Mini csikung 1-2 tanfolyam+önmasszázs pendrive-on

18 990 Ft

Elfogyott

Leírás

Az ingyenes mini csikung tanfolyam, a mini2 további 6 gyakorlata plusz a csikung önmasszázs tanfolyam pendrive-on. Amennyiben idegenkedsz az interneten keresztül tanulni, lehetőséged van pendrive-on megrendelni a videókat. Így könnyedén le tudod játszani tévén, számítógépen. Nem vagy internethez kötve.

Mit vásárolsz meg?

  • 12 videót (mp4 formátumban), ami külön-külön bemutatja a gyakorlatokat, segít a tanulásban.
  • 2 videót (mp4 formátumban), ami egy-egy hosszabb gyakorlatsort tartalmazz, így egyben gyakorolhatod velem a csikungot.
  • Egy gyakorlati leírásokat tartalmazó word file-t, amit ki tudsz nyomtatni és leírás szerűen tartalmazza a tanultakat.
  • Mindez egy pendrive adathordozón.
  • A termék árra tartalmazza a postai szállítás költségét is.

 

Ez a csomag egy jó bevezető a mozgásos csikung világába. Megtanulsz 10 csikung mozdulatot, valamint a nagyon hatásos csikung önmasszázs gyakorlatait. A csomagban találsz egy 22 perces csikung mozgássort tartalmazó videót, melyek együttes használata jótékonyan hat a szívre, az emésztő rendszerre, a tüdőre, a hólyagra, a vesére. Erősíti a csontokat, és növeli az akaraterőt, a bátorságot, hogy újabb kihívások elé állítsd magad. A csikung önmasszázs egy csodálatos módszer, amiből a meridiántorna is kifejlődőt. Ennek keretében megtanulod, hogyan haladj végig a meridián rendszeren található akupresszúrás pontokon, miként stimuláld ezeket, hogyan aktiváld az őssejteket.

Ez a termék nem ad online hozzáférést a felülethez, hanem fizikai adathordozón kapod meg a videókat. Ezen videók szerzői jogvédelem alatt állnak, terjesztése nem megengedett, az internetre nem tölthetők fel, nem másolhatok le senki számára. Speciális másolás elleni védelemmel vannak ellátva, így ha pendrive-ról átmásolást kezdeményeznek a videók nem lesznek lejátszhatók. A videók mp4 formátumban, full HD felbontásban készültek. Amennyiben a készüléke nem támogatja a lejátszását, azért a forgalmazó felelőséget nem tud vállalni. Minden pendrive tesztelve van postázás előtt.

Fizetés bankkártyával vagy átutalással.

Szállítás idő: A pénz beérkezésétől számítva 2-4 munkanapon belül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini csikung 1-2 tanfolyam+önmasszázs pendrive-on” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.