Öngyógyító Tudástár – Chi Start csomag

Öngyógyító Tudástár Chi csomag tagoknak

24 990 Ft

Leírás

Ha a yin és yang egyensúlyba kerül, akkor a chi megfelelően áramlik benned. Innentől teljes értékű életet élhetsz, mind lelkileg, mind szellemileg, mind a fizikai valóságban.

Ezt a kedvezményes csomagot csak azok tudják igénybe venni, akik a Start csomagot már megvásárolták. A díj éves díjat jelent.

Az öngyógyító tudástár chi csomagja a teljesség, mely extra bónuszokkal jár. Nem kérdés, hogy ez a legkedvezőbb, ha ár-érték arányban nézem, a tagsági kedvezménnyel pedig ez a legjobb választás. Már a yang csomag is rengeteg dolgot tartalmazz. Viszont ezzel a csomaggal hozzáférsz az összes csikung videóhoz és kurzushoz. Nem csak ahhoz, ami most elérhető, hanem azokhoz is, amik a jövőben megjelennek. Így nem kell külön megvásárolnod őket, ha szeretnél további gyakorlatokat megtanulni és fejlődni.

Mit tartalmazz a csomag?

 • Átfogó tudásanyagot azokról az öngyógyító technikákról, melyeket használni fogunk. Itt megtalálsz mindent, amire szűkséged van, hogy megértsd az egyes módszerek működését, alap kezelési technikákat.
 • Igyekeztem olyan dolgokra is figyelni, hogy ne csak az ismeret és tudásanyag legyen átadva, hanem vizsgáljuk meg azt is, hogy honnan hova jutunk el. Ezért van egy önreflexiós rész, ami segít abban, hogy most hol tartasz az egészségedben és a technikák alkalmazása után, milyen javulásokat értél el.
 • Több, mint 50 betegségre, betegségcsoportra, fájdalomra találsz öngyógyító technikákat, tematikusan felépítve. Ezeken az oldalakon szöveges, képes és videós formában vannak bemutatva a módszerek, amikkel segíteni tudsz magadon. Hatni tudsz a szervezeted öngyógyító folyamataira.
 • Fontosnak tartom, hogy ne csak egy-egy öngyógyító technika bemutatásáról szóljon a tudástár. Így magáról a kórképekről is olvashatsz.
 • A betegségek 80-85% mögött lelki okok állnak. Természetesen ez mindenkinél más és mást jelenthet. Azonban vannak általános vetületek arra, hogy milyen lelki háttér, hova vezethet, milyen betegséget okozhat. Ezeket is megtalálod az oldalon.
 • Minden betegségnél kapsz életmód és étrendi tanácsokat, valamint segítséget kapsz,  hogy milyen gyógynövények alkalmazása javasolt.
 • Úgy alkottam meg az összes felületet, hogy bárki hozzáteheti a saját élményét, egyéb praktikáját, amit ő már sikeresen használt. Ez által tapasztalati leírásokat is olvashatsz, ami azon is múlik, hogy mennyire aktívak a tagok és merik megosztani érzéseiket, a gyakorlatok hatásait.
 • Az oldalon belül van Fórum rész, ahol hozzá lehet szólni témákhoz. Le lehet írni, hogy mi ami tetszik és mit hiányolsz, mivel bővüljön későbbiekben a tudástár.
 • Hírek oldalon mindig tájékoztatva leszel az újdonságokról, hogy mikor mi változott, így jobban nyomon követhető, hogy az utolsó bejelentkezésed óta mi változott.
 • Ahogy a tudástár taglétszáma növekszik és igény merül fel rá, lehetőséged lesz személyes találkozókon, táborokon részt venni, ahol szakmai előadásokat hallgathatsz, ismerkedhetsz és élőben is tanulhatsz gyakorlatokat.
 • Olyan ősi tao gyakorlatokat ismerhetsz meg, melyek segítenek abban, hogy megelőzz bizonyos betegségeket. Ezeket beépítheted a napi rutinodba és akár reggel vagy este elvégezheted őket. Az ősi tao gyakorlatokból fejlődött ki a csikung egy-egy ága is. Így többen tao csikungként is ismerik ezeket a gyakorlatokat.
 • A reflexológia egyre ismertebb természetgyógyászati ág, melyet leginkább lábmasszírozásként ismernek. Ennél sokkal többről van szó, mint masszírozásról. A lábunkon olyan zónák vannak, amikkel egyes szervekre tudunk hatni. Azt már kevesebben tudják, hogy ezek a zónák a tenyéren is megtalálhatóak. A „kezünk mindig kéznél van”, így könnyebben tudjuk kezelésbe venni ezeket a zónákat és jótékonyan hatni egyes szerveinkre.
 • Akupunktúráról már mindenki hallott. Az akupresszúrát kevesebben ismerik. Tűk nélkül is tudunk hatni a meridiánrendszerünkön található pontokra, azok stimulálásával, akár azonnal hatást érhetünk el görcsök, fájdalmak esetén. Számos pontot ismerhetsz meg, melyeket preventív jelleggel is tudsz alkalmazni.
