Csikung önmasszázs

Csikung önmasszázs kurzus, videóval.

9 970 Ft

Leírás

A csikung önmasszázs többet jelent, mint egy testmasszázs. Magunkon dolgozunk, de nem a hagyományos értelemben masszírozzuk magunkat, hanem a meridián rendszerünkön haladunk végig és különböző technikákkal (ütögetés, kopogtatás, simogatás) stimuláljuk az egyes akupresszúrás pontokat, kezeljük és tisztítjuk a meridián rendszerünket.

Miért jó?

 • Egyrészt, mert nem kell hozzá más. Nevében is benne van, hogy önmagunkon végezzük. A csikungban több önmasszázs gyakorlat megtalálható, ősidők óta alkalmazzák és használják a kínaiak, melynek nagy részét továbbfejlesztette a japán Do-in mozgáskultúra. De használják a mostanában divatos meridiántornák során is.
 • A meridiánok ütögetésével megszüntethetjük a csi pangását, ill. beindíthatjuk a csi egészséges áramlását, ami támogatja a testi egészség megőrzését, a lelki harmónia elérését és segíti a spirituális fejlődést is. Többfajta technikával haladunk végig a testünk meridián rendszerén, kezelünk akupresszúrás pontokat. A mozgás és a magunkra figyelés kombinációjával egyfajta aktív meditációt valósítunk meg, mellyel nagyban javítjuk testünk energetikai állapotát.
 • A csikung önmasszázs segíti szervezetünk harmonizálását, így hatásos betegségek kezelésében, közérzetünk javítására, stresszes és feszült állapotok oldására. Ezen kívül javítja a testtudatunkat, jobb és harmonikusabb viszonyba kerülhetünk testünkkel, megismerjük határait, megtapasztaljuk azok változásait.
 • Ezek a mozdulatok is könnyen megtanulhatóak, mint a legtöbb csikung gyakorlatsor. Aki aktív mozgást ritkán végez, vagy kevésbé hajlékony, sőt ágyban fekvő beteg, ő is használhatja ezt a gyakorlatsort.

Amennyiben egy csikung gyakorlatsort szeretnél ezzel kiegészíteni, vagy már régóta meg szeretnéd tanulni az ősi önmasszázs lényegét, akkor ez a kis kurzus Neked való.

Mit kapsz a pénzedért?

 • Ismertetőt a csikung önmasszázsról
 • Egy videót, ami segít megtanulni az egyes technikákat. Annyiszor nézed meg, amennyiszer szeretnéd, örök hozzáférést kapsz a felülethez.
 • Ajándék kupont

 

Csikung önmasszázs termékről 2 értékelés

 1. Hajdu Erika

  Végig csináltam az új gyakorlatsort. Nagyon tetszett. Teljesen felfrissültem, ellazultam. Az önmasszázs annyira jó volt, hogy nem találok rá szavakat, mennyire jól esett. A végére egészen kimelegedtem, és egyszerűen leírhatatlan szuper érzés járt át. Nagyon köszönöm. Minden nap csinálni fogom ezeket a gyakorlatokat. Erika

 2. Siklósi Erika

  Köszönöm. Szeretném folytatni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.