanulására. Csak a mozgás érdekel? Szereted, ha vezetik a kezed? Ez a csikung gyakorlatsor átmozgatja a víz elemhez tartozó testrészeket, szerveket, meridiánokat. Gyakorlása egészségessé, fitté, stresszmentessé tesz. Ez a videó olyan, mintha egy edzővel dolgoznál. Nincs más dolgod, mint követni a videóban látottakat, hallottakat. Nem kell kimozdulnod otthonról, csak előveszed és „együtt tornázunk”. Ez a videó az öt elem tana szerinti Víz elem jegyében összeszedett mozdulatokat tartalmazza. Ajánlott télen végezni, valamint vese- és hólyagproblémák, derékfájdalmak, hallásromlás esetén is hatásos, főleg, amikor túlzottan felül kerekedik bennünk a félelem érzése.

Kinek ajánlom?

Mint minden ami az öt elem tanáról szól, körforgásban van egymással. Erősítik, és kontrollálják egymást az elemek. A víz elem legfőbb természete az önbizalom. Amikor a víz gyakorlatait végzed, az akaraterődet tudod fejleszteni. Gyengédebbé, éberebbé válsz, melynek köszönhetően mindent el tudsz intézni, végig tudsz csinálni.

A Víz elem Yang szerve a húgyhólyag és a Yin szerve a vese.

E két szerv közös erővel szabályozza a test vízháztartását. A vese kiválasztja a vizeletet, amelyet a húgyhólyag összegyűjt, és tárol addig, amíg az el nem hagyja a szervezetet. A szervezet folyadékrendszerének részei a vér és a nyirok, ezért ezek is szoros kapcsolatban állnak a Víz elemmel.

A Vese tárolja a csi-t, az ősenergiát. Ez az a velünk született életenergia, amit a szülőktől a fogantatáskor kapunk. A tehetség és az ügyesség innen sugároznak szét, mely a legszemélyesebb és a legalapvetőbb, amit az ember az őseitől örököl. Ez az ősenergia nem gyarapítható, de helyes életvitellel jól beosztható.

Mikor alkalmazd ezt a gyakorlatsort, azaz a Víz gyakorlatsor legfontosabb hatásai:

 • enyhíti a hát alsó részében jelentkező fájdalmat
 • impotencia, szexuális alul teljesítést korrigálja
 • emlékezőképesség javul
 • csontok erősödnek
 • hallásromlás javul

Mit kapsz a pénzedért?

 • 1 darab videót a helyes csikung légzésről
 • 1 darab videót, melynek időtartam: 29 perc (ez tartalmazza a víz gyakorlatsort)
 • Elméleti leírásokat

Mivel a víz évszaka a tél, ezen időszak alatt ajánlott többször végezni ezt a gyakorlatsort.

Időtartam: 29 perc.

 

Napi csikung rutin – Víz termékről 1 értékelés

 1. Anita

  Nagyon jól átmozgatott. Néhol szédültem, de csináltam tovább. A guggolós gyakorlatoknál az egész testemet melegség töltötte el, néhol még meg is izzadtam. Pedig számomra nem volt olyan megerőltető.
  Jó volt, köszönöm 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.