Öngyógyító Tudástár - Yang csomag EA

Öngyógyító Tudástár – Yang csomag

26 790 Ft

Leírás

A yin kiegészíti a yang és így lesz teljes. Nem csak a betegségekre kapsz megoldást, hanem számos prevenciós gyakorlatot is megismerhetsz, amennyiben fontosnak tartod a megelőzést is.

Mit tartalmazz a csomag?:

Mindazt, amit fenn a yin csomagban is benne van, plusz:

 • Olyan ősi tao gyakorlatokat ismerhetsz meg, melyek segítenek abban, hogy megelőzz bizonyos betegségeket. Ezeket beépítheted a napi rutinodba és akár reggel vagy este elvégezheted őket. Az ősi tao gyakorlatokból fejlődött ki a csikung egy-egy ága is. Így többen tao csikungként is ismerik ezeket a gyakorlatokat.
 • A reflexológia egyre ismertebb természetgyógyászati ág, melyet leginkább lábmasszírozásként ismernek. Ennél sokkal többről van szó, mint masszírozásról. A lábunkon olyan zónák vannak, amikkel egyes szervekre tudunk hatni. Azt már kevesebben tudják, hogy ezek a zónák a tenyéren is megtalálhatóak. A „kezünk mindig kéznél van”, így könnyebben tudjuk kezelésbe venni ezeket a zónákat és jótékonyan hatni egyes szerveinkre.
 • Akupunktúráról már mindenki hallott. Az akupresszúrát kevesebben ismerik. Tűk nélkül is tudunk hatni a meridiánrendszerünkön található pontokra, azok stimulálásával, akár azonnal hatást érhetünk el görcsök, fájdalmak esetén. Számos pontot ismerhetsz meg, melyeket preventív jelleggel is tudsz alkalmazni.
 • A mudra ujjtartások egy kevésbé ismert keleti gyógymód. Azonban hatását számos nyugati szaklapban is méltatják. Hatalmas előnye, hogy csak a kezünk kell hozzá és pár perc alatt szintén jótékony energiatisztítást tudunk végezni a szervezetünkön. Mivel sok mudra létezik és megjegyezni sem könnyű őket. Ebben segít a tudástár, ahol össze vannak gyűjtve, preventív jelleggel is ezek a kéztartások.
 • A kineziológiai gyakorlatok talán a legkevésbé ismertek előttünk. Itt a keleti és nyugati tudás egyesül. Olyan gyakorlatokat találsz, amik nem csak az energiaendszeredre hatnak, hanem az agyi integrációra is. Nem csak a stresszt tudod általuk könnyebben kezelni, de ha tanulási nehézséged, koordinációs problémáid vannak, akkor abban is előbbre tudsz lépni. Akár gyerekeden is alkalmazhatod. Megdöbbentő milyen pozitív hatásai vannak egy-egy ilyen gyakorlatnak.
 • Aki kicsit is jobban elmélyedt már a keleti tanokban, az jól tudja, hogy az igazi életminőség változáshoz a legjobb út a meditáció. Számos meditációs gyakorlatot találsz, melyek segítenek elindulni a belső utazás ösvényén. Egyedi megközelítésben, hanganyagokkal tudsz meditálni. A folyton bővül anyagok segítenek abban, hogy többet tudj meg magadról, a fényről ami bennünk van, és az univerzum káprázatos erejéről, mely segíthet az életed bármely szakaszában, ha lelked közelebb kerül hozzá.
 • Légzőgyakorlatok minikurzus
 • Fülmasszázs minikurzus
 • EFT teljes tanfolyam, ahol megismerkedhetsz az EFT alapjaival, technikáival és gyakorlataival.
 • Tanulhatsz a helyes táplálkozásról
 • A yang csomag lehetőséget ad, hogy csatlakozz egy zárt facebook közösséghez, ahol egymást segítjük, támogatjuk. Egyéb praktikákat oszthatunk meg öngyógyítás témakörben. A közösségnek hatalmas ereje van, hisz szembesülhetsz, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal, sokan küzdünk hasonló problémákkal és lehet itt kapsz valakitől egy olyan szót, mondatot, ami segít átlendülni.

Kinek ajánlom?

Annak ajánlom, aki szeretne több prevenciós gyakorlatot is megtanulni, nem csak egy adott betegségre dolgozni. Fontos számára az egészségmegőrzés és támogatást keres életmód váltásra is. Szeretne egy közösséghez tartozni, mert érdekli a saját és családja egészsége.

Az ár éves díj

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öngyógyító Tudástár – Yang csomag EA” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Az online tanfolyamokról

Számokban

Több, mint ezer ember végezte el az ingyenes mini csikung tanfolyamot. Több, mint 400 pozitív visszajelzést kaptak a tanfolyamok.

Örökös hozzáférés

A honlapon örökös hozzáférést kapsz a tanfolyamokhoz, minikurzusokhoz. Bármikor bejelentkezhetsz és a saját ritmusodban tanulhatsz.

Tanácsadás

Mind a honlapon, mind a közösségi felületeken és emailben is elérhető vagyok. Ha valami nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, nem vagy magadra hagyva.

Minőség, garancia

A tanfolyamok, minikurzusok úgy lettek felépítve, hogy kellő ismeretet és tudást adjanak át. Garanciát jelent a több száz pozitív visszajelzés.