Csikung Start tanfolyam pendrive-on

49 990 Ft

Leírás

A Csikung Start tanfolyam fizikai változata. Amennyiben idegenkedsz attól, hogy az interneten keresztül, egy zárt felületen tanulj, lehetőséged van pendrive-on megrendelni a videókat. Így könnyedén le tudod játszani tévén, számítógépen. Nem vagy internethez kötve.

Mit vásárolsz meg?

 • 50 videót (mp4 formátumban), ami külön-külön bemutatja a gyakorlatokat, segít a tanulásban, fejezetekre bontva.
 • Ebből 8 videó (mp4 formátumban), egy-egy hosszabb gyakorlatsort tartalmazz, így egyben gyakorolhatod velem a csikungot.
 • Egy gyakorlati leírásokat tartalmazó A4 nyomtatott munkafüzetet (90 oldal), melyben a tanfolyam elméleti anyagát találod, képekkel, leírásokkal illusztrálva.
 • Csikung zenei válogatás (mp3) formátumban.
 • Egy pendrive adathordozót, amin a videók és a zenék szerepelnek.
 • A termék árra tartalmazza a postai szállítás költségét is.

A tanfolyamról:

 1. Több, mint 50 videó segít a technikák elsajátításában. Ezekben elmagyarázom a csikung mozdulatok lényegét. Azt, hogy mire figyelj, amikor végezd a gyakorlatokat. Azokat hogyan végezd. Hogyan tudod összehangolni a légzést és a mozgást, mikor és hogyan kell feszíteni az izmokat.
 2. Kapsz 1 db egy órás gyakorlatsort, videó formájában, ami az egész testet átmozgatja. A csikung legismertebb és leghatékonyabb mozdulatait találod meg. Ezen videóval begyakorolhatod a mozdulatokat. Ha elfelejtetted őket, bármikor előveheted és ismételheted. De ha le akarod játszani pl. tévén és úgy akarsz tornázni, akkor arra is van lehetőséged.
 3. Megtanulod az Aranygömb gyakorlatsort, megismerkedhetsz az 5 elem tanával, és a csikung 5 elem gyakorlataival.
 4. További videók egy-egy 20 perces gyakorlatsort tartalmaznak, amit reggelente és délutánonként érdemes végezni, ha nincs sok időd, csak egy bő negyed órád a mozgásra.
 5. Megtanulhatod a Wai Dan csikung legismertebb és leghatékonyabb gyakorlatait, mint a Do-Mo technikákat, a 8 brokáttekercs gyakorlatsort, amik teljesen átmozgatnak.
 6. A tananyag tartalmazz jó pár leírást, tanácsot a csikung végzésével kapcsolatban. Valamint háttér-információkat, hogy mi mindenre jó.
 7. A csikung önmasszázs technikák segítenek a blokkok oldásában, mert a leghatékonyabb akupresszúrás pontokra fogsz gyakorlatokat kapni.
 8. Kapsz egy zenei válogatást, amit ha már magadtól végzed a gyakorlatokat és szeretnéd zenére végezni, akkor legyenek igazi csikung zenéid.

+1 Ráadásként egy meditációs Nei Dan gyakorlatsort is kapsz, ha most vásárlod meg a tanfolyamot.

Ez a termék nem ad online hozzáférést a felülethez, hanem fizikai adathordozón kapod meg a videókat. Ezen videók szerzői jogvédelem alatt állnak, terjesztése nem megengedett, az internetre nem tölthetők fel, nem másolhatok le senki számára. A pendrive-on található videók speciális másolás elleni védelemmel vannak ellátva. A videók mp4 formátumban, full HD felbontásban készültek. Amennyiben a készüléke nem támogatja a lejátszását, azért a forgalmazó felelőséget nem tud vállalni. Minden pendrive tesztelve van postázás előtt.

Fizetés bankkártyával vagy átutalással.

Szállítás idő: A pénz beérkezésétől számítva 2-4 munkanapon belül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csikung Start tanfolyam pendrive-on” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.