Csikung önmasszázs

Csikung önmasszázs kurzus, videóval.

Original price was: 9 970 Ft.Current price is: 8 990 Ft.

Akció!

Leírás

A csikung önmasszázs többet jelent, mint egy testmasszázs. Magunkon dolgozunk, de nem a hagyományos értelemben masszírozzuk magunkat, hanem a meridián rendszerünkön haladunk végig és különböző technikákkal (ütögetés, kopogtatás, simogatás) stimuláljuk az egyes akupresszúrás pontokat, kezeljük és tisztítjuk a meridián rendszerünket.

Miért jó?

 • Egyrészt, mert nem kell hozzá más. Nevében is benne van, hogy önmagunkon végezzük. A csikungban több önmasszázs gyakorlat megtalálható, ősidők óta alkalmazzák és használják a kínaiak, melynek nagy részét továbbfejlesztette a japán Do-in mozgáskultúra. De használják a mostanában divatos meridiántornák során is.
 • A meridiánok ütögetésével megszüntethetjük a csi pangását, ill. beindíthatjuk a csi egészséges áramlását, ami támogatja a testi egészség megőrzését, a lelki harmónia elérését és segíti a spirituális fejlődést is. Többfajta technikával haladunk végig a testünk meridián rendszerén, kezelünk akupresszúrás pontokat. A mozgás és a magunkra figyelés kombinációjával egyfajta aktív meditációt valósítunk meg, mellyel nagyban javítjuk testünk energetikai állapotát.
 • A csikung önmasszázs segíti szervezetünk harmonizálását, így hatásos betegségek kezelésében, közérzetünk javítására, stresszes és feszült állapotok oldására. Ezen kívül javítja a testtudatunkat, jobb és harmonikusabb viszonyba kerülhetünk testünkkel, megismerjük határait, megtapasztaljuk azok változásait.
 • Ezek a mozdulatok is könnyen megtanulhatóak, mint a legtöbb csikung gyakorlatsor. Aki aktív mozgást ritkán végez, vagy kevésbé hajlékony, sőt ágyban fekvő beteg, ő is használhatja ezt a gyakorlatsort.

Amennyiben egy csikung gyakorlatsort szeretnél ezzel kiegészíteni, vagy már régóta meg szeretnéd tanulni az ősi önmasszázs lényegét, akkor ez a kis kurzus Neked való.

Mit kapsz a pénzedért?

 • Ismertetőt a csikung önmasszázsról
 • Egy videót, ami segít megtanulni az egyes technikákat. Annyiszor nézed meg, amennyiszer szeretnéd, örök hozzáférést kapsz a felülethez.
 • Ajándék kupont

 

Csikung önmasszázs termékről 3 értékelés

 1. JÁNOS Gyula

  Köszönöm, hogy megismertem és részem lehetett a bemutatott gyakorlatokban. Az eddigiek – mind a felépítés, bemutatás mind a gyakorlatok könnyű begyakorolhatósága és hatása – alapján természetes számomra, hogy nem csak folytatni fogom de tovább is fogom ajánlani a körömben. Bízom abban, hogy ezen az úton haladva végre megvalósul az amit már régebb terveztem – , hogy a csikung mozgásformái, gyakorlatai az életmódom, a mindennapjaim részévé válnak.

 2. Siklósi Erika

  Köszönöm. Szeretném folytatni.

 3. Hajdu Erika

  Végig csináltam az új gyakorlatsort. Nagyon tetszett. Teljesen felfrissültem, ellazultam. Az önmasszázs annyira jó volt, hogy nem találok rá szavakat, mennyire jól esett. A végére egészen kimelegedtem, és egyszerűen leírhatatlan szuper érzés járt át. Nagyon köszönöm. Minden nap csinálni fogom ezeket a gyakorlatokat. Erika

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.