 • A mudra ujjtartások egy kevésbé ismert keleti gyógymód. Azonban hatását számos nyugati szaklapban is méltatják. Hatalmas előnye, hogy csak a kezünk kell hozzá és pár perc alatt szintén jótékony energiatisztítást tudunk végezni a szervezetünkön. Mivel sok mudra létezik és megjegyezni sem könnyű őket. Ebben segít a tudástár, ahol össze vannak gyűjtve, preventív jelleggel is ezek a kéztartások.
 • A kineziológiai gyakorlatok talán a legkevésbé ismertek előttünk. Itt a keleti és nyugati tudás egyesül. Olyan gyakorlatokat találsz, amik nem csak az energiarendszeredre hatnak, hanem az agyi integrációra is. Nem csak a stresszt tudod általuk könnyebben kezelni, de ha tanulási nehézséged, koordinációs problémáid vannak, akkor abban is előbbre tudsz lépni. Akár gyerekeden is alkalmazhatod. Megdöbbentő milyen pozitív hatásai vannak egy-egy ilyen gyakorlatnak.
 • EFT tanfolyam, mely 15 leckében tanítja meg a hatékony stresszkezelést és a lelki problémák kezelését.
 • Az Agy Biohacking tanfolyam keretében a memóriád, az egyensúly érzéked, a tanulási- és koordinációs készségek fejleszthetők.
 • Az öngyógyítás kulcsa a helyes táplálkozás, melyről bővebben találsz ismereteket a tudástáron belül. Az egészséges ételek és italok mellett elmerülhetsz a gyógynövények hatásaiban, vagy a böjt módszerében. Több, mint 70 receptet találsz, ami segíti a helyes táplálkozást.
 • Aki kicsit is jobban elmélyedt már a keleti tanokban, az jól tudja, hogy az igazi életminőség változáshoz a legjobb út a meditáció. Számos meditációs gyakorlatot találsz, melyek segítenek elindulni a belső utazás ösvényén. Egyedi megközelítésben, hanganyagokkal tudsz meditálni. A folyton bővül anyagok segítenek abban, hogy többet tudj meg magadról, a fényről ami bennünk van, és az univerzum káprázatos erejéről, mely segíthet az életed bármely szakaszában, ha lelked közelebb kerül hozzá.
 • Külön tananyag foglalkozik a légzőtechnikákkal, ami a legegyszerűbben fog segíteni például a stressz kezelésében.
 • Gyógyító Kód tanfolyam segítségével egy olyan módszer birtokába kerülsz, amivel saját problémáidon, betegségeiden dolgozhatsz könnyedén.
 • A fülmasszázs keretében megtanulhatod, hogyan hathatsz egy mikrozónán keresztül az egész szervezetedre jótékonyan.
 • Megtanulhatsz egy speciális technikát egy külön tanfolyam keretében, amivel az energiát tudod feléleszteni a testedben. Érezni fogod az eneregia jelenlétét.
 • A jövőben folyamatosan fog még bővülni a prevenciós eszköztár. Ezért éveken keresztül ismerhetsz meg új módszereket.
 • Csatlakozhatsz egy zárt facebook közösséghez, ahol egymást segítjük, támogatjuk. Egyéb praktikákat oszthatunk meg öngyógyítás témakörben. A közösségnek hatalmas ereje van, hisz szembesülhetsz, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal, sokan küzdünk hasonló problémákkal és lehet itt kapsz valakitől egy olyan szót, mondatot, ami segít átlendülni.
 • Egy All in gyakorlatsort, melyben az összes prevenciós technikából a leghatékonyabbakat kapod. A videó segítségével napi szinten tudod végezni, megteremtve a szervezetedben az egyensúlyt.
 • Ezen felül hozzáférhetsz az összes csikung videóhoz, ami a napi rutin oldalon tematikusan fent van. Ezek össz értéke még tagságival is 23.950 Ft.
 • Valamint a jövőben megjelenő összes minikurzushoz és videóhoz.
 • Belső blog cikkek, az egészség és önfejlesztés témakörében

+ EXTRA meglepetés anyagok.

Kinek ajánlom?:

 • Azoknak, akik eredetileg is a csikung miatt találtak az oldalamra. Most nem csak a csikunghoz, hanem az öngyógyító tudástárhoz is hozzáférnek.
 • Azoknak, akik ár érték arányban a legjobbat szeretnék megvásárolni.
 • Azoknak, akik szeretnének egy közösséghez csatlakozni, ahol a csikung mellett az öngyógyításról is tanulhatnak.

Mi az az Öngyógyító Tudástár? Ha még nem hallottál róla, itt olvashatsz bővebben a kezdeményezésről.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öngyógyító Tudástár – Chi Start csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.