Online csikung oktató képzés
CSIKUNG oktatás
CSikung életmód
Amikor a sors eléd sodor valami nagyszerű dolgot...

Egy új élet kezdődik

Érdekelnek a keleti mozgáskultúrák?

Jógázol, taijcsizel, vagy csikungozol?

El tudod képzelni, hogy magasabb szintre lépj és oktasd is?

Szeretnél egy másodállást vagy egy kényelmes fő állást, ahol az egészséges életnek és a hobbidnak élsz?

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, akkor ajánlom figyelmed a következő lehetőséget:

ONLINE CSIKUNG OKTATÓ KÉPZÉS

Szívesen válnál csikung oktatóvá? Túl hosszú és túl drága egy ilyen képzés? 

Kértétek, hát elhoztuk Nektek. 

A képzésről

A tanfolyam teljesen online keretek között zajlik. Fix időponttal indul, amikor összejött egy csoport létszám. Heti rendszerességgel kapjátok az anyagokat, a megtanulandó formulákat. Végig kísérjük a haladásotokat, támogatjuk a tanulásotokat. Amire szükséged lesz:

A tanfolyam várhatóan 12 hetes tematikában zajlik. Heti élő zoom és facebook beszélgetéssel és gyakorlással. A vizsgát végezheted a tanfolyam után megrendezésre kerülő  elvonulásos hétvégén, személyesen, ahol lesz még lehetőség átbeszélni a kérdéseket, kijavítani a hibákat, vagy online formában.

Ez a képzés Neked szól, ha

A részletes tematika

HAMAROSAN

Rólam

Lakatos István csikung oktató

Gyerek koromban találkoztam először a csikunggal egy harcművészeti edzésen. Majd felnőtt koromban találtam vissza hozzá. Több, mint 10 éve foglalkozom ezzel a kínai rendszerrel. Több ismert ágát tanultam idehaza és külföldi oktatóktól. Elvégeztem Lee Holden  és Dr. Ahin Kun oktatóképzését, tanulhattam Mantak Chia mestertől, Jutta Kellenbergertől. Hivatásos természetgyógyász vagyok, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta végzetségem van, valamint tanultam kineziológiát, akupresszúrát, reflexológiát. Régóta kutatom a keleti kultúrát és gyógymódokat. Létrehoztam egy Öngyógyító Tudástárat, amihez bárki csatlakozhat. 15 évig dolgoztam vezető beosztásban, diplomás közgazdászként. Az oktató képzésen nem csak a csikungról adom át a tudásom, hanem arról is, hogy lehetsz jó oktató, hogyan tudsz egy csoporttal vagy egyénnel dolgozni, mi kell egy vállalkozás elindításához és hogyan tudod azt jól csinálni. 

Gyakran ismételt kérdések

A csikung wai dan és nei dan irányzatait fogod megismerni. Több, mint 30 gyakorlatot fogsz magabiztosan ismerni, amit oktatni is tudsz. Bepillantást nyersz a taoista gyakorlatokba, az akupresszúrába, a meditációba. Részletes tematika később fog felkerülni a honlapra.

Csikung oktató végzettséget kapsz. 

A tanfolyam jelenleg még kidolgozás alatt áll. A videók és írásos anyagokat szerkesztjük. Várható első csoport indulás: 2024. novembere

Igen. A felületen lesznek előre feltöltött leckék és anyagok, amiket a saját időbeosztásod alapján végezhetsz. Heti rendszerességgel lesz online konzultáció valamint közös gyakorlás. A képzés vizsgával zárul. Terveink szerint lesz egy hétvégés elvonulás, ahol személyesen is találkozunk, átveszük a tanultakat. Élőben is javítjuk a hibákat és a vizsgát ott is le lehet tenni.

Amennyiben van jelenleg is vállalkozásod és működsz hasonló területen (pl. jóga oktató vagy), akkor egyszerűen csak beviszed az óráidra a tanultakat. Amennyiben még nem foglalkoztál ilyennel, az oktatás keretében, külön modulban fogunk felkészíteni arra, hogy miként tudsz ezzel pénzt keresni. Ha ez a célod.

Amennyiben voltál már valamelyik táborunkban, vagy elvégezted a Start tanfolyamot, az előnyt fog jelenteni és gyorsabban fog menni a tanulás. Ha teljesen kezdő vagy, akkor sincs semmi gond, meg fogod tudni tanulni a gyakorlatokat, valószínű több időt kell majd napi szinten rászánod a gyakorlásra.

Természetesen sokkal jobb lenne személyesen átadni a tudást és egyesével foglalkozni a tanultakkal, kijavítani a hibákat, megfigyelni az apró mozdulatokat és sajátságokat. Azonban többen kértétek, hogy jó lenne egy online oktatói  képzés, mert ilyet nem lehet találni idehaza. Így azon dolgozunk, hogy ez létrejöjjön és egy valódi, minőségi képzést kapj így is. Ezért lesz lehetőség élőben konzultálni és a tanultakat bemutatni. Azt majd Te fogod érezni, hogy a későbbiekben szeretnél részt venni személyes táborban és még bővíteni az ismereteidet. 

Nincs még meg a képzés ára. Szeretnénk úgy belőni, hogy az értékének megfelelő és megfizethető legyen. Várhatóan részletekben is lehet majd fizetni. 

Hogyan tudok jelentkezni?

Most még csak jelezni tudod a lenti ürlap segítségével, hogy ha indul a képzés, akkor mindenképpen érdekel. Regisztráljuk a jelentkezésed. Amint elkészül a teljes képzés, jelentkezni fogunk emailben a részletekkel.