Mini csikung 2 és önmasszázs tanfolyam

Mini csikung tanfolyam 2 + csikung önmasszázs minikurzusok

8 990 Ft

Leírás

Az ingyenes mini csikung tanfolyamnak a folytatása, aminek keretében további 6 gyakorlatot tanulhatsz meg. Ebben a mini kurzusban találsz egy komplett videót, ami az ingyenes mini kurzus gyakorlatait és a mini cskung 2 tanfolyam gyakorlatait egyben tartalmazza. Így egy 22 perces csikung mozgássort gyakorolhatsz a videó alapján, mely jótékonyan hat a szívre, az emésztő rendszerre, a tüdőre, a hólyagra, a vesére. Erősíti a csontokat, és növeli az akaraterőt, a bátorságot, hogy újabb kihívások elé állítsd magad.

+ A csikung önmasszázs minikurzus, melynek keretében egy 13 perces videó mutatja be, hogyan kell a meridián rendszeren található akupresszúrás pontokat stimulálni.

Ez a termék két tanfolyamhoz is hozzáférést biztosít, nagyon kedvezményes áron.

 

 

Mini csikung 2 és önmasszázs tanfolyam termékről 7 értékelés

 1. Antal Lajosné Hajni

  Kedves István!Pár napja naponta végzem a gyakorlatokat.Már is jobb a közérzetem.Ez biztosan még jobb lesz.Örülök,hogy rád találtam.Szeretettel üdvözöllek.

 2. Edina

  T. István!
  Jógázom, s minden nap beiktattam a légző gyakorlatokat. Hálásan köszönöm hogy ilyen ajándékkal gazdagodott a tudásom.
  🙏🙏🙏

 3. György Sándorné

  Köszönöm ezt a lehetőséget nagyon érdekesnek és jónak éreztem ezt a mini tanfolyamot .Sajnos betegségem által nem minden gyakorlatot tudtam megcsinálni ,de így is nagyon tetszett. Remélem nem túl későn írok de én csak egy nap csusztatassal tudtam megcsinálni a gyakorlatokat. Szeretném folytatni ha lehet .Megkaphatnám a kuponomat a vásárláshoz? Köszönettel. További jó munkát ,és szép napot kívánok.

 4. Hajdu Andrea

  Nagyon tetszett a mini gyakorlatsor.Fontosnak tartom a légzést.Szeretnék majd idővel jobban belemélyedni.

 5. Márta

  Nagyon tetszett h érthető és jól kivitelezhetőek a gyakorlatok. Jó érzés volt utána.

  De ezt az előbb megírtam nem tudom miért nem a helyére került.
  Köszönöm

 6. Márta

  Nagyon tetszett h.érthető és jól kivitelezhetőek a gyakorlatok.Jó érzés volt utána, a testem felfrissült és az érzés h tettem vmit az egészségemért.Köszönöm a lehetőséget h.megismerhetem ezt a csodálatos mozgásrendszert.

 7. Brigitta

  Kedves István!
  Már pár éve hogy elkezdtem jógázni, nagyon szeretem, Már régóta szeretnék kipróbálni még más mozgásformákat is ami szintén az egészségre épül,segít jobban megismerni az emberi test működését és hatásos technikákat lehet megtanulni a mindennapi stressz leküzdéséhez. Nagyon tetszett ez a kis mini tanfolyam,és szeretnék élni a lehetőséggel hogy még kicsit jobban belemélyedjek.
  Köszönöm

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.