1.000 Ft-os ajándékutalvány

Csikung tanfolyamra és minikurzusra beváltható ajándékutalvány.

1 000 Ft

Leírás

Ünnepek, születésnapok alkalmával jönnek a gondolatok, hogy mit vegyünk a szeretett személynek. Sok esetben, ötlet hiányában valami sokadik kacatot veszünk. Az igazi ajándék az egészség, amit akkor értékelünk igazán, amikor elveszítjük. Úgy tehetünk a legtöbbet azért, hogy minél tovább egészségesek legyünk, ha megelőzzük a bajt. Ebben nagyon jó társ a csikung, ami online tanfolyam keretében is megtanulható. Ha nem tudsz olyan értékben ajándékot venni, akkor vásárolj ehhez ajándékutalványt, tetszőleges darabszámban.

Az ajándékutalvány megvásárlása után emailben fogsz kapni egy pdf-et, ami kinyomtatható, így fizikailag át is adható, becsomagolható. Az ajándékutalványon egy egyedi kód lesz, amit a vásárláskor a kuponkódnál kell megadni annak, aki fel szeretné használni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„1.000 Ft-os ajándékutalvány” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.