Hogyan FogyTAM le 10 KILÓT EGYSZERŰEN?

Ingyenes anyag

Le lehet-e fogyni egy olyan mozgásformától, ami nem izzaszt le, amitől nem fáradsz ki, amibe nem kell nap, mint nap belehalni? Személyes történetemen keresztül mesélem el, hogy miként is működik a csikung. Mitől hatékony? Mitől fogsz egészségesebb és vékonyabb lenni tőle?

Facebook
Pinterest

Segítsd a munkám, töltsd ki a kérdőívet!

Amennyiben kitöltöd a kérdőívet, megajándékozlak egy 10%-os kedvezménykuponnal, ami felhasználható minden fizetős tanfolyamra és videóra. Csak annyi a dolgod, hogy rákattintasz a képre és válaszolsz a kérdésekre. 

A kupon felhasználható: 2020. május 31-ig

Köszönöm!

Milyen mozgást válasszak magamnak?

Ingyenes ebook

Szeretnél mozogni, de nem tudod, hogy milyen sportot válassz? Próbáltál már több mozgást is, de egyik sem lett a kedvenced? Nem tudod, hogy melyik sport milyen hatással van rád? Jót tesz vagy kevésbé? Vagy csak ötletet akarsz nyerni? Olvasd el ezt a kis könyvet. Vélhetően lesznek benne olyan gondolatok, amik mentén könnyebb lesz választanod. 

Facebook
Pinterest
sport ebook
a mozgás beéépítése a mindennapokba

Ingyenes ebook

Hogyan alalkíts ki új rutint, ami megváltoztathatja az életed? Milyen pozitív hatásai lehetnek? Mik azok a pontok, ahol biztosan érezni fogod a csikung jótékony hatásait? Ha többet szeretnél erről tudni, akkor ebből a kis könyvből megtudod, hogy miért is érdemes napi szinten alkalmazni ezt a varázslatos módszert. 

Facebook
Pinterest
Hogyan Fogyjak le úgy, hogy ne örüljek bele?

Ingyenes ebook

Szeretnél lefogyni? Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Próbáltál már több diétát, mozgást, de igazán egyikkel sem értél el eredményt? Valami olyat keresel, ami nem fog az őrületbe kergetni, de eredményt tudsz elérni vele? Olvasd el ezt a kis könyvet. Találhatsz benne olyan gondolatokat, amik közelebb juttatnak a megoldáshoz.

Facebook
Pinterest