Napi csikung rutin – Öt elem gyakorlatsor

Csikungozz oktatóval. Mintha egy foglalkozáson lennél, azzal a különbséggel, hogy nem kell kimozdulnod otthonról.

10 970 Ft

Leírás

A kínai öt elem tana a hagyományos kínai orvoslás egyik maghatározó része. Ez a gyakorlatsor, mind az öt elemre, így az összes meridiánra dolgozik. Annyi különbséggel, hogy mind a két ciklus szerint végigmegy a meridiánokon. Így az egymás után végzett gyakorlatok hatékonyabban fejtik ki hatásukat.

Kinek ajánlom?

Mint minden, ami az öt elem tanáról szól, körforgásban van egymással. Erősítik, és kontrollálják egymást az elemek. A tűz elem erősíti a Földet, mert égéstermékével táplálja. A Föld erősíti a Fémet, mert létrejöhet benne. A Fém erősíti a Vizet, mert dúsítja azt. A Víz erősíti a Fát, mert öntözi és így táplálja. A Fa erősíti a Tüzet, mert elég benne. Ugyanakkor fontos, hogy ne csak erősítsék egymást az elemek, hanem kontrollálják is egymást. Ahogy az energia is lehet testünkben hiány állapotában, vagy egyes helyeken túlenergia keletkezhet. Ezért is fontos, hogy a kontroll körön is végigmenjünk. A Tűz kontrollálja a Fémet, mert megolvasztja. A Fém kontrollálja a Fát, mert kivágja. A Fa kontrollálja a Földet, mert gyökereivel átjárja és így megköti. A Föld kontrollálja a Vizet, mert folyásának irányt szab. A Víz kontrollálja a Tüzet, mert eloltja azt.

Ha külön elemek szerint dolgozol, azok a gyakorlatok jótékonyan tudnak hatni az adott meridiánra, szerve és izomzatra. Ha a komplett öt elem gyakorlatsort végzed, minden meridiánra, szervre dolgozol, ezzel megelőzheted a legtöbb betegséget, erősíted az immunrendszered, a szervezeted, a szerveidet és a hozzájuk kapcsolódó izomrendszert. Úgy lehetsz teljesen egészséges, ha a testedben fenn áll a harmónia, az egyensúly. Ezzel a gyakorlatsorral mindezt elérheted.

Mit kapsz a pénzedért?

  • Leírást az öt elem tanáról és annak összefüggéseiről
  • 1 darab videót, melynek időtartam: 14 perc (ez tartalmazza az öt elem gyakorlatsort mindkét ciklus szerint)

Mivel mindegyik elemre dolgozol, így mindegy, hogy mikor végzed a gyakorlatokat. Itt is, mint mindig a rendszerességen van a hangsúly.

Időtartam: 14 perc.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Napi csikung rutin – Öt elem gyakorlatsor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.