Napi csikung rutin – Fém

Csikungozz oktatóval. Mintha egy foglalkozáson lennél, azzal a különbséggel, hogy nem kell kimozdulnod otthonról.

8 980 Ft

Leírás

Szeretnél csikungozni? Nem akarsz hosszabb időt fordítani a tanulására. Csak a mozgás érdekel? Szereted, ha vezetik a kezed? Ez a csikung gyakorlatsor átmozgatja a fém elemhez tartozó testrészeket, szerveket, meridiánokat. Gyakorlása egészségessé, fitté, stresszmentessé tesz. Ez a videó olyan, mintha egy edzővel dolgoznál. Nincs más dolgod, mint követni a videóban látottakat, hallottakat. Nem kell kimozdulnod otthonról, csak előveszed és „együtt tornázunk”. Ez a videó az öt elem tana szerinti Fém elem jegyében összeszedett mozdulatokat tartalmazza. Ajánlott ősszel végezni, valamint tüdőbetegségek, bőrszárazság, allergiás tünetek, légzőszervi problémák, székrekedés, rossz testtartás esetén is hatásos, főleg, amikor túlzottan lehangoltnak, szomorúnak érezzük magunkat.

Kinek ajánlom?

Mint minden, ami az öt elem tanáról szól, körforgásban van egymással. Erősítik, és kontrollálják egymást az elemek. A fém elem legfőbb természete a befelé fordulás. Amikor a fém gyakorlatait végzed, a nyugalom járja át tested és lelked. Nyitottabb és optimistább leszel, átjár az élet szeretete érzés.

A Fém elem Yang szerve a vastagbél és a Yin szerve a tüdő.

A keleti orvoslásban a tüdő az a szervünk, amely a táplálkozási energia után a felvett energia második nagy forrása, előállítja a légzési energiát, ellenőrzi a bőr működését, nedvességtartalmát, pórusok nyílását-zárását, az orr- és szaglóérzék működését. A kínai diagnosztika szerint a vastagbélproblémák összefüggnek a lép és tüdő gyengeségével, ugyanis a vastagbél mozgásához pl. szükséges az erőteljes, mély légzés.

Mikor alkalmazd ezt a gyakorlatsort, azaz a Fém gyakorlatsor legfontosabb hatásai:

 • Javítja a tüdő vitálkapacitását
 • Légzőszervi megbetegedések elkerülése
 • Pollen allergia érzékenység csökken
 • Köhögés, asztma tünetei visszahúzódnak
 • Székrekedés esetén is hatásos
 • Az orr és a szaglóérzések javulhatnak
 • Száraz bőr tünetek megszűnhetnek
 • Testtartásunk javul

Mit kapsz a pénzedért?

 • 1 darab videót a helyes csikung légzésről
 • 1 darab videót, melynek időtartam: 20 perc (ez tartalmazza a fém gyakorlatsort)
 • Elméleti leírásokat

Mivel a fém évszaka az ősz, ezen időszak alatt ajánlott többször végezni ezt a gyakorlatsort.

Időtartam: 20 perc.

 

 

Napi csikung rutin – Fém termékről 1 értékelés

 1. dmariann777

  Letisztult mozdulatok, magyarázatok, tiszta energiák, tökéletes kapcsolattartás az Égiekkel – ez jellemző minden gyakorlatra. Ezért csatlakoztam

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.