Élő közös gyakorlás - Havi bérlet (tagoknak)

DECEMBER HAVI BÉRLET TAGOKNAK – 2022. december hónapjára szól, 8 alkalom (11.30; 12.03; 12.07; 12.10; 12.14; 12.17; 12.21; 12.28)

4 990 Ft

Leírás

DECEMBER HAVI BÉRLET TAGOKNAK – 2022. december hónapjára szól, 8 alkalom (11.30; 12.03; 12.07; 12.10; 12.14; 12.17; 12.21; 12.28)

Szívesebben veszel részt egy online közös órán?
Gyakoroljunk együtt heti rendszerességgel.

A közös gyakorlások időpontja: szerda 18.00, szombat 18.00. Átlagos időtartam 30-40 perc.

Miért érdemes csatlakozni?

  • Az adott időpontnak köszönhetően motivált vagy, hogy részt vegyél az órán. Ez is segít a napi rutin kialakításában.
  • Ha lekésel az óráról, semmi gond, egész hónapban vissza tudod nézni.
  • Nem kell elutazni az edzőterembe, kényelmesen a saját lakásodban végezheted a gyakorlatokat.
  • Vezetett órák, alkalmanként más és más gyakorlatokkal dolgozunk az energetikai rendszerünkön.
  • Új gyakorlatokat tanulhatsz, mélyítheted a tudásod.

AZ ÓRÁK MENETE:
A közös gyakorlások jellemzően 30-40 percesek. Wai dan mozgásos csikungot gyakoroljuk. A tanfolyamokon már megtanult, valamint új gyakorlatok kombinációjával találkozhatsz, kisebb meditációs részeket beiktatva. A gyakorlatokat mindig bemutatom, majd közösen végezzük.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Az élő közös gyakorlások a facebook egy adott zárt csoportjában zajlik. A vásárlás után a fiokom oldalon az élő közös gyakorlást kell kiválasztani. Itt fogod megtalálni a technikai információkat, a csoport linkjét. A havi bérlet az adott hónapra szól. Érdemes megvásárolni az előző hónap végén. Ha hónap közben is megvásárolhatod, amiről lemaradtál gyakorlat visszanézhető a csoportban az adott hónapban.
A vásárlásnál a megjegyzés rovatba írd be azt a nevet, ahogy a facebookon fent vagy, a félreértések elkerülése véget.
Ha nem tudsz a csoportba belépni, a gyakorlás előtt írd meg a technikai problémát, amikor már megy az óra, nem tudok segíteni.

A havi bérlet mindig az aktuális hónapra közös gyakorlásaira szól. Neked kell kérni a csoportba a felvételt. Ha lemaradsz a közös gyakorlásról, a csoportban az adott hónapban bármikor vissza tudod nézni. A csoport tagságod megszűnik, ha a új hónapba lépünk és nem vettél következő havi bérletet.

A gyakorlatok után a csoportban lehet kérdezni, hozzászólni.

Várlak a közös gyakorláson! Tarts velem!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Élő közös gyakorlás – Havi bérlet (tagoknak)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.