Élő közös gyakorlás – Napijegy

NAPIJEGY – egy közös órára szól, csak az élő adás erejéig.

1 590 Ft

Elfogyott

Leírás

NAPIJEGY – egy közös órára szól, csak az élő adás erejéig.

Szívesebben veszel részt egy online közös órán?
Gyakoroljunk együtt heti rendszerességgel.

A jelenlegi helyzetben a közös gyakorlásokat csak online tudom megtartani, így, aki szeretne csatlakozni és élőben követni, nincs más dolga, mint a lentiek alapján akár napi jegyet vásárolni, akár havi bérletet. Mindkettőre van lehetőség.
A közös gyakorlások időpontja: szerda 18.00, szombat 18.00. Átlagos időtartam 30-40 perc.

Miért érdemes csatlakozni?

  • Az adott időpontnak köszönhetően motivált vagy, hogy részt vegyél az órán. Ez is segít a napi rutin kialakításában.
  • Ha lekésel az óráról, semmi gond, aznap még visszanézheted.
  • Nem kell elutazni az edzőterembe, kényelmesen a saját lakásodban végezheted a gyakorlatokat.
  • Vezetett órák, alkalmanként más és más gyakorlatokkal dolgozunk az energetikai rendszerünkön.
  • Új gyakorlatokat tanulhatsz, mélyítheted a tudásod.

AZ ÓRÁK MENETE:
A közös gyakorlások jellemzően 30-40 percesek. Wai dan mozgásos csikungot gyakoroljuk. A tanfolyamokon már megtanult, valamint új gyakorlatok kombinációjával találkozhatsz, kisebb meditációs részeket beiktatva. A gyakorlatokat mindig bemutatom, majd közösen végezzük.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Az élő közös gyakorlások a facebook egy adott zárt csoportjában zajlik. A vásárlás után a fiokom oldalon az élő közös gyakorlást kell kiválasztani. Itt fogod megtalálni a technikai információkat, a csoport linkjét. Mindig vásárold meg a jegyet a közös gyakorlás előtt legalább egy nappal, vagy minimum egy órával (ha bankkártyával vásárolsz), hogy a csoportba be tudjalak tenni.
A vásárlásnál a megjegyzés rovatba írd be azt a nevet, ahogy a facebookon fent vagy, a félreértések elkerülése érdekében.
Ha nem tudsz a csoportba belépni, a gyakorlás előtt írd meg a technikai problémát, amikor már megy az óra, nem tudok segíteni.

A napijegy mindig a vásárlást követő közös gyakorlásra szól. Neked kell kérni a csoportba a felvételt. Ha lemaradsz a közös gyakorlásról, aznap még vissza tudod nézni, de másnap megszűnik a csoporthoz való hozzáférésed.

A gyakorlatok után a csoportban lehet kérdezni, hozzászólni.

Várlak a közös gyakorláson! Tarts velem!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Élő közös gyakorlás – Napijegy” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.